X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • alexast Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, postanowiłam podzielić się z wami moim przypadkiem, bo strasznie się męczę.

18 listopada w 30 dniu cyklu (moje cykle trwają 31 dni) zrobiłam test i wyszła druga blada kreska. tego samego dnia beta wyniosła 16,1
    33 dc zrobiłam kolejną betę i była 18 czyli dupa przyrost prawie zerowy
    coś mnie tknęło i zrobiłam betę
    34 dc - 25,9 czyli przyrost o 44 % w przeciągu 24h tego samego dnia byłam u ginki, powiedziała, że nadzieja jeszcze jest jeśli beta wzrośnie
    36 dc - beta 56,2 czyli przyrost w przeciągu 48 godz. o 117 %

siedzę jak na szpilkach i czekam na poronienie. Jakoś trudno mi wierzyć, że będzie ok ;( ale nadzieja jednak gdzieś jest. Co wypłynie mi więcej śluzu lecę do ubikacji sprawdzać czy czy to nie @.

Cameline - Trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 13:23

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Czarodziejka Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aann26 wrote:
    Czy Wy tez ciagle biegacie jak poparzone i sprawdzacie @ ? Czy tylko ja taka poparzona jestem ?! @ nie ma ale mokrooo mokrooo !

Hahaha :) jakbym siebie słyszała ;) mam identycznie !

• aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka wrote:
    Hahaha :) jakbym siebie słyszała ;) mam identycznie !

Moja @ miala przyjsc wczoraj, ew. przedwczoraj. Kreski blade. Duzo sluzu. Tylko kuuuuurdeee wszystko przeszlo. Cyc, sutki, jajniki, tetno,goraco- wszystko, wszystko przeszlo wrrrrrr.... doslownie, cyc nawet przestal byc wrazliwy na dotyk :/ wtf?

s8w4j9c.png
  • Czarodziejka Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aann26 wrote:
    Moja @ miala przyjsc wczoraj, ew. przedwczoraj. Kreski blade. Duzo sluzu. Tylko kuuuuurdeee wszystko przeszlo. Cyc, sutki, jajniki, tetno,goraco- wszystko, wszystko przeszlo wrrrrrr.... doslownie, cyc nawet przestal byc wrazliwy na dotyk :/ wtf?

Mnie brzuch dalej boli i ciągnie, kłuje prawy jajnik... chyba?? ;) śluzu mam mało i prawie brak, zrobię test jutro jak tempka będzie dalej na tym samym poziomie, a jak trochę spadnie to już nie robię, bo szkoda testu.

• bertha Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline, czekamy na wyniki bety!!

alexast, tak jak pisalam na innym watku, ja wierze, ze twoja fasolka da rade i walczy!! :)

alexast lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • alexast Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bertha - obyś miała rację :)

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka wrote:
    Mnie brzuch dalej boli i ciągnie, kłuje prawy jajnik... chyba?? ;) śluzu mam mało i prawie brak, zrobię test jutro jak tempka będzie dalej na tym samym poziomie, a jak trochę spadnie to już nie robię, bo szkoda testu.

A u mnie nic niiiccc! Piersi powinny bolec chyba coraz mocniej , a nie coraz slabiej! Te blade kreski mnie tylko schizuja i daja nadzieje!

s8w4j9c.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aann26 właśnie nawet cienia, a powinno już widać. Ale przeczucie jest silniejsze ;) dodatkowo kłuje mnie w mostku, pod żebrami, jakby piłka twarda tam była i nie mogę się schylać. Miałam tak w ciąży ale w późniejszych miesiacach, gdy macica już tam dochodziła po rozciągnięciu ale nie kilka dni po owulacji! A może to jakaś torbiel i pękła w 25-26dc stąd takie zawroty głowy i mdłości, jest to możliwe?
    Też 3mam kciuki za Was ;) aaa i też biegam ciągle do łazienki :)

ckaidqk39a8l7x61.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline wrote:
    Aann26 właśnie nawet cienia, a powinno już widać. Ale przeczucie jest silniejsze ;) dodatkowo kłuje mnie w mostku, pod żebrami, jakby piłka twarda tam była i nie mogę się schylać. Miałam tak w ciąży ale w późniejszych miesiacach, gdy macica już tam dochodziła po rozciągnięciu ale nie kilka dni po owulacji! A może to jakaś torbiel i pękła w 25-26dc stąd takie zawroty głowy i mdłości, jest to możliwe?
    Też 3mam kciuki za Was ;) aaa i też biegam ciągle do łazienki :)

To powiem szczerze, ze juz nie wiem czy sie cieszyc z tego cienia kreski czy martwic bo ja tez liczylam dzis na gruba kreske tluscioche!
    Wiesz co nie slyszalam o mdlosciach od torbieli.
    A ile testow zrobilas?

s8w4j9c.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam w27dc jeden i dziś w 29 też jeden. Odebrałam wyniki bety, niestety <2.
    Z rozpaczy poszłam zobaczyć poranny test i widzę... 2 kreski! Ale to po czasie więc nieważny, beta się raczej nie myli.
    Aann jak już cień nawet to chyba nie ma co gdybać :) a masz jutro jakieś labo otwarte? Może zrób betę.
    Ja też mam dużo białego śluzu i w poprzedniej też miałam, ale to już bez znaczenia, beta ujemna

ckaidqk39a8l7x61.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline wrote:
    Zrobiłam w27dc jeden i dziś w 29 też jeden. Odebrałam wyniki bety, niestety <2.
    Z rozpaczy poszłam zobaczyć poranny test i widzę... 2 kreski! Ale to po czasie więc nieważny, beta się raczej nie myli.
    Aann jak już cień nawet to chyba nie ma co gdybać :) a masz jutro jakieś labo otwarte? Może zrób betę.
    Ja też mam dużo białego śluzu i w poprzedniej też miałam, ale to już bez znaczenia, beta ujemna

Nie mam! Dlatego dzis nie robilam bo musialabym czekac na wynik do poniedzialku to juz wole zrobic w poniedzialek, jesli sie nic nie wydarzy.
    A dupa! Moze pani sie walnela? Wez zrob jeszcze jeden jutro rano ... i jak nie wyjdzie to tyle.

s8w4j9c.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aann26 wrote:
    Dziewczyny ja tez 12dpo zobaczylam biel vizira, wczoraj 14dpo cien cienia drugiej kreski, a dzis rano... jeszcze bledszy cien kreski niz wczoraj.
    Co jest ?! Boje sie, ze probowalo sie zagniezdzic, a sie nie utrzyma..
    Na bete jak ponder wynik dopiero bedzie w pon.
    Tempka 37,2 ciagle.
    Ajajaj....

ja dostane okre4su bo szyjke mam bardzo nisko i otwartą wiec lada moment :/

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aann szkoda że jutro nie możesz zrobić bety, ja właśnie dlatego robiłam dziś bo weekend no i byłam pewna. Nic z tego nie rozumiem. Gdybym miała tylko pobolewania jak na @, ale mam wtedy takie bóle że jestem na ketonalu a i tak czasem ląduje w szpitalu pod morfiną. Do tego nie mam wogóle sił, nawet podnieść kubka bo mdleję. A teraz tak w momencie wystąpienia @,która się nie pojawiła. Takie 24godzinne bóle nie mogą wystąpić bez powodu, tylko co? Jedynie co przychodzi mi na myśl to pęknięcie torbieli, dziewczyny macie jakies pomysły? Bo nie

ckaidqk39a8l7x61.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann26 jest krecha jak nic :) i co z tego że cie nie boli? mnie nic nie bolało w 1 ciązy dlatego wiem że teraz mi sie nie udało.

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urwało wyżej...
    Bo coś złego się raczej dzieje w moim organizmie. Przy okazji bety zrobilam progesteron ale wyniki w srode. Tylko ze przy braku ciąży niepotrzebnie robiłam.

ckaidqk39a8l7x61.png
  • Cameline Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, ann długo się staracie?
    Ewi Ty kolejna ciąża, wtedy też trochę czasu się staraliście?
    Ja też mam temp. 37,2 w 29 dc przy cyklach 26. Organizm zwariował tylko czemu :(

ckaidqk39a8l7x61.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline wrote:
    Ja też mam temp. 37,2 w 29 dc przy cyklach 26. Organizm zwariował tylko czemu :(

ja bede juz 3 cykl, z pierwszym w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, to był cud..

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cameline wrote:

Ja mam 3,5 letnia corke (1 cykl staran)
    Druga ciaze poronilam rok temu (zaszlam w 2 cyklu)
    Teraz staramy sie 7 cykl...

s8w4j9c.png
  • aann26 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    ann26 jest krecha jak nic :) i co z tego że cie nie boli? mnie nic nie bolało w 1 ciązy dlatego wiem że teraz mi sie nie udało.

Ehh mnie cyce tak bolaly w jednej i drugiej ciazy ze rekami ledwo ruszalam haha :D

s8w4j9c.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tego co pamietam miałam częstomocz ale przed @ też mam i mega wzdęcia...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ