Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ciężko was nadrobić! Ale jakoś ogarnęłam
Narobiłam się dziś z albumem ciążowym, jak by ktoś miał ochotę zobaczyć to zapraszam do mojego pamiętnika
https://ovufriend.pl/pamietnik/zycie-kontra-gosia-2-0-runda-3,696,6.html?sd=1Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Witajcie dziewczynki!
Morwa z tym twoim mlynkiem to sie niezle usmialam Kotowa, z twojego kota rowniez hehe
Gratuluje pozytywnych tescikow i czekam Madlene84 na jutrzejszy
Co do testu owu to ja uzywalam clearblue - negatywny test to w wyniku same kolko, a jak pozytywny to usmiechnieta buzka. W tym miesiacu mialam tez clearblue ale wykrywajacy estrogen i LH. Jak pozytywny (tzn wykrycie estrogenu) to migajaca usmiechnieta buzka. Od tego momentu trzeba tstowac az sie pojawi usmiechnieta buzka stala czyli niemigajaca.Wtedy tzn ze wykryto wzrost LH. No i potem buzka ta widoczna jest na monitorze przez 48h i w danym cyklu juz nie trzeba testowac. Naprawde fajna sprawa, bo nie trzeba sie zastanawiac czy test pozytywny czy jednak negatywny.
Tak w ogole to przez ta chorobe OF przesunal mi termin owulacji a mi sie wydaje, ze byla wlasnie wtedy kiedy wyznaczyl mi za pierwszym razem linia przerywana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zdrowko wszystkich winkujacych dzisiaj i tych imprezujacych! Zetka znow musze prosic cie o pozyczke winka hehe Ale obiecuje, ze sie odwdzieczne nalewka z malin. Moj tata robil i normalnie niebo w gebie taka pyszna!! Jak z tego zyklu nic ni wyjdzie, oj to pojdzie naleweczka w ruchKotowa lubi tę wiadomość
-
W tych 2 cyklach zaczelam testowanie wg wskazan na ulotce - czyli zaleznie od sredniej dlugosci cklow.
Poprzednim razem mialam ten test:
http://clearblue.pl/cyfrowe-testy-owulacji-clearblue.php
Jest 7 szt w pudelku. Zuzylam 4 i ten czwarty juz byl pozytywny. W obecnym cyklu w pudelku bylo 10 szt, 3 testy negatywne, a czwarty juz pozytywny (wykryl estrogen). Siodmy test wykryl juz LH. -
Zetka wrote:Właśnie spojrzałam na allegro, ok 150zl za 10 testerów.
Fakt, dosc drogie to testy, ale bylam bardzo zdesperowana. Jednak chcialam sie upewnic czy z moim organizem i owulka wszystko ok po poronieniu. Mysle, ze juz wiecej nie bede ich kupowac. Zuzyje to co mi zostaly, a potem co bedzie to bedzie. -
Ja zalewam jedna lyzeczke siemienia pol szklanki letniej wody i dopelniam sokiem zurawinowym. I tak 2 x dziennie. Glutkow bym nie zjadla
eM piekny ten album Powinnam tez cos podobnego zrobic.
Agata uwielbiam naleweczki. Ostatnio od babci przywiozlam malinowke. Moglam brac wiecej, bo na jednym posiedzeniu z kumpela pol butli wychluptalysmy
Co do testowania to ja polecam monitor clearblue. Fakt drogi, ale nie musze sie zastanawiac czy test owu juz pozytywny czy nie.
Kiedys zrobilam sobie prezent kupujac go na promocji i teraz tylko dokupuje testy za troche ponad £20 za 20 sztuk, ktore mi starczaja na prawie 4 miesiace.eM lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=9
Drugi wykres na tej stronie mnie pocieszył
U mnie to jest wykres okresowy ....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty