Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, postanowiłam podzielić się z wami moim przypadkiem, bo strasznie się męczę.
18 listopada w 30 dniu cyklu (moje cykle trwają 31 dni) zrobiłam test i wyszła druga blada kreska. tego samego dnia beta wyniosła 16,1
33 dc zrobiłam kolejną betę i była 18 czyli dupa przyrost prawie zerowy
coś mnie tknęło i zrobiłam betę
34 dc - 25,9 czyli przyrost o 44 % w przeciągu 24h tego samego dnia byłam u ginki, powiedziała, że nadzieja jeszcze jest jeśli beta wzrośnie
36 dc - beta 56,2 czyli przyrost w przeciągu 48 godz. o 117 %
siedzę jak na szpilkach i czekam na poronienie. Jakoś trudno mi wierzyć, że będzie ok ;( ale nadzieja jednak gdzieś jest. Co wypłynie mi więcej śluzu lecę do ubikacji sprawdzać czy czy to nie @.
Cameline - Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 13:23
-
Czarodziejka wrote:Hahaha jakbym siebie słyszała mam identycznie !
Moja @ miala przyjsc wczoraj, ew. przedwczoraj. Kreski blade. Duzo sluzu. Tylko kuuuuurdeee wszystko przeszlo. Cyc, sutki, jajniki, tetno,goraco- wszystko, wszystko przeszlo wrrrrrr.... doslownie, cyc nawet przestal byc wrazliwy na dotyk wtf? -
aann26 wrote:Moja @ miala przyjsc wczoraj, ew. przedwczoraj. Kreski blade. Duzo sluzu. Tylko kuuuuurdeee wszystko przeszlo. Cyc, sutki, jajniki, tetno,goraco- wszystko, wszystko przeszlo wrrrrrr.... doslownie, cyc nawet przestal byc wrazliwy na dotyk wtf?
Mnie brzuch dalej boli i ciągnie, kłuje prawy jajnik... chyba?? śluzu mam mało i prawie brak, zrobię test jutro jak tempka będzie dalej na tym samym poziomie, a jak trochę spadnie to już nie robię, bo szkoda testu. -
Cameline, czekamy na wyniki bety!!
alexast, tak jak pisalam na innym watku, ja wierze, ze twoja fasolka da rade i walczy!!alexast lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Czarodziejka wrote:Mnie brzuch dalej boli i ciągnie, kłuje prawy jajnik... chyba?? śluzu mam mało i prawie brak, zrobię test jutro jak tempka będzie dalej na tym samym poziomie, a jak trochę spadnie to już nie robię, bo szkoda testu.
A u mnie nic niiiccc! Piersi powinny bolec chyba coraz mocniej , a nie coraz slabiej! Te blade kreski mnie tylko schizuja i daja nadzieje! -
Aann26 właśnie nawet cienia, a powinno już widać. Ale przeczucie jest silniejsze dodatkowo kłuje mnie w mostku, pod żebrami, jakby piłka twarda tam była i nie mogę się schylać. Miałam tak w ciąży ale w późniejszych miesiacach, gdy macica już tam dochodziła po rozciągnięciu ale nie kilka dni po owulacji! A może to jakaś torbiel i pękła w 25-26dc stąd takie zawroty głowy i mdłości, jest to możliwe?
Też 3mam kciuki za Was aaa i też biegam ciągle do łazienki -
Cameline wrote:Aann26 właśnie nawet cienia, a powinno już widać. Ale przeczucie jest silniejsze dodatkowo kłuje mnie w mostku, pod żebrami, jakby piłka twarda tam była i nie mogę się schylać. Miałam tak w ciąży ale w późniejszych miesiacach, gdy macica już tam dochodziła po rozciągnięciu ale nie kilka dni po owulacji! A może to jakaś torbiel i pękła w 25-26dc stąd takie zawroty głowy i mdłości, jest to możliwe?
Też 3mam kciuki za Was aaa i też biegam ciągle do łazienki
To powiem szczerze, ze juz nie wiem czy sie cieszyc z tego cienia kreski czy martwic bo ja tez liczylam dzis na gruba kreske tluscioche!
Wiesz co nie slyszalam o mdlosciach od torbieli.
A ile testow zrobilas? -
Zrobiłam w27dc jeden i dziś w 29 też jeden. Odebrałam wyniki bety, niestety <2.
Z rozpaczy poszłam zobaczyć poranny test i widzę... 2 kreski! Ale to po czasie więc nieważny, beta się raczej nie myli.
Aann jak już cień nawet to chyba nie ma co gdybać a masz jutro jakieś labo otwarte? Może zrób betę.
Ja też mam dużo białego śluzu i w poprzedniej też miałam, ale to już bez znaczenia, beta ujemna -
Cameline wrote:Zrobiłam w27dc jeden i dziś w 29 też jeden. Odebrałam wyniki bety, niestety <2.
Z rozpaczy poszłam zobaczyć poranny test i widzę... 2 kreski! Ale to po czasie więc nieważny, beta się raczej nie myli.
Aann jak już cień nawet to chyba nie ma co gdybać a masz jutro jakieś labo otwarte? Może zrób betę.
Ja też mam dużo białego śluzu i w poprzedniej też miałam, ale to już bez znaczenia, beta ujemna
Nie mam! Dlatego dzis nie robilam bo musialabym czekac na wynik do poniedzialku to juz wole zrobic w poniedzialek, jesli sie nic nie wydarzy.
A dupa! Moze pani sie walnela? Wez zrob jeszcze jeden jutro rano ... i jak nie wyjdzie to tyle. -
aann26 wrote:Dziewczyny ja tez 12dpo zobaczylam biel vizira, wczoraj 14dpo cien cienia drugiej kreski, a dzis rano... jeszcze bledszy cien kreski niz wczoraj.
Co jest ?! Boje sie, ze probowalo sie zagniezdzic, a sie nie utrzyma..
Na bete jak ponder wynik dopiero bedzie w pon.
Tempka 37,2 ciagle.
Ajajaj....
ja dostane okre4su bo szyjke mam bardzo nisko i otwartą wiec lada moment -
Aann szkoda że jutro nie możesz zrobić bety, ja właśnie dlatego robiłam dziś bo weekend no i byłam pewna. Nic z tego nie rozumiem. Gdybym miała tylko pobolewania jak na @, ale mam wtedy takie bóle że jestem na ketonalu a i tak czasem ląduje w szpitalu pod morfiną. Do tego nie mam wogóle sił, nawet podnieść kubka bo mdleję. A teraz tak w momencie wystąpienia @,która się nie pojawiła. Takie 24godzinne bóle nie mogą wystąpić bez powodu, tylko co? Jedynie co przychodzi mi na myśl to pęknięcie torbieli, dziewczyny macie jakies pomysły? Bo nie
-
Cameline wrote:Ewi, ann długo się staracie?
Ewi Ty kolejna ciąża, wtedy też trochę czasu się staraliście?
Ja też mam temp. 37,2 w 29 dc przy cyklach 26. Organizm zwariował tylko czemu
ja bede juz 3 cykl, z pierwszym w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, to był cud.. -
Cameline wrote:Ewi, ann długo się staracie?
Ewi Ty kolejna ciąża, wtedy też trochę czasu się staraliście?
Ja też mam temp. 37,2 w 29 dc przy cyklach 26. Organizm zwariował tylko czemu
Ja mam 3,5 letnia corke (1 cykl staran)
Druga ciaze poronilam rok temu (zaszlam w 2 cyklu)
Teraz staramy sie 7 cykl...