Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boli mnie prawy jajnik jak nigdy.. tak żałuje, że wcześniej starań nie było.. teraz pozostaje jedynie mieć nadzieję, że dobre nasienie męża oznacza też plemniki z super przyspieszeniem.
-
summer86 wrote:Boli mnie prawy jajnik jak nigdy.. tak żałuje, że wcześniej starań nie było.. teraz pozostaje jedynie mieć nadzieję, że dobre nasienie męża oznacza też plemniki z super przyspieszeniem.
-
Kuchcinka, jak tam u Ciebie, juz po inseminacji?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
toto wrote:Kuchcinka, jak tam u Ciebie, juz po inseminacji?
bertha, emi2016, toto, bulkaasia, eMM, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Tak juz po udało sie podać prosto do macicy ok 7,5mln szybkich, zdrowych plemników. Lekarz powiedział ze to bardzo duzo teraz pozostaje czekać 14 dni na betę
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tak pierwszy dziewiczy do tej pory była to dla mnie czarna magia
Jak sie tam dobrze każdy kat obmaca, pogmera, to nie da rady, trzeba ja znaleźćhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny kurde musi sie udać nie widze innej opcji
Anet85, nowa.mysza lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka, kciuki!!!
Wojcinka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hej wszystkim jaka ja roztargniona nawet się nie przedstawiłam, a więc tak mam na imię Agnieszka mówili zawsze na mnie mysza więc stąd taki nik. Mam ogromne petanko bo teraz mam monitorowany cykl, a wiecie mój dziś wieczorkiem wymyślił se kolacyjkę i pewnie po będzie sie działo a tak się składa że w czwartek mam na 11 do gina. Pomóżcie ile godzin przed trzeba mieć odstępu po ostatnim razie by gin się tak nie wkurzał bo zapomniałam ostatnio spytać. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję zafasolkowanym, ja testować będę dzień po czyli 16.11. pa
-
Nowa mysza - witamy jeśli lekarz wie o staraniach to w ogóle nie powinien mieć problemu z tym, że seks był dzień przed. Jesli nie masz mieć cytologii czy jakichs wymazow robionych to wydaje mi się, że 12 h przerwy wystarczy. Przy cytologi 2 dni przed nie można.
A ja się witam z rana. Skok tempki solidny, więc rzeczywiscie wygląda na to, że owu wczoraj była. Ciekawe czy cykl mi się skróci przez szybszą owu.. Milego dzionka Wam życzę!zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jakoś nie czuję by wyszło w tym miesiącu
Skoku temperatury nie miałam, śluzu płodnego też nie.. i jakoś tak nie wiem.
Za dużo chyba o tym myślę. Za tydzień powinnam dostać @, już czuję jak pms rujnuje mi życie hahaha1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)