Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A mnie brzuch tez dalej boli:/ od soboty:/ za chwile to juz na okrągła bedzie mnie bolał od @do @, a co! Masakra:/ do tego chyba mnie łapie jakies przeziębienie, bo ogólnie zle sie czuje. Zaraz przylezie @ i juz całkiem dostanę w pysk na urodziny:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczkaa87 wrote:Dziewczyny, proszę Was o odrobinę nadziei.. Robiłam dziś betę, wynik <0.1, ale jestem tydzień przed @. Wiem, że zrobiłam za wcześnie, jednak miałam nadzieję, że wyjdzie chociaż troszkę podwyższona. Mam zamiar powtórzyć w środę. Jest jakaś szansa, że może być ciąża? Dodam, że zaczynam się czuć tak jak w sierpniu, ale wtedy byłam w ciąży biochemicznej Od 3 dni mam kłucia i ciągnięcia w dole brzucha takie jak na @, ale termin dopiero za tydzień..
Niestety dzisiejsza beta też wyszła <0.1 Pozostaje mi czekanie do poniedziałku na @. Jeśli nie będzie, to zrobię jeszcze jedną. Ale chyba już nic z tego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Grzecznie czekam do soboty
Dla mnie to krotki cykl przed stymulacja i inofenem mialam cykle 34/35dni
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Ni ja tez mam prolaktyne za wysoka, ale cykle mam na zmianę co 22 albo około 26 dni:/ nawet trzy miesiące pije inofolic ale nic nie działa narazie
Zadziala jestem pewna walczymy jak lwice!!!! Kto jie walczy ten nie niańczyPtysia, Magoffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilageros wrote:Hej dziewczyny:) Chciałabym dołączyć do listopadowego testowania. Właśnie jestem 9dpo. 4 listopada mam urodziny. Jaki to byłby super prezent, zobaczyc te 2 wymarzone kreski. Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie, 26 dc?
Ilu dniowe cykle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny