Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lista zaktualizowana, aktaulny grafik:
1.11 - bertha, czeresniowaMama, Ruda paskuda, Agniechaaa
4.11 - toto, Basik83
6.11 - innamorata, jolaniunia
9.11 - Kuchcinka, bulkaasia
11.11 - labamba
12.11 - summer86
14.11 - Mania25
16.11 - Malka
? - AustralijkaMania25 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Lista zaktualizowana, aktaulny grafik:
1.11 - bertha, czeresniowaMama, Ruda paskuda, Agniechaaa
4.11 - toto, Basik83
6.11 - innamorata, jolaniunia
8.11 - Kuchcinka
9.11 - bulkaasia
11.11 - labamba
12.11 - summer86
14.11 - Mania25
16.11 - Malka
? - Australijka
-
Dziewczyny sorka za "spam" chociaż spamem bym tego nie nazwała...
Natrafiłam na to na fb, ja juz przelew zrobiłam. Wesprzyjcie chociażby SMSem za 2,60 jak możecie.
https://www.siepomaga.pl/serduszkoweroniki
Obrończy życia nienarodzonego głośno krzyczą, a tu małej Weronice jakoś nikt nie spieszy z pomocą to mogla byc każda z nas! Czas kończy sie dzisiaj, mie bądźmy obojętne. Nawet 5 zł ma znaczenie.toto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny sorka za "spam" chociaż spamem bym tego nie nazwała...
Natrafiłam na to na fb, ja juz przelew zrobiłam. Wesprzyjcie chociażby SMSem za 2,60 jak możecie.
https://www.siepomaga.pl/serduszkoweroniki
Obrończy życia nienarodzonego głośno krzyczą, a tu małej Weronice jakoś nikt nie spieszy z pomocą to mogla byc każda z nas! Czas kończy sie dzisiaj, mie bądźmy obojętne. Nawet 5 zł ma znaczenie. -
Kuchcinka - tak mnie serce boli za każdym razem jak widzę takie biedne, czasem nienarodzone Maleństwa... puszczam przelew!
U mnie owulacja coraz bliżej. Czuję to w brzuchu, śluz także piękny (okej, żeby nie zapeszać - wydaje mi się, że poprawił się w tym cyklu, od kiedy biorę leki na prolaktynę i tarczycę). W czwartek rano wizyta u lekarza i USG, nie mogę się doczekać! Owulacja pewnie znowu w okolicach weekendu, z czego oczywiście bardzo się cieszę, więcej czasu i spokoju.
Agniecha - powodzenia!Wojcinka lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ja już po pracy, zjem coś i... siadam dalej do pracy nie zanosi się, żeby się z tym poprawiło do wiosny.
Dziś 3 dzień@ już nie mogę się doczekać końca. Wiecie co jest dziwne, nie mogę się doczekać wizyty u lekarza w przyszłym tygodniu. A ja bardzo nie lubię chodzić do lekarzy... -
nick nieaktualny
-
U mnie dziś 4 dzień okresu... ale wczoraj nagle zastój od połowy dnia, jeszcze tak nigdy nie miałam! oczywiście wkręciłam sobie, że może jestem jednak w ciąży i zrobiłam test... oczywiście negatywny ;-)masakra, jak to człowiek sobie może różne rzeczy przetłumaczyć :p
Agniechaaa, jesienna aura do przytulania sprzyja -
nick nieaktualnylabamba wrote:U mnie dziś 4 dzień okresu... ale wczoraj nagle zastój od połowy dnia, jeszcze tak nigdy nie miałam! oczywiście wkręciłam sobie, że może jestem jednak w ciąży i zrobiłam test... oczywiście negatywny ;-)masakra, jak to człowiek sobie może różne rzeczy przetłumaczyć :p
Agniechaaa, jesienna aura do przytulania sprzyja
Dokładnie ;P ok ide robić nastrój świece itp ;p do usłyszenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u nas tez często jest tak ze mąż albo w pracy na nockę albo na cała dobę a jak wraca na wieczór do domu to zazwyczaj jest mega zmęczony i idzie spać , dlatego my najczęściej mamy bzykanko rano hehe właściwe prawie zawsze kochamy sie rano i tez jest fajnie