Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Ja najpierw spróbuję zatestowac 8/9dpo (sobota/niedziela) a ostatecznie 14dpo
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Milageros wrote:Hej dziewczyny:) Chciałabym dołączyć do listopadowego testowania. Właśnie jestem 9dpo. 4 listopada mam urodziny. Jaki to byłby super prezent, zobaczyc te 2 wymarzone kreski. Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie, 26 dc?
-
nick nieaktualnyKatja11 wrote:Aga Ty tam tez nie wynos sie na grudniowe bo sama mi mowilas miesiac temu ze poki nie ma @ jest nadzieja czekamy. Sobota ?
Kochana w zyciu Was nie opuszcze tak, sonota narazie czekam grzecznie. Bole minely i nic nie czuje franca przyjdzie z nienacka -
Kuchcinka wrote:Bez sensu testować 8/9dpo. Przepraszam ale wynik praktycznie nie ma szans wyjsć pozytywny nawet jeśli bedzie sie cos działo. Nawet na betę moze byc za wcześnie. Na betę idź najwcześniej 11dpo a sikaniec dopiero w dniu spodziewanej @.
Bete moze zrobie dopiero w terminie @ albo po, zalezy jak sytuacja sie u mnie rozwinie... A sikance? Dla zabawy bo pewnie i tak wyjda negatywne..
-
Anga1989 wrote:Bete moze zrobie dopiero w terminie @ albo po, zalezy jak sytuacja sie u mnie rozwinie... A sikance? Dla zabawy bo pewnie i tak wyjda negatywne..
-
Agniechaaa, pocieszę Cię, że ja jak zrobiłam test sikany 5 dni przed @ wyszedł negatyw. Zrobiłam go tak wcześnie, bo akurat szłam na panieński i mimo, że czułam, że @ wkrótce przyjdzie, to chciałam się upewnić czy mogę się napić...
Później cały czas w pracy latałam do łazienki, bo byłam pewna, że już małpa przyszła. Co chwila bolało mnie podbrzusze i jajniki, byłam wkurwiona na wszystko, zmęczona...generalnie popisowy pms.
W piątek, przed kolejnym panieńkim (2 dni po spodziewanym @), zrobiłam znów test, choć byłam praktycznie pewna, że to po prostu obsuwa małpia..nie miałam najmniejszych wątpliwości. I co zobaczyłam? 2 kreski! A kilka godzin później betę na poziomie ok 98
Także wierz mi, że druga kreska pojawi się właśnie wtedy, gdy nie będziesz się tego spodziewać :p
Dodam, że byłam dodatkowo wkurzona, że małpa nie przychodziła, bo miałam zrobione badania do hsg i czekałam tylko na pierwszą krew, żeby się wyznaczyć, żeby mi ważność badań nie wygasła
Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn, które już nie mogą się doczekać na drugą kreseczkę :* I przesyłam wiruski z mojego 4msc brzuszka (szok jak ten czas zapitala!)Katja11, Milageros, Wojcinka, Magoffi, zubii, Izape91 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:Agniechaaa, pocieszę Cię, że ja jak zrobiłam test sikany 5 dni przed @ wyszedł negatyw. Zrobiłam go tak wcześnie, bo akurat szłam na panieński i mimo, że czułam, że @ wkrótce przyjdzie, to chciałam się upewnić czy mogę się napić...
Później cały czas w pracy latałam do łazienki, bo byłam pewna, że już małpa przyszła. Co chwila bolało mnie podbrzusze i jajniki, byłam wkurwiona na wszystko, zmęczona...generalnie popisowy pms.
W piątek, przed kolejnym panieńkim (2 dni po spodziewanym @), zrobiłam znów test, choć byłam praktycznie pewna, że to po prostu obsuwa małpia..nie miałam najmniejszych wątpliwości. I co zobaczyłam? 2 kreski! A kilka godzin później betę na poziomie ok 98
Także wierz mi, że druga kreska pojawi się właśnie wtedy, gdy nie będziesz się tego spodziewać :p
Dodam, że byłam dodatkowo wkurzona, że małpa nie przychodziła, bo miałam zrobione badania do hsg i czekałam tylko na pierwszą krew, żeby się wyznaczyć, żeby mi ważność badań nie wygasła
Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn, które już nie mogą się doczekać na drugą kreseczkę :* I przesyłam wiruski z mojego 4msc brzuszka (szok jak ten czas zapitala!)
Wspaniala wiadomosc i nastrojenie ze nie ma co sie lamac wszystkiego dobrego Kochana !!
-
Karissa wrote:Agniechaaa, pocieszę Cię, że ja jak zrobiłam test sikany 5 dni przed @ wyszedł negatyw. Zrobiłam go tak wcześnie, bo akurat szłam na panieński i mimo, że czułam, że @ wkrótce przyjdzie, to chciałam się upewnić czy mogę się napić...
Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn, które już nie mogą się doczekać na drugą kreseczkę :* I przesyłam wiruski z mojego 4msc brzuszka (szok jak ten czas zapitala!)
Wspaniala wiadomosc i nastrojenie ze nie ma co sie lamac wszystkiego dobrego Kochana !!
Karissa lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Bez sensu testować 8/9dpo. Przepraszam ale wynik praktycznie nie ma szans wyjsć pozytywny nawet jeśli bedzie sie cos działo. Nawet na betę moze byc za wcześnie. Na betę idź najwcześniej 11dpo a sikaniec dopiero w dniu spodziewanej @.
U mnie 8dpo wyszedł cień cienia na teście o czułości 10. 9 dpo wyszły bladziochy na dwóch testach (jeden 10 drugi 25). 10 dpo ewidentnie druga krecha, fakt jasna, ale bezsprzeczna
Także można próbować jak się ma zapas testówKarissa, Katja11 lubią tę wiadomość
-
Niekoniecznieja wrote:U mnie 8dpo wyszedł cień cienia na teście o czułości 10. 9 dpo wyszły bladziochy na dwóch testach (jeden 10 drugi 25). 10 dpo ewidentnie druga krecha, fakt jasna, ale bezsprzeczna
Także można próbować jak się ma zapas testów
Ooo! 9i o taka odpowiedz mi chodzilo
-
Katja11 wrote:Ooo! 9i o taka odpowiedz mi chodziloMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości