Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda Paskuda wrote:A mi ovu pokazało owulację i to pewną w tym cyklu a jajka prawie mnie nie bolały (oprócz lekkiego kłucia dzień przed), gdzie ogólnie 2-3 dni przy owu rwą mnie strasznie. Więc nie wiem jak to jest.
I dzień doberek . Zabieram dzisiaj mojego na suknie, niech wybierze tę z tych co mu się nie podobają, która nie podoba mu się najmniej.
Ja miałam w tym cyklu dokładnie to samo. Dlatego prawie przegapiłabym owulację i nie uwierzyła testowi owu! Prawie zero bólu/ciągnięcia/czegokolwiek...
Agniechaaaa wrote:A ja sie chwale odkrylam szyjke :p na dzien dzisiejszy (tydzien po ovutralle) twarda i zamknieta :pStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Mi sie dzis udalo jak lutke zakladalam !
Mam nadzieje ze zamknieta juz zostanie
Trzymam kciuki, żeby tak wlasnie byloStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny testy robię co miesiąc tej samej firmy i zawsze wychodziły. Ból był wczoraj taki co zawsze przy ovu więc już sama nie wiem. Martwi mnie brak skoku tempka
Agniechaaa super! Ja swojej nie znalazłam
Znajdziesz, skoro mi sie udalobulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dooti wrote:Dziewczyny a ja dziś byłam dla odmiany u dentysty. Miało szybko i bezboleśnie (tak usłyszałam na ostatniej wizycie), a zamiast tego założono mi lekarstwo i dostałam skierowanie na pantomogram. I teraz siedzę i myślę co tu zrobić. Kolejną wizytę u stomatologa mam 14 listopada i muszę przyjść ze zdjęciem, testowanie wypada na mi na 1 więc raczej będzie już wszystko jasne do 14. Powinno się obyć bez leczenia kanałowego ale dentystka i tak kazała mi zrobić bo stwierdziła że lepiej teraz póki nie jestem w ciąży...no właśnie...wzięłam to skierowanie bo nie chciało mi się już jej tłumaczyć że nie wiem czy nie jestem, że się staramy i ze ogólnie ciężko w tym temacie.
Najwyżej po prostu go nie zrobię
A wiesz co to za lekarstwo? Jeśli takie jak się zakłada do zatrucia zęba to nie powinno się stosować w ciąży. Powinnaś swojemu lekarzowi mówić o takich rzeczach. -
Ja się dopisuję na listopad, niestety październikowa @ przyszła ;/
21.11 powinnam testować sikańca, ale 19.11 idę na imprezę andrzejkową, więc jeszcze rozważam nad betą 18.11.
Trzymam za nas wszystkie kciuki w listopadzie ;* -
Agniechaaaa wrote:A ja sie chwale odkrylam szyjke :p na dzien dzisiejszy (tydzien po ovutralle) twarda i zamknieta :phttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny, jestescie dopisane do listy, powodzenia!
emi2016 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, mam nadzieję, że dziewczyn przepowiednie się spełnią
Emi2016, przykro mi ale witamy serdecznie w listopadzie i będziemy mocno trzymać kciuki.
Ewcia 88, witamy
Ja dziś miałam wizytę. 10 dc a tu pęcherzyk 26 mm i endo 11 mm, nie wiem jak to możliwe. Aczkolwiek rano rzeczywiście pojawił się śluz płodnym co u mnie jest rzadkością. Lekarz obstawia owu na dzisiaj, więc po pracy od razu męża do zaciągnęłam. Martwię się tylko, że przegapiliśmy dni przed owu, bo wcześniej starań nie było - dziś na wizycie miałam też robione wymazy, a przed tym nie wolno 2 dni współżyć. W życiu bym nie pomyślała, że owu może być u mnie tak wcześnie... pod koniec tygodnia idę na drugie USG, sprawdzić czy pęcherzyk pękł.