Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Agniechaaa, dziękuję, ale jakoś mi zapał opadł, więc będę Wam mocno kibicować
Raczej zaczynam podchodzić do tego jak do walki, tj. myślę co muszę zrobić, żeby się udało. Plan na najbliższe 2 cykle to HSG, w tym cyklu badania przed HSG, jeśli wyjdą ok to w kolejnym HSG. W cyklu z HSG pewnie starań nie będzie, więc witam się z grudniem W tym chciałabym też zrobić monitoring, ale nie wiem czy uda mi się zgrać z datami, bo znów mi się delegacje szykują. Naprawdę będę szczęśliwa jeśli uda mi się zajść do marca 2017, chciałabym po prostu urodzić w przyszłym roku Także pcham to błotko do przodu! -
Kuchcinka, ja mam dość szybko owulację, więc zabieg wypadnie pewnie tuż przed. Poza tym u mnie jest tylko HSG z rtg, a nie sonoHSG i są różne opinie nt. promieniowania. Na stronie kliniki jest info, że nie ma przeciwwskazań, ale znająć mnie schizowałabym strasznie. Póki co się nie nastawiam,bo najpierw muszę zrobić wymazy i wynik musi być ok.
-
Ja tez miałam HSG z rtg i starań nie zaprzestalam nawet w szpitalu mi powiedziało zeby teraz korzystać bo podobno łatwiej w cyklu po HSG bo "rury przepchali" w moim przypadku akurat sie nie udało, ale kto wie moze Tobie sie uda pytanie tylko jak sie będziesz czuła po badaniu bo ja umierałam i fiknie caly cykl sie słabo czułam. A co do owu mi sie przez HSG owu opóźniła o 4 dni.
summer86 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka, zobaczymy jak to będzie ale też się szykuję na kilka dni dochodzenia do siebie - jeśli się uda z badaniami, HSG wypadnie tuż przed lub tuż po moich 30stych urodzinkach - niezły prezent
Kiedy zaczynasz przygotowania do IUI? -
summer86 wrote:Kuchcinka, zobaczymy jak to będzie ale też się szykuję na kilka dni dochodzenia do siebie - jeśli się uda z badaniami, HSG wypadnie tuż przed lub tuż po moich 30stych urodzinkach - niezły prezent
summer86 wrote:Kuchcinka, zobaczymy jak to będzie ale też się szykuję na kilka dni dochodzenia do siebie - jeśli się uda z badaniami, HSG wypadnie tuż przed lub tuż po moich 30stych urodzinkach - niezły prezent
Widzę,że zaczęłyście pisać o rocznicach. Mam ogromną nadzieję, że grudzień będzie sprzyjał . U nas obfituje w rocznice -01.12 moje urodzinki, 30.12 mojego męża, a 24 stycznia mojej córci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:42
Wojcinka lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa. Staramy sie juz prawie 10 miesięcy, narazie bez skutku. Było juz pełno płaczu i szlochanie, , ale co to da. Trzeba brać sie w garść. Ja niestety mam za wysoką prolaktynę, a do tego okazało sie, ze moj mąż ma problemy z nasieniem, więc narazie ja walczę z prolaktyną, a on wspomaga sie suplementami, bo narazie trzeba tego spróbować. Ogólnie nie ma tragedii z nasieniem, ale szału też nie ma. Aktualnie trwa @, narazie nie podaje kiedy testujemy. Czy któraś ma podobne problemy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie, ja od rana jakiś pech. Jak nie debile kierowcy, to potem korki, pociąg opóźnienie a na stacji drzwi zablokowane więc 4 wagony trzeba było przejść do wyjścia, ehhh. Jestem spóźniona do pracy!!!
Agniechaaa sen piękny i oby proroczy:)
Ptysia Witaj !!! -
Agniechaaaa wrote:A taki miałam booooski sen aż budzić sie nie chciało urodziłam chłopca taki był malutki a taki śliczny ah ah
A mi ten mój cykl śmierdzi bezowuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
malka wrote:A do mnie w końcu @ zawitała, więc wpiszcie mnie proszę na 16.11 na testowanie.
Jeśli zaczęłaś kolejny wykres to pamiętaj zeby go udostępnić ja ostatnio zapomniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:14