Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Martika ja mysle ze u Ciebie owu juz tuz tuz. Ja tez najpierw mam maly skok a potem skacze wyzej. Moze tempka troche przez chorobe Ci sie zafalszowala, ale jednak mysle ze wszystko przed Toba. Trzymam kciuki, zeby sie jak najszybciej pojawila :*
Juz zapowiedzialam mojemu ze dzis i jutro dzialamy, uciaszyl sie jak dziecko dobrze ze nie mam z nim problemu pod tym wzgledem25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Martika ja mysle ze u Ciebie owu juz tuz tuz. Ja tez najpierw mam maly skok a potem skacze wyzej. Moze tempka troche przez chorobe Ci sie zafalszowala, ale jednak mysle ze wszystko przed Toba. Trzymam kciuki, zeby sie jak najszybciej pojawila :*
Juz zapowiedzialam mojemu ze dzis i jutro dzialamy, uciaszyl sie jak dziecko dobrze ze nie mam z nim problemu pod tym wzgledemShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Kotowa, no, że wcześnie Ci spada, może warto zbadać progesteron, jeśli się nie uda w tym cyklu..? Chyba, że tam się coś pięknego dzieje i niebawem tempka pójdzie w górę
She, ja zazwyczaj mam spadek, wzrost, spadek i potem już wzrost aż do @, ale teraz zmieniłam termometr na ten z dwoma miejscami po przecinku, to zobaczymy jak to będzie, jeśli będzie :p
Też myślę, że jestem przed owulką, ale liczę się z tym, że może jej już nie być w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:15
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam, ale mam intymne pytanie.. Boli Was czasami podbrzusze po seksie? Okropnie mnie teraz boli. Kochaliśmy się wczoraj wieczorem i wszystko było potem ok, nic nie bolało, dopiero zaczęło rano jak wstałam, potem przeszło na trochę i teraz boli mnie znowu. To możliwe, że to po ? Nigdy mnie tak w owu nie bolało więc to chyba nie to.
-
Martika, z owulka to nic nie wiadomo. Potwierdzic ja na 100% moze tylko ciaza wiec nie denerwuj sie za bardzo tylko wierz w to ze sie zbliza i bedzie w tym cyklu na pewno.
Co do tego bolu to ja bym jednak stawiala na owulke, bo gdyby to mialo byc od to od razu by zaczelo bolec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:36
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:Dziewczyny, przepraszam, ale mam intymne pytanie.. Boli Was czasami podbrzusze po seksie? Okropnie mnie teraz boli. Kochaliśmy się wczoraj wieczorem i wszystko było potem ok, nic nie bolało, dopiero zaczęło rano jak wstałam, potem przeszło na trochę i teraz boli mnie znowu. To możliwe, że to po ? Nigdy mnie tak w owu nie bolało więc to chyba nie to.
Ja tak czasami mam, nawet na drugi dzień. Zwłaszcza wtedy gdy seks jest dosc długi i ze tak powiem intensywny.
Ale skoro tak nigdy nie miałaś to nie wiem, może faktycznie owu.
Może nospa? Jeśli pomoże to raczej owu, jeśli nie to pewnie poWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:52
-
Dzięki, już mi znowu przeszło. Miałam taki ból tylko raz w życiu, dwa cykle temu 11 dpo, gdzie nie było serduszek od 11 dni, miałam wtedy wielką nadzieję, że to zagnieżdżenie, ale 4 dni później dostałam okres, może pamiętacie zresztą. Nie wiem od czego to w takim razie, grunt, że przeszło, mam nadzieję, że nie wróci. Może być po , nie było jakoś hardcorowo wczoraj, ale dość dogłębnie :p
Zetka mi też bardzo spadło, ale myślę, że to przez różne trudne wydarzenia w moim życiu. Ja nie piję, ale zdrówko
Lecę pod prysznic i wskakuję w sexy bieliznę, będzie dzisiaj długi wieczórWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 18:06
-
nick nieaktualnyHey Kochane, ja tylko na chwileczkę, bo zbieramy się na imprezę.
Nie miałam nawet czasu przeczytać wszystkiego co naskrobałyście.
Chciałam się tylko pochwalić, że w końcu pojawił się u mnie rozciągliwy śluz i to dużo więc trzeba działać piję winko i maluję się.
Zetka zdrówkoMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Zetka ja zaraz tez bede pila winko poki moge jeszcze przed owulka na zdrowie :*
Nusia baw sie, bo zaraz nie bedziesz mogla przez 9 miesiecy
Martika dzialaj25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf właśnie taki mam plan miałam nie pić i być kierowcą, ale stwierdziłam, że muszę się bawić póki jeszcze nie mam dziecka, bo kiedy jak nie teraz? i śpimy u mojej siostry także idę tańcować dzisiaj
Miłego wieczorku Kochane:*She Wolf, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Nusia udanej imprezy a Tobie martika wieczoru
Ja dzis wrecz biegam z miejsca do miejsca bo na wolniej nie mam czasu po.prostu. wciaz musze wyprac schody. I doszlo mi zamowienie na tort. Na jutro! Takze sen dzis moze gdzies nad ranem.... i jak tu tempka ma byc wiarygodna... za to kupilam test... moze mnie jutro skusic....
Zetka zdrowko!!