Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:a mi się cały dzień chce spać, tak oookropnie brrrr...
Mam to samo, nawet drzemkę sobie ucięłam w ciągu dnia - nie dawałam rady ;/ Ogólnie jakaś osłabiona jestem, w głowie mi się kręci i dreszcze mam - choróbsko jakieś jak nic ;/ -
Mnie coś ćmi w podbrzuszu okresowo już z tydzień i nic. Nie wiem czy robić jutro test, czy nie. Czy po prostu czekać aż przyjdzie @. Bo trochę szkoda pieniędzy na te testy jak przyjdzie tak czy inaczej... Strasznie żałuję, że nie mierzę tempki w tym cyklu, bo chociaż bym wiedziała na co czekam.
-
Almanah wrote:Mnie coś ćmi w podbrzuszu okresowo już z tydzień i nic. Nie wiem czy robić jutro test, czy nie. Czy po prostu czekać aż przyjdzie @. Bo trochę szkoda pieniędzy na te testy jak przyjdzie tak czy inaczej... Strasznie żałuję, że nie mierzę tempki w tym cyklu, bo chociaż bym wiedziała na co czekam.
A kiery termin @ ? Ja tez bede jeszcze raz rano testowac... -
Dziewczyny ja tez 12dpo zobaczylam biel vizira, wczoraj 14dpo cien cienia drugiej kreski, a dzis rano... jeszcze bledszy cien kreski niz wczoraj.
Co jest ?! Boje sie, ze probowalo sie zagniezdzic, a sie nie utrzyma..
Na bete jak ponder wynik dopiero bedzie w pon.
Tempka 37,2 ciagle.
Ajajaj.... -
Mialam tak kilka razy.
Nic na to nie poradzisz. poczekaj chociaz do jutra i jutro zatestuj. nie denerwuj sie na zapas.
Może latwo mi mowic...ale tez tak mialam kilka razy. teraz tez niby widze jakies cienie... ale nie ma co im wierzyc. przestałam juz zastanawiac sie nad cieniami cieni bo to nie ma sensu -
W sumie na corke wyszly mi dwie tluste krechy 3 dni po terminie @. Ostatnio tez mi nie wychodzil dopiero kilka dni po wyszedl mi bledziuch.
Moze moje dzieci pozno sie zagniezdzaja? Leniuchy...
Jakos jestem dobrej mysli. Chyba juz po takim czasie jestem mysli - bedzie to bedzie nie to nie. Jak poleci to poleci.
Moze nie? Mam dobra tempke i cyc coraz bardziej ciazowy, wielki i zylasty tylko nie boli....
-
channah wrote:No to nie denerwuj sie na zapas
Daj działać naturze. A ,że objawy masz to super!! oby bylo ich coraz wiecej
Nawet kawa dalej smakuje jak zardzewiala lyzeczka hehe, ale przy trzecim lyku przechodzi
Kochana , a ty mialas testowac rano!?