Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cameline wrote:Trzymam kciuki Aann
budze się, mierzę tempkę 37,2 ciągle, po czym ide do łazienki a tam zastała mnie @
Wciąż nie rozumiem tych bóli wcześniej, chyba czas na jakieś usg
No co Ty... moze jakis stan podgoraczkowy, zapalenie czy co? Kurcze widze, ze te tempki to o sciane rozbic. Moja spadla 1,5 stopnia wiec nie uzylam testu.
Zobacze jutro. Cyc duzy, ciezki i ciazowy. Wieczorem bolal, teraz znowu nic... -
Cameline wrote:Ale to nie z pierwszego moczu?
Mogłas zaczekać do poniedziałku, ale wiem że trudno być czasem cierpliwym
Cos ty, przed chwila zrobilam. W dniu @ wieczorem wyszla druga kreska blada, dzien po terminie @ wyszla druga kreska blada- rano, a dzis przed chwila wyszla jedna jedyna kreska, bez cienia drugiej...
Wtedy robilam pink test i vitam, a teraz pre-test. -
Ewi28 wrote:Ja jutro lub w pon powinnam miec okres wiec czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 12:30
ma_rtha -
ma_rtha wrote:Ja tez czekam wredota powinna przyjść w poniedziałek a w tym miesiącu jakaś uparta wczoraj bol brzucha ciastka o 2 w nocy dziś od rana nudności i zgaga której nigdy nie było ale poza tym @ nie pozostawia złudzeń ;( a Ty Ewi jak się czujesz jakieś znaki z niebios?
żadnych, jak co miesiąc ból brzucha i pleców...brak nadzieji... -
Może tu właśnie tkwi niespodzianka? U mnie z jednej strony objawy typowe jak na @ a z drugiej pewnie sobie za dużo faktów łącze z jednym ;( przeziębienie wciąż trzyma wiec pewnie od niego nudności osłabienie i zawroty głowy i wszystkie nasilone objawy @ma_rtha
-
Ewi28 wrote:chyba @ przyszedl
Dzwonilam do labo, moga zrobic mi bete ale wysla ja dopiero w poniedzialek i wynik na worek wiec bez sensu...
Kupilam kolejny test (pink)... czeka.
Cyc duży, bolacy tylko przy dotyku i mega żyły, przebiegają przez brodawki.
Tempka 37,2.
Zadnych boli podbrzusza, jajnikow.
Od rana meczy mnie zgaga, bleee....
Wtf ?