X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • channah Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie czestomocz i gazy,przeziebienie zaczęło mnie łapać,duzo śluzu kremowego.

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    u mnie czestomocz i gazy,przeziebienie zaczęło mnie łapać,duzo śluzu kremowego.
    U mnie tez duzo sluzu, uczucie mokrosci. Mega czestomocz srednio co 15-25 min, brak apetytu. Zadnych wzdec, gazow. Cyce ciezkie nie wrazliwe i nie bola.. na brodawkach jakies dodatkowe wypustki, kropki (?)

s8w4j9c.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aann26 ty jestes w ciąży jak nic :) ja sluz wodnisty mam przed @...jezu zawiodłam się trochę...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    aann26 ty jestes w ciąży jak nic :) ja sluz wodnisty mam przed @...jezu zawiodłam się trochę...

Mam nadzieje...
    Ja tez mam sluz przed okresem dlatego ten sluz to dla mnie zaden wyznacznik.
    Jutro powtorze test.

s8w4j9c.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi sie wydaje ze aann to już z fasolinką :)
    My o pierwsze kilka lat się staraliśmy, przechodząc wiele badań, udało się w pierwszym cyklu po laparoskopii, która nic nie wykazała.
    Teraz 2 lata ale z przerwami. Bardziej na zasadzie co bedzie to bedzie bo mąż już nie chce na zawołanie bo wtedy ttrzeba. Więc nue czekam co miesiąc i nie szukam objaw, dopiero te bóle naprowadziły moje myśli ku jednemu ;) siedzenie na forum sprawia, że znów się będę wkręcać co miesiąc :)

ckaidqk39a8l7x61.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline wrote:
    Tez mi sie wydaje ze aann to już z fasolinką :)
    My o pierwsze kilka lat się staraliśmy, przechodząc wiele badań, udało się w pierwszym cyklu po laparoskopii, która nic nie wykazała.
    Teraz 2 lata ale z przerwami. Bardziej na zasadzie co bedzie to bedzie bo mąż już nie chce na zawołanie bo wtedy ttrzeba. Więc nue czekam co miesiąc i nie szukam objaw, dopiero te bóle naprowadziły moje myśli ku jednemu ;) siedzenie na forum sprawia, że znów się będę wkręcać co miesiąc :)

Oby tylko ta fasolinkowa kreska ciemniala, nie jasniala jak rok temu...
    Channah tez bledzioch na tescie miala:)
    Powtorzysz jutro?

s8w4j9c.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę robić w pon.poki co czekam

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny :) oby wszystko dobrze się rozwinęło!
    Ja zdecydowanie koncze z ta gonitwa za ciążą. Nie mam na to sił. Bardzo chciałam, mimo ze wiedziałam kiedy owulacja, kiedy był skok itd. To się nie udało. A to oczekiwanie na owulację i testowanie jakoś po ostatnim straciło dla mnie sens. Nakrecilam się a tu nic. serduszka były wtedy kiedy powinny a nic z tego nie wynikło. Podejrzewam ze dopóki nie przestanę się stresować dotąd nie zajde, a ze prace mam stresująca to niestety nie jestem w stanie tego czynnika wyeliminować z życia. mam zle przeczucia ze mam jakieś problemy ze zdrowiem, być moze o których istnieniu nie chce wiedzieć. Co ma być to będzie. moze kiedyś wpadne :)

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz nie robie testów bo nawet nie mam, czekam aż raczy w weekend przyjść Pani @

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Gratulacje dziewczyny :) oby wszystko dobrze się rozwinęło!
    Ja zdecydowanie koncze z ta gonitwa za ciążą. Nie mam na to sił. Bardzo chciałam, mimo ze wiedziałam kiedy owulacja, kiedy był skok itd. To się nie udało. A to oczekiwanie na owulację i testowanie jakoś po ostatnim straciło dla mnie sens. Nakrecilam się a tu nic. serduszka były wtedy kiedy powinny a nic z tego nie wynikło. Podejrzewam ze dopóki nie przestanę się stresować dotąd nie zajde, a ze prace mam stresująca to niestety nie jestem w stanie tego czynnika wyeliminować z życia. mam zle przeczucia ze mam jakieś problemy ze zdrowiem, być moze o których istnieniu nie chce wiedzieć. Co ma być to będzie. moze kiedyś wpadne :)

kochana mam tak samo, naserduszkowalismy ile mogliśmy w tym miesiącu a tu nic...wiec też chyba rezygnuje, co ma byc to bedzie bo za bardzo później to przeżywam.

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    kochana mam tak samo, naserduszkowalismy ile mogliśmy w tym miesiącu a tu nic...wiec też chyba rezygnuje, co ma byc to bedzie bo za bardzo później to przeżywam.

Czuje ze musze przestać o tym myśleć, tymbardziej mi ciężko jak widzę ze koleżanki maja ładne brzuszki, albo wrzucają zdjęcia swoich pociech, mam wrażenie ze tylko mi nie wychodzi i jestem jakas wybrakowana.

• aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Czuje ze musze przestać o tym myśleć, tymbardziej mi ciężko jak widzę ze koleżanki maja ładne brzuszki, albo wrzucają zdjęcia swoich pociech, mam wrażenie ze tylko mi nie wychodzi i jestem jakas wybrakowana.

Uwierz mi, ze wiem jak sie czujesz. Ja przez ostatnie pol roku nie robilam nic tylko czytalam forum, objawy. Przytulanki praktycznie tylko w dni plodne. Monitoringi, tylko odpowiednie pozycje, witaminy. Wyjazdy tylko w "te" dni zeby latwiej poszło. Moje badania, badania meza. Dopiero w tym miesiacu oswiadczylam rodzince, ze narazie nic z tego nie bedzie bo dostalam euthyrox. Dni plodne obliczylam ale nie przywiazywalam wagi do tego. Bylo 14dc i 15dc... tyle. A nie jak ostatnie pol roku 4-5 dni pod rzad. Pozycja tez byla taka ooo... od niechcenia. A tu cien kreski...

s8w4j9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aann26 wrote:
    Uwierz mi, ze wiem jak sie czujesz. Ja przez ostatnie pol roku nie robilam nic tylko czytalam forum, objawy. Przytulanki praktycznie tylko w dni plodne. Monitoringi, tylko odpowiednie pozycje, witaminy. Wyjazdy tylko w "te" dni zeby latwiej poszło. Moje badania, badania meza. Dopiero w tym miesiacu oswiadczylam rodzince, ze narazie nic z tego nie bedzie bo dostalam euthyrox. Dni plodne obliczylam ale nie przywiazywalam wagi do tego. Bylo 14dc i 15dc... tyle. A nie jak ostatnie pol roku 4-5 dni pod rzad. Pozycja tez byla taka ooo... od niechcenia. A tu cien kreski...

No właśnie nie chce tak... A serduszka koniecznie wtedy kiedy mam dni plodne, wiem ze maz się czuje zaniedbany i czuje moja presję. Moze poprostu jest za wcześnie na dziecko. Dopiero co wzięliśmy ślub i akurat zaraz po ślubie wpadliśmy na ten pomysł. Moze warto się sobą nacieszyć jeszcze, a dziecko jak bedzie miało przyjść i tak przyjdzie. Tylko pewnie wtedy kiedy najmniej bedzie mi to odpowiadało, bo za rok mam ważny egzamin, do którego w ciąży nie podejde napewno bo to za duzo stresu. Teraz zresztą też mi to nie na rękę i duzo by mi skomplikowało, ale bardzo chciałam... Nie ma odpowiedniego czasu :)

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 z mojego doświadczenia - nie warto się spieszyć z dzieckiem. Dajcie sobie czas na wyjazdy, na spontaniczne wypady, na błogie lenistwo. My jesteśmy po ślubie ponad 2 lata i dopiero teraz tak naprawdę poczuliśmy się gotowi na dziecko. Na pewno śmierć mojej Mamy przyspieszyła wszystko, bo planowaliśmy starać się w 2. połowie przyszłego roku... Wspomnienia z naszego czasu jako Małżeństwo, nie jako pełna rodzina są wyjątkowe. Teraz mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i urodzę zdrowe dziecko, ale cieszę się, że dopiero będzie to po prawie 3 latach po ślubie. Potem już nie będzie tak lekko. Teraz mogliśmy np lecieć o 6 rano samolotem do Włoch i wrócić w nocy tego samego dnia, bo akurat upolowałam tanie blety. Mogliśmy chodzić całe dnie zwiedzając ciekawe miejsca i z oszczędności, by nie płacić za komunikację publiczną. W weekendy ieć chwile zupełnej zwiechy, bo nam się nic nie chce. PS Jesteśmy z tego samego rocznika ;)

kaha lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodzilam w wieku 26 lat i uważam ze z dzieckiem tak samo można zwiedzać ja mam zamiar po nowym roku bliżej wiosny gdzieś lecieć jechac na wakacje i nie wyobrażam sobie bez mojego bejbe dlatego tak bardzo pragnę kolejne.

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 nie mówię, że nie można, ale na pewno nie tak na wariata jak bez. A przynajmniej wiem, że u nas na pewno będziemy musieli zmienić nasz styl zwiedzania :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt kochana

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje- testu nie powtorzylam bo moja tempka spadla 1,5 stopnia. Ledwo 37stopni przekroczylo. Wiec zrobie go jutro...
    Fiksuje.

s8w4j9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aann pewnie to jednodniowy spadek :) ja i tak bym zatestowala z ciekawosci

• aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Aann pewnie to jednodniowy spadek :) ja i tak bym zatestowala z ciekawosci

Co on oznacza? Przestraszylam sie i z testu zrezygnowalam...

s8w4j9c.png
‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ