Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
toto, nie - teraz mnie podkusiło zrobić wszystkie zakaźne no i masz Ci babo placek
Ptysia w marcu miałam 19, ale była to górna granica normy, od jakiegoś czasu zwolniłam z trybem życia, mniej się spinam - to moim zdaniem wpłynęło na obniżenie się jej poziomu.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna - wiem właśnie, ze to hormon stresu, a ja niestetyi mam taki charakter, ze sie bardzo stresuje i cieżko mi z tym walczyć chociaz wiem, ze powinnam:) moze w końcu sie uda odpuścić. A nieudane starania tez człowieka spinają i koło sie zamyka:/ mam nadzieje, ze następne badania wyjdą lepiej.
-
summer86 wrote:Inna, trzymam mocno kciuki Powodzenia!
Ja robiłam toxo, różyczkę, cytomegalię i wszystkie hormony tarczycowe w lutym, przed staraniami. Wtedy też byłam z wynikami u gina, żeby dał zielone światło.. Myślałam, że wszystko pójdzie pięknie. Szczerze - obstawiałam, że pewnie mniej więcej w listopadzie będę szła na zwolnienie, bo termin będzie na początku roku, a koleżanka z pracy akurat skończy swój macierzyński.
To jest pierwsza rzecz w zyciu, której nie udało mi się zaplanować... i przyznam szczerze, sprowadziło mnie to na ziemię.
Jak czytałam Twój post to myślałam, że jest o mnie....Też planowałam zajść w ciążę na początku roku luty- kwiecień, a tu nic.. Moje planowanie wzięło w łeb i też mnie to sprowadziło na ziemię. Taka osobista porażka, niestety trzeba czekać...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ptysia wrote:Inna - wiem właśnie, ze to hormon stresu, a ja niestetyi mam taki charakter, ze sie bardzo stresuje i cieżko mi z tym walczyć chociaz wiem, ze powinnam:) moze w końcu sie uda odpuścić. A nieudane starania tez człowieka spinają i koło sie zamyka:/ mam nadzieje, ze następne badania wyjdą lepiej.Mikołaj 25.04.2011
-
No u nas tez juz około 10 cykl:) wmawiam sobie powoli, ze co ma byc to bedzie , nawet ostatnio nie było juz płaczu jak @przyszla:p a to juz moze byc oznaka, ze zaczynam z tym jakos przechodzić do normalności:p z tym ze u mnie jest jeszcze taki problem, ze w badaniu męża morfologia wyszła troche nie bardzo, ale moj gin przepisał jakies suplementy i powiedział, ze za dwa trzy miesiące trzeba powtórzyć, bo jedno badanie nie jest miarodajne i ze sie zmieniają te parametry. I powiedział, ze ten wynik nie jest wcale najgorszy jeszcze bo ogólna liczba jest ok:) także nastawiłam sie, ze jeszcze nie jest zle:)
-
Dzień dobry dziewczyny Cieszę się, że już czwartek, jeszcze tylko jeden dzień wczesnego wstawania przede mną. No i dziś ostatni dzień @, najbardziej w całym cyklu lubię te kilka dni między @ a owulacja.
-
nick nieaktualnyCzes witam po baaaardzo udanej nocy jeżeli ma sie udac to tylko dzieki wczoraj od poronienia nie czułam takiej bliskości i zadowolenia to było takie dla Nas nie dla owulacji i z takim luzem i czystą przyjemnością chyba nareszcie oczyscilismy umysł
bertha, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry. A mi przełożyli ginekolożkę i dupa. Nic nie popatrzyłam, nie wiem czy coś się dzieje, co prawda wczoraj wieczorkiem zauważyłam śluz rozciągliwy, tempka w dół, test owulacyjny wyglądał zachęcajaco. Zobaczymy... bo pewnie do niedzieli już nie podziałamy za bardzo więc nie liczę na nic wielkiego.
-
Dziewczyny, proszę o oficjalne zapisanie na listopad. Testuję około 20 listopada, chyba że znowu mi się cykl wydłuży. Dziś przyszła @, idealnie 14dpo, jak zwykle.
Mam pytanue do kobietek suplementujących castagnus i wiesiołek. Pomaga? Czy castagnus można zakupić w zwykłej aptece czy musi być przez internet? Pomyślałam że od tego cyklu zacznę przyjmować castagnus ale nie wiem czy dam radę kupić.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Dziewczyny, proszę o oficjalne zapisanie na listopad. Testuję około 20 listopada, chyba że znowu mi się cykl wydłuży. Dziś przyszła @, idealnie 14dpo, jak zwykle.
Mam pytanue do kobietek suplementujących castagnus i wiesiołek. Pomaga? Czy castagnus można zakupić w zwykłej aptece czy musi być przez internet? Pomyślałam że od tego cyklu zacznę przyjmować castagnus ale nie wiem czy dam radę kupić. -
MavisDracula wrote:Dziewczyny, proszę o oficjalne zapisanie na listopad. Testuję około 20 listopada, chyba że znowu mi się cykl wydłuży. Dziś przyszła @, idealnie 14dpo, jak zwykle.
Mam pytanue do kobietek suplementujących castagnus i wiesiołek. Pomaga? Czy castagnus można zakupić w zwykłej aptece czy musi być przez internet? Pomyślałam że od tego cyklu zacznę przyjmować castagnus ale nie wiem czy dam radę kupić. -
nick nieaktualny
-
Przesyłam pozdrowienia ze szpitala. Jutro rano laparoskopia.
Dopisałam testujące do listy.
Siebie wypisałam, bo ten miesiąc stracony przez laparoskopię. Akurat założyłam wątek w miesiącu w którym finalnie nie testuje, ironia losuhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hej ho! Już jestem po wizycie - no więc toxo niczemu nie szkodzi przed ciążą - gin wręcz stwierdził, że problem by był gdybyśmy już zapylili. Owulka dzisiaj bądź jutro z lewego jajnika. Endometrium 8,4mm także obiecujące. Ten cykl bez wspomagaczy - dupka i ovitrelle.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Hej ho! Już jestem po wizycie - no więc toxo niczemu nie szkodzi przed ciążą - gin wręcz stwierdził, że problem by był gdybyśmy już zapylili. Owulka dzisiaj bądź jutro z lewego jajnika. Endometrium 8,4mm także obiecujące. Ten cykl bez wspomagaczy - dupka i ovitrelle.
Czyli jak dokładnie jest z tą toxo mam kota i trochę sie martwię ale lekarz nigdy nie kazał mi narazie badać ;/
Mam cichą nadzieje ze juz przechodziłam z kotami wychowuje sie od bobasa -
Agniechaaaa wrote:Czyli jak dokładnie jest z tą toxo mam kota i trochę sie martwię ale lekarz nigdy nie kazał mi narazie badać ;/
Mam cichą nadzieje ze juz przechodziłam z kotami wychowuje sie od bobasaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Jak masz aktywną toxo przed ciążą to spoko - leczyć nie trzeba sama przejdzie, wirus ponoć jest groźny tylko w pierwszej fazie zakażenia dla płodu. Jeśli ją przechodzisz i zajdziesz w ciąże nic złego się nie dzieje. Gorzej jeśli do zakażenia dojdzie już w I trymestrze ciąży.
Aha to juz cos więcej wiem a pytanko który rodzaj badania należy zrobić sprawdzałam na diagnostykę i maja chyba z 7rodzi -
Agniechaaaa wrote:Aha to juz cos więcej wiem a pytanko który rodzaj badania należy zrobić sprawdzałam na diagnostykę i maja chyba z 7rodziMikołaj 25.04.2011