Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytoto wrote:Ups, a mi się skończyły testy owu więc nawet nie miałam jak dzisiaj sprawdzić, czy będę miała drugi dzień z rzędu pozytyw... Jajniki zaczynają boleć, czyli tak jakby owulka dopiero miała nadejść. No nic, będziemy po prostu działać - akurat pechowo mam baaardzo ciężki czas w pracy, od czwartku do jutra włącznie. Jakoś wcale mnie to nie martwi szczerze mówiąc - naprawdę wyluzowałam w tym miesiącu! Póki co - bo pewnie im bliżej testowania, tym będzie bardziej nerwowo
Agniecha, wiesz do kiedy ta promocja? I które to testy - paskowe w promocji? Bo one są dobre, te takie małe paseczki Mimo czułości 25 u mnie pokazały bladą drugą kreskę przy becie ok. 10.
Kochana były 2rodzajr na promocji ale jakieś konkretnej firmy nie te rosnanowskie ja kupiłam bobo test te w żółtym opakowaniu jakos mam do nich zaufanie :)ale niestety do kiedy promocja to nie wiem -
Dobry u mnie już po owu - tempka w górę. Odliczamy do testowania. Ale jakoś się nie nastawiam, bo cykl bez lutki.
summer86, Wojcinka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna, w takim razie owocnych działań
Inna - trzymam kciuki
Miłego weekendu życzę wszystkim. -
nick nieaktualnyeMM wrote:Cześć Kochane,
ze smutkiem wracam na różową stronę.
Jednak ciąża biochemiczna. Beta słabo wzrastała, dziś pojawiło się plamienie.
Czuję, że rozkręci się okres.
Ale! Nie poddaję się
Chyba dzięki Wam wszystkim.
Powodzenia!!
Tule mocno!!!!! Damy rade razemeMM lubi tę wiadomość
-
eMM wrote:Cześć Kochane,
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!
eMM, bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana!eMM lubi tę wiadomość
-
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!
Przykro mi u mnie radość z ciąży trwała 3 dni, biochemiczna pełną gębą. Ale to znak, że coś się jednak dzieje - dochodzi do zapłodnienia! Więc trzeba być dobrej myśli
U mnie bez zmian, nie mam pojęcia czy owulacja była/jest/kiedy będzie. Test owu pozytywny tylko jeden raz, w dniu monitoringu kiedy pęcherzyk miał 15 mm. Nie wiem już sama co o tym sądzić, wiec co 2 dni się staramy i już. Czas pokaże, te okrutne 2 tygodnie znów będą mnie męczyć, ale taki nasz los!
Agniecha, dzięki za informację! Byłam dziś w rossmanie i kupiłam tylko testy owu, bo ciążowych mam całą pakę z allegro i nie chciałam przeginaćeMM lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!
Tulę z mocno
Ale dalej działamyeMM lubi tę wiadomość
-
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!
Dobra wiad jest taka ze możecie zajść w ciaze, jeszcze krótka chwila i bedzie ciąża pełną parą :*
Ja za to w piątek byłam na pierwszym monitoringu przed IUI i w 11dc miałam juz piękny 16mm pęcherzyk w poniedziałek kolejny monitoring a we wtorek najprawdopodobniej inseminacja - nie moge sie doczekać
Martwi mnie tylko ze rozkłada mnie przeziębienie wolałabym jednak nie byc teraz chora hrrreMM lubi tę wiadomość
-
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!eMM lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Powiem Wam, ze dziwne uczucie...chociaż ucieszyłam sie, ze tak "szybko" zaczęło sie krwawienie. Po usłyszeniu od lekarza, ze to ciąża biochemiczna, miałam tysiąc myśli w głowie, bałam sie, ze teraz trzeba bedzie długo czekać na kolejny cykl starań itd. Czy bedzie konieczny zabieg...Dzis drugi dzien krwawienia. Co prawda skąpego, ale chyba sie rozkręci. Oby sie wszystko ładnie oczyściło. Bardzo Wam dziękuje za wsparcie!!
Inna, po biochem w normalnym czasie była owulacja? -
nick nieaktualnyeMM wrote:Cześć Kochane,
Ale! Nie poddaję się
Powodzenia!!eMM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eMM wrote:Powiem Wam, ze dziwne uczucie...chociaż ucieszyłam sie, ze tak "szybko" zaczęło sie krwawienie. Po usłyszeniu od lekarza, ze to ciąża biochemiczna, miałam tysiąc myśli w głowie, bałam sie, ze teraz trzeba bedzie długo czekać na kolejny cykl starań itd. Czy bedzie konieczny zabieg...Dzis drugi dzien krwawienia. Co prawda skąpego, ale chyba sie rozkręci. Oby sie wszystko ładnie oczyściło. Bardzo Wam dziękuje za wsparcie!!
Inna, po biochem w normalnym czasie była owulacja?
Inna Ty chyba miałaś od razu owu prawda? -
eMM wrote:Powiem Wam, ze dziwne uczucie...chociaż ucieszyłam sie, ze tak "szybko" zaczęło sie krwawienie. Po usłyszeniu od lekarza, ze to ciąża biochemiczna, miałam tysiąc myśli w głowie, bałam sie, ze teraz trzeba bedzie długo czekać na kolejny cykl starań itd. Czy bedzie konieczny zabieg...Dzis drugi dzien krwawienia. Co prawda skąpego, ale chyba sie rozkręci. Oby sie wszystko ładnie oczyściło. Bardzo Wam dziękuje za wsparcie!!
Inna, po biochem w normalnym czasie była owulacja?Mikołaj 25.04.2011
-
Kuchcinka wrote:My po wczesnym poronieniu zaczęliśmy starania od razu no nowo, jak tylko sie krwawienie skończyło. Nie wiem czy miałam wtedy w pierwszym cyklu owu bo nie obserwowałam wtedy jeszcze tego za bardzo, ale czytałam Troche na ten temat i różnie bywa.
Inna Ty chyba miałaś od razu owu prawda?Mikołaj 25.04.2011