Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, kremowy to chyba dobra oznaka po owu przynajmniej z tego co czytałam
A to ciekawe... ja też dziwnie po owulacji mnóstwo śluzu jak nigdy. Ciekawe Summer czy twoje slowa okażą się prorocze chociaż dzisiaj doszłam do wniosku, że jak teraz zajdę w ciążę, to tak troche ni pies ni wydra. Bo do ślubu będę już miała bebech i jak ja w sukienkę wejdę? -
Agniechaaaa wrote:Trzymam kciuki!!! Musi zakończyć sie kropkiem
Dziewczyny popołudniu pojawiło sie u mnie mnustwo kremowego śluzu. We wtorek miałam podany ovitralle wiec juz prawie tydzień, miała tak któraś??
Ja z kolei w tym cyklu prawie w ogóle. Ie mam śluzu u mnie to wkurza, bo zawsze mam go bardzo duzo a teraz prawie nic -
Ruda Paskuda wrote:A to ciekawe... ja też dziwnie po owulacji mnóstwo śluzu jak nigdy. Ciekawe Summer czy twoje slowa okażą się prorocze chociaż dzisiaj doszłam do wniosku, że jak teraz zajdę w ciążę, to tak troche ni pies ni wydra. Bo do ślubu będę już miała bebech i jak ja w sukienkę wejdę?
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda, a jeśli teraz byś zaskoczyła, to w którym miesiącu byłabyś z brzuszkiem na ślubie?
Miałam znajomych, którzy długo przed ślubem zaczęli starania i zaszli dopiero po roku... także chyba jednak lepiej wcześniej niż później, wiemy wszystkie jak to jest..
A ze śluzem to myślę, że każda moze miec inaczej... i chyba właśnie dlatego tak ważne jest poznanie własnego ciała wczesniej...żeby potem zauważyć, że jesteśmy w odmiennym stanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia, z jakich testów korzystasz? W poprzednich cyklach robiłaś te same i wychodziły pozytywy?
-
bulkaasia wrote:U mnie test owyulacyjny znów negatywny choć boli strasznie wszystko jak na ovu. Od dwóch dni pokazuje się druga kreska ale jest jasniejsza. Dziś 16 dc i co? Cykl bezowulacyjny???
Ból nie musi się pokrywać z owulka może być przed albo po. -
bulkaasia wrote:U mnie test owyulacyjny znów negatywny choć boli strasznie wszystko jak na ovu. Od dwóch dni pokazuje się druga kreska ale jest jasniejsza. Dziś 16 dc i co? Cykl bezowulacyjny???Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi ovu pokazało owulację i to pewną w tym cyklu a jajka prawie mnie nie bolały (oprócz lekkiego kłucia dzień przed), gdzie ogólnie 2-3 dni przy owu rwą mnie strasznie. Więc nie wiem jak to jest.
I dzień doberek . Zabieram dzisiaj mojego na suknie, niech wybierze tę z tych co mu się nie podobają, która nie podoba mu się najmniej.bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny