Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Haha, Ci nasi faceci nie mają co narzekać ja w tym cyklu mam plan wykorzystywania co drugi dzień, no bo kurcze, kiedy jak nie teraz! w tym miesiącu się uda
Ja też staram się co drugi dzień. Ale już słyszałam jakieś marudzenie. Jednak jak się czuje jakiś przymus to nie ma tej radości
-
toto wrote:https://zapodaj.net/35c51997ff37f.jpg.html
Miałam tego nie robić bo teraz będzie mi głupio przed Wami, że mam jakies zwidy... Na zdjęciu chyba nic nie widac, co? Na żywo jest jednak mikrocień
Toto ja niestety też nic nie widzę, ale jak masz wątpliwości to oczywiście powtarzaj jutro. Na zdjęciu poprostu ten cień może być niewidoczny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalka wrote:Ja też staram się co drugi dzień. Ale już słyszałam jakieś marudzenie. Jednak jak się czuje jakiś przymus to nie ma tej radości
u mojego dokładnie to samo, niby chce, ale jak przychodzi co do czego to nie bo zmęczony, a ja mało co nie pęknę z tej frustracji. W środku oczywiście, bo mu tego nie powiem... -
nick nieaktualny
-
Moj 11dpo wyprowadzilyscie mnie troche z paranoi Dziewczyny!
Wojcinka lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Toto, niestety tez na tym zdjęciu nie widze, ale zdjecia przy cieniach nie wychodzą. Powtórz jutro
zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja11 wrote:A ja z glupoty wzielam test pink superczuly niby 10mlu i zrobilam. Biel wizyra 9 dpo i to wieczorem :p glupia ja
czasem trzeba ja za to kupiłam testy owu na allegro 50 sztuk + 5 ciążowych, w tym miesiącu zatestuję się na śmierć ! i pewnie zaden nie będzie pozytywny ;P hohohoKatja11 lubi tę wiadomość
-
Iza, mogę wiedzieć jak dużą masz anemię? Bo ja też z nią od wieków walczę, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 19:07
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny