Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychannah wrote:haha. wlasnie zrobiłam to samo
Kurcze a tak listopad ładnie sie zaczoł z dwoma kreseczkami. -
11 dpo 26 dc: moja beta z dziś rano: 20,4
Przedwczoraj było 1,41channah, Ewi28, Rose16, emi2016, eMM, Tusia_87, i-feel-you, kaha, bulkaasia, monika1991 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
nick nieaktualny
-
channah wrote:czuje to. test by juz wyszedl gdyby cos bylo na rzeczy. kwestia dni az @ sie pojawi
Channah moj tez przedwczoraj negatyw takze tego... przy nadzieji trzyma mnie tylko ta tempka. A moze poprostu chorobsko.
Testowac sie boje, jestem w pracy, a jak zrobie, a po godzinie dostane @ to bede na siebie mega zla. Bo w pazdzierniku powiedzialam, ze odpuszczam hihihi -
aann26 wrote:Channah moj tez przedwczoraj negatyw takze tego... przy nadzieji trzyma mnie tylko ta tempka. A moze poprostu chorobsko.
Testowac sie boje, jestem w pracy, a jak zrobie, a po godzinie dostane @ to bede na siebie mega zla. Bo w pazdzierniku powiedzialam, ze odpuszczam hihihi
Trudno sie mowi. czekam na @. mam nadzieje ze przyjdzie szybciutko -
Papierówka wrote:11 dpo 26 dc: moja beta z dziś rano: 20,4
Przedwczoraj było 1,41
Gratuluję
Ja miałam testowac 30 listopada ale chyba sobie odpuszczę. Boli mnie już brzuch jak na @ cycki bolą wiec chyba ta malpa idzie
Wczoraj byłam u endokrynologa i powiedziała mi pani dr ze mój ginekolog który pasl mnie duphastonem jakiś dziwny bo duphaston nasila androgenizm który ją mam.
Zleciła powtórzenie badań ho badania robiłam w czasie brania dupka i powiedziała żeby mąż zbadał nasienie. Kolejna wizyta pewnie dopiero w styczniu -
Hej dziewczyny ! Śniła mi się dziś moja córeczka, trzymałam jąw ramionach i patrzyłam jak śpi. Potem karmiłam ją (patrzyłam jak ssie pieluchę z mlekiem ???) W każdym razie byłą cudna ! Przesliczna, delikatniutka, drobniutka, mąż we śnie przyznał, że nie możemy nazwać jej inaczej niż Anielka. Patrzyłam w senniku - same dobre znaki. Oby ! Muszę Wam powiedzieć, że to było przecudowne uczucie trzymać własne dziecko w ramionach, nawet jesli tylko we śnie ....
-
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Śniła mi się dziś moja córeczka, trzymałam jąw ramionach i patrzyłam jak śpi. Potem karmiłam ją (patrzyłam jak ssie pieluchę z mlekiem ???) W każdym razie byłą cudna ! Przesliczna, delikatniutka, drobniutka, mąż we śnie przyznał, że nie możemy nazwać jej inaczej niż Anielka. Patrzyłam w senniku - same dobre znaki. Oby ! Muszę Wam powiedzieć, że to było przecudowne uczucie trzymać własne dziecko w ramionach, nawet jesli tylko we śnie ....
Mi 3 dni temu snil sie caly pokoj w pieknie rozkwitnietych storczykach...
Bylo ich chyba z tysiac, w moim salonie.emi2016 lubi tę wiadomość