X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Milageros Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzien dobry. Ja jestem 10 DPO i tak mnie zaczeły plecy boleć, że ledwo stoję :/ Także chyba muszę nastawić sie na grudzień :(

Milageros
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę dupka a nie lutke, ale mam go brać aż do 14dpo wtedy mam iść do kliniki gdzie miałam IUI na betę i dopiero jak wyjdzie ujemna mam odstawić dupka

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    02/04 - 585g 🩷 159 bpm
    łożysko nisko, do obserwacji 🤞
    30/04 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w ten czwartek który i mnie wydaje się wtorkiem. Przez to przestawienie czasu czuje się okropnie zmęczona. Ledwie dziś wstałam ale i tak jest lepiej niż wczoraj.

Ja się nie spodziewam sukcesu w tym cyklu. Zero objawów. Trochę pobolewaja piersi ale to u mnie standard przed @. Jak do niedzieli nie przyjdzie @ to będę testować ale raczej nie nastawiam się na pozytywny wynik. Niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 09:12

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    U mnie tylko 4 stopnie ale słonko piękne świeci. Jadę do pracy, marzy mi się pachnąca kawa... ☕

RudaPaskudna Tulę... Ale może jeszcze się uda w listopadzie ;)

Ruda Paskuda lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja na przerwie w pracy :) ja temp przed owu mam max 36,3 a dzisiaj odnotowalam spory spadek do tej temp... W dodatku raz na jakis czas czuje tak jakby ciagniecie w podbrzuszu no i ten lewy jajnik cmi...

l22nhdgen92nqanl.png
  • Natalia1989 Nowa

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to cień cienia, ale chyba II kreska jest. po ilu dniach powinna byc ciemna? tzn za ile dni powtórzyć ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 09:42

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka w dół także jutro pewnie @ :( Mój wylatuje na 3 miesiące do Stanów, więc akcja inseminacja przyśpieszona - w przyszłym tygodniu mrozimy ziarenka i przez te 3 miesiące nieobecności mojego będę sobie sama robić dziecko. :P ehhh dziwny jest ten świat.

Wojcinka, Milageros, Katja11, Ruda Paskuda, *Natka* lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    U mnie tempka w dół także jutro pewnie @ :( Mój wylatuje na 3 miesiące do Stanów, więc akcja inseminacja przyśpieszona - w przyszłym tygodniu mrozimy ziarenka i przez te 3 miesiące nieobecności mojego będę sobie sama robić dziecko. :P ehhh dziwny jest ten świat.
    Haha no proszę jak sobie można radzić ;) nie wiedziałam ze do IUI tez mroźna nasionka :) ostatnio sie śmialiśmy z mężem ze szkód ze on nie moze sie spuszczać do kubka przed wyjściem do pracy i ja bym sobie w odpowiednim momencie wstrzykiwała jego nasionka hehehe

innamorata88 lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    02/04 - 585g 🩷 159 bpm
    łożysko nisko, do obserwacji 🤞
    30/04 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis lece do fryzjera mam ochote zaszalec cos zrobic innego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INNAMORATA - mam do Ciebie pytanie. Jak poznać ze szyjka otwarta? No za Chiny nie potrafię.. Jestem 4 dni przed @, wachluję tam tym palcem i jedyne co to wyczuwam jakby dzióbek ( usteczka malutkie) i jak wyciągam palec to mam na nim dużo śluzu mleczno- białego.
    Pomóż proszę :-))

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! I ja dzis rano mogę sie z Wami przywitać. Z Mala u lekarza byłam ma zapalenie jamy ustnej cos okropnego w ogóle nie je, gorączka pod 40 stopni i tym sposobem wylądowałam na L4. Na testy sie pogniewalam nie robiłam, mąż mnie na betę wygonil czekam na wyniki, po 16 maja być. Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów, czy na @...

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    INNAMORATA - mam do Ciebie pytanie. Jak poznać ze szyjka otwarta? No za Chiny nie potrafię.. Jestem 4 dni przed @, wachluję tam tym palcem i jedyne co to wyczuwam jakby dzióbek ( usteczka malutkie) i jak wyciągam palec to mam na nim dużo śluzu mleczno- białego.
    Pomóż proszę :-))
    Hejka! No właśnie ten dziubek to szyjka. :) Postaraj się wycelować w jego środek:) jak będzie zaciśnięty tzn że zamknięta, jak uchylony to otwarta. :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba jednak nienumiem badac tej szyjli!!!! Mo bo myslalam w sb ze otwarta a ta@ dalej nie zawitala :p

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna, szacun:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    RudaPaskudna Tulę... Ale może jeszcze się uda w listopadzie ;)

Dzięki. Nie nastawiałam się na nic, ale kurde człowiek i tak siedzi i pielęgnuje w sobie te cholerna nadzieje, a potem dupa. I mam jakiś taki zjazd. Za 2 tygodnie stuknie mi 36, i kurde jakoś tak to wszystko mnie dobija. Myślałam że jak się zaczniemy starać to się ładnie uda i w ogóle. A tu za nic nie chce wyjść... Eh... trzeba wziąć się w garść.

• Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie potrafie badac. Nie podchodze do tego tematu :/ ja dzis 10dpo.
    Ps jecie jakies witaminy prenatalne poza kwasem fol ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:16

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Hejka! No właśnie ten dziubek to szyjka. :) Postaraj się wycelować w jego środek:) jak będzie zaciśnięty tzn że zamknięta, jak uchylony to otwarta. :)
    niekiedy dziewczyny piszą, że jak otwarta to da się włożyć czubek palca!!!
    no chyba w tyłek :-):-)

dzięki bardzo <3

innamorata88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie u lekarza..to juz 8 tydzień ;-) Moje malenstwo ma juz 1cm :-)

Ruda Paskuda, bulkaasia, Wojcinka, i-feel-you, Anga1989, Katja11, malka, MalaMi*, Karissa, Kaczorka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    Witam się i ja. Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie u lekarza..to juz 8 tydzień ;-) Moje malenstwo ma juz 1cm :-)

Ojej!!! Pokaxuj tu ciocią zdjecie!!! <3 super

• A może by... Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:

Fantastycznie :) 1 cm to już wielkoludek :)

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ