Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMielismy goscia ale juz pojechal.
Ania24 na test jeszcze o 2 dni za wczesnie. Bo rownie dobrze owulacja mogla byc 2 dni pozniej. Zagniezdzenie jest pomiedzy 7-12dniem wiec moze jeszcze nawet do niego nie doszlo. Trzymam kciuki!
A propos pryszczy to chyba nie ma na to lekarstwa... ja nie mialam problemow w okresie nastoletnich lat a teraz po owulce mnie tak wysypuje ze plakac mi sie chce... i to wielkie gule na karku, twarzy, wszedzie... masakra...
-
nick nieaktualny
-
Morwa, mam nadzieje ze będziesz zadowolona
Aniu, może jednak za wczesnie? Masz dość krótkie cykle ale jeszcze się nie zalamuj. Poczekamy do dnia @. to wtorek, czy środa?
Nie mogę sobie poradzić, wstaje i się szwedam co by tu zjeść już chyba wszystko wyjadlam, szok zjadłabym chyba słonia dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bigos mam zamrozony i kapustę wigilijna. Robiłam jakiś czas temu
Ale żurek bym zjadła
Morwa, jutro tego ananasa zblenduje tez bo ten środek zbyt łykowaty.
Test owu wyszedł mi właśnie negatywny wiec jeśli owu miała być to była dziś w dzień. A czy była, to zobaczymy Dziwne ze prawie nie bolało. Ale jestem porabana bo chciałam żeby bolało
Ale tu cisza dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:03
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Na sprawdzanie czy jestem po owulacji czy jeszcze nie mam taki jeden sposob: rano lusterko i podglad podwozia pomyslicie szalona ale zawsze po owulce rano jestem tam fioletowa, sina a przed owulacja i przed @ rozowa jak noworodek.
Cassie, to pewnie dlatego teraz nasze forum jest różowe, a potem będziemy po fioletowej stronie ;]Morwa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Na wstepie jeszcze raz powtorze, ze sie nie obrazilam Po prostu bylo mi bardzo zle, smutno i przykro. Ale juz mi lepiej. Wiem, ze chcecie jak najlepiej i bardzo bardzo wam za to dziekuje. Tylko wy jestescie w stanie zrozumiec co czuje!
Martika tobie szczegolnie dziekuje, bo naprawde przywrocilas mnie troche do pionu Chyba potrzebne mi to bylo. Zarazem bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Nie wiedzialam. Ale dziekujr ze sie otworzylas!
Aneczka wspolczuje ci i bardzo mi przykro z powodu tego co cie spotkalo!
Strasznie duzooo napisalyscie przez weekend. Nie mialam czasu zajrzec. Mimo calego smutku i zalu mialam calkiem fajny weekend. Sprzatnelam caly dom, bylismy na swiatecznych zakupach, a dzis bybylismy -
Oj cos mi przerwalo pisanie. W kazdym badz razie dzis bylismy na markecie swiatecznym w lokalnym muzeum. Jezdzilismy przy okazji traktorem i robilismy zdjecia z mikolajem;) Jak wrocilidmy do domu to spalismy 3 godz hehe. Potem powiesilismy w domu swiateczne dekoracje i ogladalismy jak sasiedzi ozdabiaja swoje domy Fajny dzien!
-
Agata, cieszę się, że wróciłaś, bo martwiłam się, że źle odebrałaś to, co napisałam. Dobrze, że jesteś znowu z nami.
Przepraszam dziewczyny,że się tak mało udzielam i sama czuję, że się wycofuję, czytam was, ale życie mojej rodziny bardzo się skomplikowało i jakoś tak tylko o tym myślę...
Dobranoc
-
nick nieaktualny