Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, z tymi termometrami to różnie bywa. Synka cykl ciążowy mierzyłam 6 lat temu elektronicznym braunem z jednym miejscu po przecinku. Jakiś czas temu kupiłam sobie specjalny owulacyjny ale był niedokładny, różne pomiary. Kupowałam go w aptece za jakieś 30zl taki różowy i mi nie podpasowal i cały czas mierze moim starym braunem trudno ze jedno miejsce, ale lubię go
Nusia, mam nadzieje ze to fasolka Ci tak tempke miesza
Ja dziś cały czas pieczenie podbrzusza jak to po owulce. Już chce do domu, namęczylam się odrabiajac swoje laby piątkowe
She, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:30
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka powiem Ci szczerze, że jakoś w tym miesiącu nie czekam specjalnie na to testowanie, zresztą testować nie zamierzam, chyba że dopiero jak @ nie przyjdzie. Póki co to myślę o świętach, sylwestrze. Na Sylwka wybieramy się w góry na narty z ekipą, więc będzie wesoło
No i koniecznie musze znaleść nową pracę, bo jak kiedyś w końcu zaciążę, to przydałoby się być gdzieś zatrudnionym
Jutro obczaję mój termometr i się okaże kto tu mi miesza te temperatury -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta możesz zacząć kiedy chcesz, ale tak jak pisze Zetka, dobrze żeby to było przed owulacją jeszcze. Ja kupiłam za 36 zł w aptece, ale w innych też ceny różniły się, od 50-70 zł. Masakra
Mi zostały tylko 3 zaszetki i sama się zastanawiam czy kupować jeszcze jedno opakowanie na ten cykl, czy poczekać do @ -
nick nieaktualnyWiecie co ja to mam dzisiaj dzien...
Wlaczylam wode na piecu zagotowala sie
... wrzucilam torebje ryzu i...
Godzine pozniej telefon mnie obudzil... nr nieznany. Budze sie i mysle co tak z kuchni smierdzi? Lece no i oczywiscie w garnku nic juz nie bylo... Tylko smuga po tym co bylo i masa smrodu...
agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie całe szczęście, że ten telefom Cię obudził.. no to niezłe zapachy teraz w domu masz Ja kiedyś podobnie zrobiłam, wrzuciłam mięso do garnka na sos żeby je zarumienić i poszłam na dwór pranie wieszać, jak wróciłam to w domu czarno było a z mięsa węgielki..
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia, ja tez mam dylemat czy zamawiac infolik, bo jak bede czekala do @ to poki zamowie, a potem mama mi wysle to minie z 2 tyg.
Moze popatrze cz tu na miejscu cos takiego sprzedaja.
Wykres zaskakujacy, ale byl widoczny spadek. Poza tym malo Ale im sie udalo
Cassie, dobrze ze chalupy nie zjaralas
Ja tak kiedys jajka gotowalam, zasnelam a jak sie obudzilam to jajka byly jak kamienie i garnek do wywaleniaCassie, agata83 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa widzialam juz calkiem plaskie wykresy - doslownie bez wzlotow i upadkow a na koncu zielony kropek. Widzialam rowniez wykresy cudowne i nagle bums spadek na koniec i @
Ja juz w to nie wierze
Wzielam sobie wlasnie Mace w tabletce
Ja mam dzisiaj dzien totalny do tylu, wszystko robie nie tak jak powinnam. Bede szczesliwa jak bedzie wieczor i pojde spac, jutro bedzie lepiej -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Od czasu jak mieszkam w Niemczech coraz wiecej zdan zaczynam od JA... wybaczcie...
Dopiero jak czytam posty to to zauwazam.
A JA ze slownikiem ortograficznym sie zaprzyjaznilam, bo zapominam jak co sie pisze. Wogole moj jezyk polski zaczyna kulec, czasem sie nie potrafie wyslowic mam nadzieje, ze moje dzieci jakos tego jezyka nauczeCassie lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nie zauważyłam żebyście zle pisały długo już Was w PL nie ma?
Ja zamówiłam drugi inofolic, ten mi starczy jeszcze na kilka dni, akurat jak mąż wróci to odbierze.
Zimno mi strasznie, masakra tutaj minus 5 mi w samochodzie pokazywało.
Zamówiłam tez Femibion natal czy jakoś tak dla starających się i w ciąży. I będę brała tylko inofolic i ten kompleks i zurawine Właśnie patrze na mój wykres ciążowy sprzed 6 latek, ech jak ja bym chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW marcu stuknie 4 lata
Tyle ze ja nie mam tutaj czestego konatktu z Polakami, jedynie na forum czy na skypie z rodzicami.
Smialysmy sie jak glupie kilka dni temu na urodzinach nie umialam wytlumaczyc kolezance jak po Polsku nazywa sie wibrator... losie ile bylo smiechu
Slownika niestety nie mam