Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopad należy do nas
Odpowiedz

Listopad należy do nas

Oceń ten wątek:
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny u mnie oczywiście test negatywny, nie mam już siły na to nie wiem co robić dalej...

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mielismy goscia ale juz pojechal.

Ania24 na test jeszcze o 2 dni za wczesnie. Bo rownie dobrze owulacja mogla byc 2 dni pozniej. Zagniezdzenie jest pomiedzy 7-12dniem wiec moze jeszcze nawet do niego nie doszlo. Trzymam kciuki!

A propos pryszczy to chyba nie ma na to lekarstwa... ja nie mialam problemow w okresie nastoletnich lat a teraz po owulce mnie tak wysypuje ze plakac mi sie chce... i to wielkie gule na karku, twarzy, wszedzie... masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja też w tym cyklu miałam wysyp pryszczy jak nigdy i to jeszcze 3 obok siebie na policzku :/ na szczęście już prawie znikły, smarowalam maścią cynkowa ;)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, mam nadzieje ze będziesz zadowolona :)

Aniu, może jednak za wczesnie? Masz dość krótkie cykle ale jeszcze się nie zalamuj. Poczekamy do dnia @. to wtorek, czy środa?

Nie mogę sobie poradzić, wstaje i się szwedam co by tu zjeść :) już chyba wszystko wyjadlam, szok zjadłabym chyba słonia dziś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 18:48

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka ja robiłam omleta z szynka na kolacje, na górę potarłam ser i plasterki pomidora :p nawet zjadliwy był.. ja za to dziś mam suszę, wiecznie chce mi się pić.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam :)
    Ja niby jestem najedzona ale coś bym podgryzala a nie wiem co.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bigos, kapusniak, fasolka po bretonsku albo zurek... chce!!! Ale nie chce mi sie ribic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rybic ale robic ;)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bigos mam zamrozony i kapustę wigilijna. Robiłam jakiś czas temu :)
    Ale żurek bym zjadła :)

Morwa, jutro tego ananasa zblenduje tez bo ten środek zbyt łykowaty.

Test owu wyszedł mi właśnie negatywny :) wiec jeśli owu miała być to była dziś w dzień. A czy była, to zobaczymy :) Dziwne ze prawie nie bolało. Ale jestem porabana bo chciałam żeby bolało :)
    Ale tu cisza dzisiaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:03

Cassie lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhh u mnie już leciutko różowy śluz... buuu dlaczego ?!!! :(((((

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Yhh u mnie już leciutko różowy śluz... buuu dlaczego ?!!! :(((((
    :(

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide sie polozyc. Musze weekend odespac. Dobranoc!!!

• Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Cassie.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Na sprawdzanie czy jestem po owulacji czy jeszcze nie mam taki jeden sposob: rano lusterko i podglad podwozia :) pomyslicie szalona ale zawsze po owulce rano jestem tam fioletowa, sina a przed owulacja i przed @ rozowa jak noworodek.

Cassie, to pewnie dlatego teraz nasze forum jest różowe, a potem będziemy po fioletowej stronie ;]

Morwa, Cassie lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Na wstepie jeszcze raz powtorze, ze sie nie obrazilam ;) Po prostu bylo mi bardzo zle, smutno i przykro. Ale juz mi lepiej. Wiem, ze chcecie jak najlepiej i bardzo bardzo wam za to dziekuje. Tylko wy jestescie w stanie zrozumiec co czuje!

Martika tobie szczegolnie dziekuje, bo naprawde przywrocilas mnie troche do pionu :) Chyba potrzebne mi to bylo. Zarazem bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Nie wiedzialam. Ale dziekujr ze sie otworzylas!

Aneczka wspolczuje ci i bardzo mi przykro z powodu tego co cie spotkalo!

Strasznie duzooo napisalyscie przez weekend. Nie mialam czasu zajrzec. Mimo calego smutku i zalu mialam calkiem fajny weekend. Sprzatnelam caly dom, bylismy na swiatecznych zakupach, a dzis bybylismy

• agata83 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cos mi przerwalo pisanie. W kazdym badz razie dzis bylismy na markecie swiatecznym w lokalnym muzeum. Jezdzilismy przy okazji traktorem i robilismy zdjecia z mikolajem;) Jak wrocilidmy do domu to spalismy 3 godz hehe. Potem powiesilismy w domu swiateczne dekoracje i ogladalismy jak sasiedzi ozdabiaja swoje domy :) Fajny dzien!

• martika Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, cieszę się, że wróciłaś, bo martwiłam się, że źle odebrałaś to, co napisałam. Dobrze, że jesteś znowu z nami.

Przepraszam dziewczyny,że się tak mało udzielam i sama czuję, że się wycofuję, czytam was, ale życie mojej rodziny bardzo się skomplikowało i jakoś tak tylko o tym myślę...

Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika wróć do nas, życzę aby wszystko się ułożyło ;*

Tymczasem uciekam spac, już wiem, że będę umierać w nocy z bólu bo @ się rozkręci :(
    Dobranoc!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika bardzo mi przykro... mam nadzieje ze sie ulozy.... a gdybys nas potrzebowala...jestesmy!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ