Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene84 wrote:Jak tempka nie spadnie to sie chyba skusze....
mi się kochana wydaje że test będzie pozytywny zobacz jaką ja mam temperaturę i dziś zobaczyłam bladziocha:) będę powtarzała test dla pewności w poniedziałek, póki co jeszcze nic nikomu nie mówię nawet mężowi chociaż korci mnie niesamowicie:) tez zrobiłam tak że zrobiłam test i wyszłam z łazienki ale zaraz wróciłam bo nie mogłam wytrzymać z tej niepewności i była druga blada kreseczka:) szok i niedowierzanie, czyżby się wkońcu udało??? jeśli się faktycznie udało to polecam picie duzej ilości wody i koniecznie leżenie po przytulanku przynajmniej godzine, aha i może będziecie się śmiać ale zastosowałm nawet tą opcję http://rozowoniebieskie.vot.pl/printview.php?t=773&start=0&sid=5ae93048086ebb36c62fcbbe9a7e646c
-
Ale mnie tu dawno nie było. Przeczytałam kilka ostatnich stron i podziwiam Was dziewczyny. Macie w sobie tyle determinacji, że nie rozumiem świata dlaczego nie możecie zobaczyć tych dwóch kresek. Ja brałam falvit w miesiącu gdy zaciążyłam, a poza tym nic więcej. Jesteście niesamowite i ta Wasza motywacja!
Mam nadzieję, że wszystkie wkrótce dołączycie do Bellyfriend. Czekam tam na Was, cały czas -
She Wolf ja tez uwielbiam naleweczki Wchodza jak soczek. A jak pozniej wesoloooo Ja na szczescie mam 2 sloiki 3 l, musze je tylko w koncu przelac do butelek A jakby zabraklo to zawsze wiem, ze u taty czeka na mnie wisnioweczka hehe
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Mi się zgadza z tym księżycem, I wg tego w tym miesiącu płodne miałam 15-18 dzień cyklu, czyli te dni co miałam śluz
Ojciec Sroka w swoim dzienniku zalecał, żeby kochać się jak księżyc idzie do pełni
Ja spadam dziewuszki, bo rano czeka mnie pobudka, znowu tempka niestety będzie zignorowana przez godzinę pomiaru. Dobranocaneczka85m lubi tę wiadomość
-
Mi tam się osobiście wydaje, że z tymi testami owu to bardzo indywidualna sprawa, która z nas czego dokładnie potrzebuje. Ja teraz w sumie testuje, bo nie wiedziałam jak dojdę do siebie po poronieniu, ale przed tym wszystkim miałam cykle jak w zegarku. Największa rozbieżność to było jak zamiast w 16-17 dniu, wypadła w 14... więc w takiej sytuacji testy owu są w sumie zbędne. Ale potrafię zrozumieć, że dla części dziewczyn, jest to konieczne, bo nie zawsze owu jest gdy powinna i rozumiem też, że część potrzebuje droższych testów, bo te LH bywa podstępne więc cokolwiek wam się sprawdza jest super!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
i ja czytałam że Ojciec Sroka mówił o tym aby kochać się jak najbliżej pełni, nie wiem ile w tym prawdy ale kobieta podobno może przechodzić 2 owulacje, jedną według księżyca a drugą według swojego kalendarza:) mi się idealnie pokryły te dwa kalendarze:) przytulaliśmy się jak tylko wybiła pełnia:) i potem kiedy była faza księżyca z mojego urodzenia pomimo że owulacji wtedy nie miałam na 100% bo nawet testy LH nie wychodziły. A i czytałam że można w ten sposób zaplanować płeć dziecka w prawie 100% pewnością ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Morwa podobno niektóre dziewczyny mają owulację podczas okresu, osobiście wydaje mi się to nie możliwe bo niby jakim cudem? czyżby natura potrafiła płatać aż takie figle??? cóż może warto skorzystać z kalendarza księżycowego:)
och jak ja bym chciała aby w poniedziałek kreseczka była dużo ciemniejsza niż dziś, żeby tym razem się udało i wszystko było dobrze.
Spokojnej nocki dziewczyny Dobranoc -
Powtórzyłam test, teraz zrobilam o czulości 25 i tez jest bladzioch. Chcialam zrobic na innym tescie ale okazal sie zepsuty bo nawet kreski kontrolnej nie bylo
Ale brzuch mnie boli jakbym miala dostac @ i sie bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 07:16
Zetka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Małgosiu, to ja gratuluję. A boleć to może boleć jak na @. U mnie księżyc też się nie pokrywa wypadałoby teraz do jutra płodne ale można mieć płodne na koniec @ przy mega krótkich cyklach.
Dzień dobry dziewczynki z kawka.
Madlene84 testowałas?
Zaraz idę podglądać Wasze wykresy