Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja jutro ovitralle ale juz zaczęliśmy działać zeby chłopcy sobie poczekali na jajeczko
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:My już od 3 dni uzupełniamy wojska, żeby sobie poczekały na owulkę - o ile w tym cyklu w ogóle będzie
Ha no zazdroszczę mój mało był w ten weekend i tylko wczoraj sie udało ale podobno jak ma sie udac to i tylko raz wystarczybertha lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ha no zazdroszczę mój mało był w ten weekend i tylko wczoraj sie udało ale podobno jak ma sie udac to i tylko raz wystarczyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dokładnie a juz sie pogodziłam co na być to bedzieMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:O tak - mi też łatwiej brać to na klatę, gdy pogodziłam się z tym, że akurat ode mnie najmniej w tej gestii zależy.
bo coz Nam da rozpacz??? Juz płakałam,szlochalAm i nic to nie dawało wiec teraz spokójinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
labamba wrote:Właśnie, właśnie jeszcze przecież cały listopad! U mnie dzisiaj drugi dzień okresu, bolący brzuch i gardło... Także same przyjemności i jeszcze zjadłam prawie sama pół brytfanki ciasta drożdżowego ze śwlikami.. ehhh..
A tak poza tym dopiero w tym tygodniu przyłączyłam się w pracy do dodatkowego grupowego ubezpieczenia,w którym w razie pobytu w szpitalu, urodzenia dziecka etc ubezpieczyciel wypłaca jakieś środki. Macie taką możliwość u siebie, ubezpieczałyście się jakoś dodatkowo?
Agniechaa, ja tez od 5dc biore clo zawsze.
Wychodzę za minutke do gina podgladac czy cos uroslo i gdzie. Dzisiaj 12dcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 13:23
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnybertha wrote:Ja tez jestem ubezpieczona, takze jakiegos tysiaka wyplaca z okazji narodzin dziecka.
Wychodzę za minutke do gina podgladac czy cos uroslo i gdzie. Dzisiaj 12dc
Trzymam kciuki za dorodne jajka i tluste endo!! -
bertha wrote:Ja tez jestem ubezpieczona, takze jakiegos tysiaka wyplaca z okazji narodzin dziecka.
Wychodzę za minutke do gina podgladac czy cos uroslo i gdzie. Dzisiaj 12dcMikołaj 25.04.2011
-
Endo urosło ładnie 8,3mm
Ale to tyle z pozytywów, bo nawet z tego endo nie skorzystam - bo jajeczka są w lewym jajniku, czyli tam gdzie jajowod ma wodniaka, wiec cykl stracony = laparoskopia!
Na zabieg ide w czwartek lub piątek. Usuna mi torbiel, wodniaka i zrosty, ładnide tam posprzataja i nastepny cykl jest moj!!
a co jeszcze dziwne - śluzu brak. az sie gin zdziwil, ze taka susza u mnie, nie mam sluzu... cos robie nie tak, moze za duzo tych suplementów juz i mi organizm szaleje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:25
summer86, zubii, bulkaasia lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Endo urosło ładnie 8,3mm
Ale to tyle z pozytywów, bo nawet z tego endo nie skorzystam - bo jajeczka są w lewym jajniku, czyli tam gdzie jajowod ma wodniaka, wiec cykl stracony = laparoskopia!
Na zabieg ide w czwartek lub piątek. Usuna mi torbiel, wodniaka i zrosty, ładnide tam posprzataja i nastepny cykl jest moj!!
a co jeszcze dziwne - śluzu brak. az sie gin zdziwil, ze taka susza u mnie, nie mam sluzu... cos robie nie tak, moze za duzo tych suplementów juz i mi organizm szaleje..
Bertha, głowa do góry, może to i dobrze, że zrobisz laparo, sądzę, że przy okazji dużo sprawdzą i naprawią też miałam mieć laparo, ale ze względu na sprawdzenie drożności, więc stwierdziłam, że najpierw HSG. Zatem u mnie kolejny cykl będzie stracony.
Poza tym zmieniam lekarza, poprzedni był moim ginem przez 12 lat, u tego była 1 raz we wrześniu, ale wydaje mi się, że pora na specjalistę od niepłodności. Trzymajcie kciuki!bertha lubi tę wiadomość