Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokladnie... za miesiac Sylwester... dzidzie zaczelam planowac w sierpniu 2013 a za chwile juz 2015 i fasolki jak nie bylo tak nie ma. Sa takie chwile ze sie poddaje, w tym miesiacu czuje ze znowu nic z tego nie bedzie z tego wzgledu ze jestem przeziebiona i nie wiem jaki to mialo/ma wplyw na owulacje itd.
Na dodatek zaczelam dzisiaj czuc lewy jajnik co ostatni raz zdazylo mi sie... w zasadzie nie pamietam kiedy bo owuluje tylko z prawego.
Z supelmentow biore od kilku dlugich miesiecy kwas foliowy w dawce 800mg i kwasy omega3. Czasem jak mi sie przypomni to wypije siemie lnianie.
Mam dzisiaj dzien zwatpienia we wszystko. Wybaczcie ze dzisiaj Wam marudze.Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie, mi gin ostatnio powiedział ze obstawia owulacje z lewego. Ja mu mowie ze zawsze jak mnie boli to boli z prawej, a on na to ze ten ból nie ma korelacji z którego jajnika. To już drugi gin który mi tak mówi.
Ten cykl będzie udany, zobaczysz
Cigaretta, ja tam trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 15:58
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj lewy jajnik spi od 2 lat, wszystkie owulacje mam z prawego. Ostatnio jak mnie bolal lewy to mialam torbiel... kurcze boje sie...
Ale pociesza mnie ze wszystkie badania hormonow w 8dc byly idealne.
Dziewczyny wszystkie wkoncz zafasolkujem
Kolega meza przyjechal, uciekam papa -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ja tylko na chwile, bo weekend spedzamy z moim T i nie mam kiedy sie odezwac. Tylko szybko chcialam napisac
Aneczka bardzo mi przykro :* przytulam bardzo. Chcialam Ci polecic zbadanie sie pod wzgledem zespolu antyfosfolipidowego i trombofilii. W diagnostyce za caly pakiet na krzepliwosc zaplacilam okolo 460 zl. Do tego tarczyca + anty TPO i anty TG i badanie nasienia meza. Poniewaz stracilas ciaze po raz drugi, porozmawiaj z lekarzem o wdrozeniu tzw zelaznego zestawu - acard, Clexane, encorton i duzo progesteronu. Jestem z Toba myslami :*
Morwa Acard biore z polecenia ginekologa w razie gdyby przyczyna straty mojej pierwszej ciazy byly problemy z krzepliwoscia. Bralam wczesniej aspiryne 75, bo w UK tylko to jest, ale to to samo co acard. Lekarz powiedzial, ze z moicnh wynikow nie ma wskazan do brania heparyny, ale Acard powinnam brac.
Pozdrawiam Was wszystkie :*aneczka85m lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Tylko najlepiej dwa razy dziennie myć nim i jak mlyjesz to zostaw na 10 minut i potem zmyj. Jest bardzo wydajne. Swoje mam pół roku fakt ze nie myje codziennie bo zapominam ale mam teraz jeszcze ok połowę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 17:50