Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dobry... i trzymam kciuki za wieści. A co do pechowego listopada to ja się w listopadzie urodziłam więc może prezencik na urodzinki jakiś?
Też w listopadzie mam urodziny niestety chyba prezentu nie będzie.. wyszedł mi zły wynik cytologii zobaczymy co na to lekarz powie, ale pewnie starania będą musiały poczekać. -
nick nieaktualnyCześć po dziejącym monitoringu na cuda nie liczę ale wpiszcie mnie na testowanie 1.11... nawet termin testowania nie daje nadziei ...
Chociaż pewnie pierwszy test dla "sportu" zrobię 31... ktoś musi zamknąć październik i zacząć listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 18:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć po dziejącym monitoringu na cuda nie liczę ale wpiszcie mnie na testowanie 1.11... nawet termin testowania nie daje nadziei ...
Chociaż pewnie pierwszy test dla "sportu" zrobię 31... ktoś musi zamknąć październik i zacząć listopad
U mnie jeszcze słabizna, ale to był 9dc - endo 4,4mm, pęcherzyków wiodących jeszcze brak. W poniedziałek idę znowu.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witajcie. Ja byłam na monitoringu w czwartek - niestety nie było pęcherzyka - cykl bezowulacyjny Chyba jest jakaś prawidłowość, że co drugi miesiąc jest owulacyjny - może u mnie funkcjonuje jeden jajnik lewy, sama nie wiem, bo z prawego nie ma jajeczka.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Witajcie. Ja byłam na monitoringu w czwartek - niestety nie było pęcherzyka - cykl bezowulacyjny Chyba jest jakaś prawidłowość, że co drugi miesiąc jest owulacyjny - może u mnie funkcjonuje jeden jajnik lewy, sama nie wiem, bo z prawego nie ma jajeczka.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnybertha wrote:A co ci gin wypatrzył? Sa pecherzyki, jakie end grube?
U mnie jeszcze słabizna, ale to był 9dc - endo 4,4mm, pęcherzyków wiodących jeszcze brak. W poniedziałek idę znowu.
Wczoraj 10dc endo 6,5mm z 3pecherzyki 9,10,11mm dostałam zastrzyki na wzrost pęcherzyków. We wtorek ovitralle i mamy działać potem lutka dopochwowa ale jakos nie wiedzę nadzieji słabo to wyglada jak dla mnie ;( -
Dziękuje innamorata88 za odpowiedz, może jest tak jak mówisz, co nie zmienia faktu, że mam cykle bezowulacyjne...pewnie testowanie będzie w grudniu. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 15:01
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
innamorata88 napiszesz coś o swojej diecie? Zainspirowałaś mnie swoimi 4 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 16:13
-
Agniechaaaa wrote:Wczoraj 10dc endo 6,5mm z 3pecherzyki 9,10,11mm dostałam zastrzyki na wzrost pęcherzyków. We wtorek ovitralle i mamy działać potem lutka dopochwowa ale jakos nie wiedzę nadzieji słabo to wyglada jak dla mnie ;(https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)