Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też przyjmę i pokocham jak swoje
Ja się nastawiam, że @ przyjdzie dzisiaj w nocy, żeby mnie w dzień nie wkurzać Tak w sumie udaję, że jest ok, ale się już zdążyłam bardzo nastawić, a dziś już straciłam nadzieję na ten cykl...
Dobranoc dziewczyny!
I trzymam kciuki za testujące jutro! -
She Wolf wrote:Zetka, jak tam Twoje leczenie? Jak sie czujesz?
U mnie już lepiej, dziękuję we wtorek skończyłam antybiotyk, właściwie po 2 dniach brania było lepiej. Teraz czekam na @ powinna być jakoś za tydzień i wtedy chcemy działac. Tyle że po tym zapaleniu pęcherza nam jakąś blokadę przed seksem że będzie boleć albo że znowu mi się to przytrafi, bo ewidentnie to było po no ale zobaczymy
Zaraz będę nadrabiam co tam nakrobalyscie
-
Ania24 wrote:Believe GRATULUJĘ!!
A ja zobaczę jak tempka jutro podskoczy ( jak nie pójdzie w dół) to chyba zrobię ten test kupiłam o czułości 10 jutro będzie 11 dpo a do @ 2 dni (przewidywana @ w niedziel) wszystko zależy od tempki rano
Aniu, i jak?
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Jestem tutaj nowa i licze bardzo na przyjecie mnie do waszego grona. Mam 33 lata i marze o malenstwie. To moj pierwszy cykl staran. Dzis 30dc, @ nie ma, temperatura nadal nie spadla. Wczoraj test negatywny, wiec ten cykl nieudany teraz czekanie na @ i kolejny cykl staran.
-
MagaH tule... ale poki @ nie ma jest nadzieja...
Agaja przykro mi
Kinia witaj
Ania i co z ta tempka, spadla? Nie? Testowalas jednak?
Udanego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:47
MagdaH lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
believe ale piękna beta! gratulacje :*
she wolf u Ciebie slicznie ten wykres wygląda.. tempka zaszalała dziś. Moim zdaniem to znaczy tylko jedno
kinia witaj może za wczesnie za test jeszcze, jak długie są Twoje cykle ?
Agaja przytulam. Choć póki nie ma @ zawsze jest jeszcze jakas nadzieja
believe lubi tę wiadomość