Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie,
przepraszam ze sie nie odzywam, ale ciągly mlyn mam i doba wciaż za krótka...
co do starań to nie planuję za bardzo, bo zawsze mi wtedy nie wychodzi...
spontan i tyle...
co u Was?
czy ktoś moze mi streścić co u Was słychać, bo nie nadrobię 2 tyg.nieobecności.... -
witajcie,
przepraszam ze sie nie odzywam, ale ciągly mlyn mam i doba wciaż za krótka...
co do starań to nie planuję za bardzo, bo zawsze mi wtedy nie wychodzi...
spontan i tyle...
co u Was?
czy ktoś moze mi streścić co u Was słychać, bo nie nadrobię 2 tyg.nieobecności.... -
nick nieaktualnyZabka u wszystkich z nas nadal wielkie oczekiwania
U mnie wyszło słońce, chyba z niego skorzystam i umyje okna, bo widze przez nie jak przez mgłe
muszę się czymś zająć, bo im bliżej testowania tym mniej nadzieji we mnie.. nie wiem czy jest sens się łudzic. -
Nusia wrote:Hey Kochane,
Kotowa ja nie wierzę, że nie mogło się udać! może coś z tymi testami jest nie tak! Nadal mocno trzymam kciuki za Ciebie:*
Agatka zdrówka dla synka!
Kaś witaj
Dziewczynki a u mnie porażka, myślałam, że owulka była w poniedziałek a chyba jej jednak nie było! Dzisiaj tempka znowu niska, brzuch i jajnik nadal mocno bolą, piersi się zrobily większe i nabrzmiałe, wczoraj wieczorem czułam takie dziwne drętwienie w lewej pachwinie...
Kurcze Nusia dziwne. A iludniowe masz cykle? Może faktycznie będzie dopiero dzisiaj i ten spadek jest przedowulacyjny? Ja bym dzisiaj jeszcze
Kate, gratulacje
-
nick nieaktualnyZetka no ja już właśnie nie wiem...śluz dzisiaj mam już taki dziwny, nawet ciężko mi stwierdzić czy to wodnisty czy kremowy, na pewno nie rozciągliwy już...najgorsze, że z mężem nadal tak średnio...trudno, może w kolejnym cyklu się uda
a cykle mam przeważnie 29-30 dniowe, to zależy, zdażały się nawet 27 dniowe i 31, więc nie da się jednoznacznie określićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:36
-
nick nieaktualny
-
Właśnie mi to tez tak wygląda ze jutro będzie skok. Ale patrze ze nawet jak się dzisiaj nie będziecie serduszkowac to wtedy będzie dziewczynka jak u nas bo męża w weekend nie będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:04
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli dziś byłaby owu to raczej tak. Jeśli u mnie będzie owu jak zwykle to będzie taka sama sytuacja bo męża prawdopodobnie w pt juz nie będzie czyli ostatnie serduszko jutro max pojutrze. Czyli 2-3 dni przed owu. Mam nadzieje ze wytrwaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:16
-
Hej!
Zaglądam czasem, ale nie mam chwili, żeby napisać.
Kotowa- jak tam? Czekam na potwierdzenie zieloności u ciebie.
Nusia- zrelaksuj się, wtedy wszystko pójdzie ok. Masaż? Ciepła kąpiel? Nie myśleć!
Zetka- kiedy owulka? Widzę, że śluz już gotowy, jeszcze cała reszta, i dużo serduszek...
Ja wracam do mojego robienia różnych rzeczy. Już niedługo wydam książkę dla mam- koniecznie przeczytajcie jak Wam wpadnie w łapki- "My, o nas, dla nas czyli wspomnienia dziesiątek mam"- książka o emocjach bycia mamą.Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Ania24 wrote:Aneczka moja data urodzenia 25.02.1991 r godz ok 17 z góry gorące dzięki :*
Witam was dziewczyny
Ania24 urodziłaś się tego samego dnia co mój synuś 25 lutego:) a wracając do tematu to urodziłaś się 3 dni przed pełnią więc owulacja według księżyca przypada właśnie wtedy w obecnie wychodzi na to że najbliższą owulację będziesz miała 3 grudnia bo najbliższa pełnia będzie 6 grudnia więc odejmując 3 dni od dnia pełni daje nam 3 grudzień w listopadzie miałaś księżycową owulację 3 listopada bo pełnia była 6 listopada.
Najlepiej jeśli Twoja dotychczas wyliczana owulacja pokrywa się z owulacją księżycową Ale z tego co widzę teraz ci się nie pokryje jeśli za tydzień masz robić test:) -
sóweczka wrote:Hej!
Zaglądam czasem, ale nie mam chwili, żeby napisać.
Kotowa- jak tam? Czekam na potwierdzenie zieloności u ciebie.
Nusia- zrelaksuj się, wtedy wszystko pójdzie ok. Masaż? Ciepła kąpiel? Nie myśleć!
Zetka- kiedy owulka? Widzę, że śluz już gotowy, jeszcze cała reszta, i dużo serduszek...
Ja wracam do mojego robienia różnych rzeczy. Już niedługo wydam książkę dla mam- koniecznie przeczytajcie jak Wam wpadnie w łapki- "My, o nas, dla nas czyli wspomnienia dziesiątek mam"- książka o emocjach bycia mamą.
Sóweczka, to Ty i fizjoterapeutka i pisarka jesteś?
U mnie owu pewnie w niedziele, poniedziałek
-
kate851 wrote:Hej Dziewczyny:) wcześniej u Was byłam, wczoraj wieczorem testowałam na imieninki, bo nie wiedziałam czy pić wódkę i test pokazał 2 krechy, dziś rano robiłam betę i czekam na wynik, w czerwcu miałam łyżeczkowanie i tym bardziej się boję,ale wierzę,że wszystko będzie dobrze:) trzymajcie kciuki:)
Witam i gratuluję z całego serducha:)
Powiem Ci szczerze że strasznie wysoka ta Twoja beta z tego co zobaczyłam w opisie pod wykresem:) może bliźniaki w drodze:) -
nick nieaktualnyJa sie obawiam ze tem miesiac u Nas tez stracony... Dzisiaj pozytywny test owulacyjny ale pewnie owulacja za 2-3dni dopiero bedzie.
Dzisiaj nie bedzie dopiero jutro a od piatku do niedzieli imprezowy weekend wiec nawet nie bedzie kiedy i gdzie
Musze znowu zaczac oswajac sie z mysla ze za ok 2 tyg przyjdzie @...
Probowalam wyliczac owulacje wg tej fazy ksiezycowej ale ona mi sie nie pokrywa z pelnia ale z nowiem, patrzac na wszystkie miesiace wstecz wg tego kalendarza to zasze trafia mi na now.
Gdyby tak te wszystkie wyliczanki sie sprawdzaly to mialabym juz w domu male przedszkole...Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Cassie będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć bo zeswirowac idzie
E tam powiem ci szczerze ze wyjatkowo wyluzowana jestem
Nawet dzisiaj podczas fitnessu silowego zaczelo bolec mnie podbrzusze i jajnik - machnelam reka i cwiczylam dalej.
Co ma byc to bedzie.
Nie mysle, nie anazlizuje niech mnie zycie pozytywnie zaskoczy
Doszlam tez do wniosku ze nie mam czego sie uczyc i tam sie zastanawiam
czy nie zapisac sie na kurs jezykowy Hiszpanskiego albo Wloskiego?
Musze to przemyslec, nauka mi sie spodobalaZetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny