Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:U mnie ten cykl też raczej w placy - nie widzę u siebie niczego co wskazywałoby na to, że mogło się udać.
U mnie identycznie.. Człowiek chyba powinien skupić się na wsyzstkim innym..ale się nie da. Kiedy testujesz?1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Cześć Dziewczyny!
Na pewno niejedna z Was była chora/przeziębiona/źle się czuła po owulacji, a przed testowaniem (samopoczucie typowo 'na chorobę'). Co robicie w takich sytuacjach? Podejmujecie leczenie czy zwlekacie z obawy przed ew. powikłaniami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 09:35
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:Cześć Dziewczyny!
Na pewno niejedna z Was była chora/przeziębiona/źle się czuła po owulacji, a przed testowaniem (samopoczucie typowo 'na chorobę'). Co robicie w takich sytuacjach? Podejmujecie leczenie czy zwlekacie a obawy przed ew. powikłaniami?
Ja zawsze ratuje sie domowymi sposobami, zeby nie ryzykowaczubii, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:Cześć Dziewczyny!
Na pewno niejedna z Was była chora/przeziębiona/źle się czuła po owulacji, a przed testowaniem (samopoczucie typowo 'na chorobę'). Co robicie w takich sytuacjach? Podejmujecie leczenie czy zwlekacie z obawy przed ew. powikłaniami?Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane,
jestem nowa tutaj, bo szukałam forum, żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego od normalnych dziewczyn
Swoją przygodę ze staraniem o bąbelka zaczęliśmy już w kwietniu, ale nadal nic... aż do wczoraj. Jestem tydzień po owulacji, do okresu mam ok 10 dni. Zaczęły boleć piersi, gdzie to normalne przed miesiączką, ale nie aż tyle dni... Do tego ból jajnika, dziś bolą dwa, podbrzusze i lekkie różowe plamienie. Boję się zrobić testu, bo kilka razy się już rozczarowałam. Poza tym, chyba byłoby za wcześnie?
Czy któraś tak miała...?
Pozdrawiam Was Gorąco !!!! :* -
martoem wrote:Witajcie kochane,
jestem nowa tutaj, bo szukałam forum, żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego od normalnych dziewczyn
Swoją przygodę ze staraniem o bąbelka zaczęliśmy już w kwietniu, ale nadal nic... aż do wczoraj. Jestem tydzień po owulacji, do okresu mam ok 10 dni. Zaczęły boleć piersi, gdzie to normalne przed miesiączką, ale nie aż tyle dni... Do tego ból jajnika, dziś bolą dwa, podbrzusze i lekkie różowe plamienie. Boję się zrobić testu, bo kilka razy się już rozczarowałam. Poza tym, chyba byłoby za wcześnie?
Czy któraś tak miała...?
Pozdrawiam Was Gorąco !!!! :*
Cześć Trzymam kciuki, aby okazało się, że to jednak zagnieżdżający się bąbelek Na test jest duuużo za wcześnie.1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
martoem wrote:Witajcie kochane,
Czy któraś tak miała...?
Pozdrawiam Was Gorąco !!!! :*
Aha, jeszcze jedno. Tak długo chyba nie trwa faza lutealna? Wydawało mi się, że to zawsze 14 dni, ale pewna nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 10:53
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
nick nieaktualny
-
LadyRuuU wrote:Przyłączam się do listopadowych testerek, będę próbowac ok 5listopada
Agniechaa tez w tamtym cyklu miałam sen, ze dostałam @ i to taki, ze jak wstałam to nie noglam dojść do tego czy to prawda czy sie śniło:p juz nam psychika płata figle:p -
My zaczęliśmy od poczatku roku:/ najgorsze chyba są pierwsze miesiące, za każdym razem u mnie był płacz, wielki zawód i rozczarowanie i zdołowanie, potem tak jak juz ktoś tutaj pisac człowiek zacyna jakos sie z tym oswajać dla mnie to było tak jakbym nie mogła zdać jakiegoś egzaminu, a teraz odbieram to na zasadzie, ze trzeba próbować i cierpliwie czekać, Awsze jest jakies wyjście:) głowa do góry, bedzie dobrze:) dwa cykle to naprawdę żaden powód do zmartwień jeszcze:) przez wakacje zbadałam hormony i u mnie jest za wysoka prolaktyna i narazie próbuje ja zbić, moj maz tez ma zła morfologię nasienia, wiec tez narazie próbujemy leczyć go troche zeby poprawić wyniki, zobaczymy za dwa, trzy miesiące przy następnym badaniu:) i tak jak Ci pisałam, nie podlamuj sie, to dopiero poczatek starań i zaraz sie okaże ze zaskoczysz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:55
-
Klara Wysocka wrote:Cześć Dziewczyny!
Na pewno niejedna z Was była chora/przeziębiona/źle się czuła po owulacji, a przed testowaniem (samopoczucie typowo 'na chorobę'). Co robicie w takich sytuacjach? Podejmujecie leczenie czy zwlekacie z obawy przed ew. powikłaniami?
Ufff, miałam tak w zeszłym cyklu. 5 dni przed terminem @ się zaczęło, tak baaaardzo mnie kusiło wziąć coś więcej niż cytrynę imbir i miód! No ale wytrzymałam, okres przyszedł, choroba już powoli się kończyła, no ale było ciężko. Choć podobno, PODOBNO, ten okres kiedy już cośtam może "kiełkować" a test jeszcze negatywny, nie można zarodkowi zaszkodzić - no ale może lepiej dmuchać na zimne...?Klara Wysocka lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ewcia88 wrote:Ptysia, a który to Twój cykl starań? Mój dopiero drugi, a już mam dość... i najgorsze myśli..Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Toto, PODOBNO tez tak słyszałam
Na logikę, kobiety, które nie starają się o ciążę i nie oczekują testowania także chorują i także rodzą zdrowe dzieci
Nie chciałabym jednak dopuścić do rozwinięcia się infekcji, nie chciałabym także zastanawiać się czy nie zaszkodziłam sobie lekami.
Dziękuję Wszystkim za odpowiedzi!IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę