Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaann26 wrote:Mi 3 dni temu snil sie caly pokoj w pieknie rozkwitnietych storczykach...
Bylo ich chyba z tysiac, w moim salonie.
A mi się śniło że w końcu znalazłam tą kulkę rteci co miesiąc temu rozbiłam termometr, no i patrzcie okres
Sni się to o czym się myśli i się strasznie przeżywa. Ja ostatnio byłam na takim haju (ile to ja się naczytałam na necie o tej rtęci, chyba wszystkie możliwe strony przeczytałam). Szkoda gadać. -
Chciałabym się przywitać! Staramy się w sumie od czerwca (nie zabezpieczalismy się) ale to mój trzeci cykl z testami owu i paniką przed @ Testowanie (kolejne) już w sb jesli wytrzymam Pozytywny test owu miałam 11d czyli 6.11.Franko czeka na rodzeństwo
zaczynamy 4cs -
Camie wrote:Chciałabym się przywitać! Staramy się w sumie od czerwca (nie zabezpieczalismy się) ale to mój trzeci cykl z testami owu i paniką przed @ Testowanie (kolejne) już w sb jesli wytrzymam Pozytywny test owu miałam 11d czyli 6.11.
to powodzenia w testowaniu i oby było na plus -
aann26 wrote:O! Jednak jest cienik drugiej kreseczki ale bardzo delikatny, nawet moj tz go widzi.... ajajajhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
ma_rtha wrote:Ile dni po testowalas?
Dzis termin @ i dzis po pracy zrobilam. Ale doslownie pol godzinki wczesniej tez bylam siku..
Dziewczyny nawet nie ma co wrzucac fotki, nawet nie wiem czy taki cienik na zdjeciu wyjdzie haha!
Jutro z rana powtorze.
Teraz robilam pink test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny