X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie, musimy znajdowac plusy!!! :)!

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie brzuch tez dalej boli:/ od soboty:/ za chwile to juz na okrągła bedzie mnie bolał od @do @, a co! Masakra:/ do tego chyba mnie łapie jakies przeziębienie, bo ogólnie zle sie czuje. Zaraz przylezie @ i juz całkiem dostanę w pysk na urodziny:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze jakies wibracje w tym miesiacu slabe, mnie trz boli przestae boli przestaje a tej @, dalej nie ma!! Przed chwila lecialam do lazienki jak glupia bo juz bylammpewna ze nadeszla a tu nic...

Niech ten dzien sie juz konczy :p

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj dopiero 22 do, ale czasem mam nawet takie krótkie. W dodatku wczoraj miałam na noc cudowny ból głowy, wiec obstawiam, ze na bank przyjdzie, jak tu myśleć pozytywnie:/?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 29dc :p i zazwyczaj cykle stymulowane ma 28/29dniowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 10:39

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zalewa biały śluz, podbrzusze mierzi, sutki bolą ehhh...
    Termin @ za tydzień.

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze zrob jutro jeszcze raz test:) o jejku jak ja bym chciała doczekać takiego długiego cyklu bez @:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczkaa87 wrote:
    Dziewczyny, proszę Was o odrobinę nadziei.. Robiłam dziś betę, wynik <0.1, ale jestem tydzień przed @. Wiem, że zrobiłam za wcześnie, jednak miałam nadzieję, że wyjdzie chociaż troszkę podwyższona. Mam zamiar powtórzyć w środę. Jest jakaś szansa, że może być ciąża? Dodam, że zaczynam się czuć tak jak w sierpniu, ale wtedy byłam w ciąży biochemicznej :( Od 3 dni mam kłucia i ciągnięcia w dole brzucha takie jak na @, ale termin dopiero za tydzień..

Niestety dzisiejsza beta też wyszła <0.1 :( Pozostaje mi czekanie do poniedziałku na @. Jeśli nie będzie, to zrobię jeszcze jedną. Ale chyba już nic z tego.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    To moze zrob jutro jeszcze raz test:) o jejku jak ja bym chciała doczekać takiego długiego cyklu bez @:)

Grzecznie czekam do soboty ;)

Dla mnie to krotki cykl przed stymulacja i inofenem mialam cykle 34/35dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczkaa87 wrote:
    Niestety dzisiejsza beta też wyszła <0.1 :( Pozostaje mi czekanie do poniedziałku na @. Jeśli nie będzie, to zrobię jeszcze jedną. Ale chyba już nic z tego.. :(

Tule mocno!!! Teraz bedzie tylko lepiej

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Grzecznie czekam do soboty ;)

Dla mnie to krotki cykl przed stymulacja i inofenem mialam cykle 34/35dni
    Ni ja tez mam prolaktyne za wysoka, ale cykle mam na zmianę co 22 albo około 26 dni:/ nawet trzy miesiące pije inofolic ale nic nie działa narazie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Ni ja tez mam prolaktyne za wysoka, ale cykle mam na zmianę co 22 albo około 26 dni:/ nawet trzy miesiące pije inofolic ale nic nie działa narazie

Zadziala jestem pewna :) walczymy jak lwice!!!! Kto jie walczy ten nie niańczy :D

Ptysia, Magoffi lubią tę wiadomość

• Milageros Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) Chciałabym dołączyć do listopadowego testowania. Właśnie jestem 9dpo. 4 listopada mam urodziny. Jaki to byłby super prezent, zobaczyc te 2 wymarzone kreski. Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie, 26 dc?

Milageros
  • Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprosze o dopisanie na testowanie 8.11. Chociaz pewnie wczesniej w weekend nie wytrzymam. .

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milageros wrote:
    Hej dziewczyny:) Chciałabym dołączyć do listopadowego testowania. Właśnie jestem 9dpo. 4 listopada mam urodziny. Jaki to byłby super prezent, zobaczyc te 2 wymarzone kreski. Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie, 26 dc?

Ilu dniowe cykle?

• Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Pozatym, ze piersi bola mnie jak szalone to spokoj..

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najpierw spróbuję zatestowac 8/9dpo (sobota/niedziela) a ostatecznie 14dpo

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    Ja najpierw spróbuję zatestowac 8/9dpo (sobota/niedziela) a ostatecznie 14dpo

No to trzymam kciuki

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakos nie czuje aby sie udalo

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko spokoj moze Nas uratowac! :)

Klara Wysocka lubi tę wiadomość

‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ