Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę dupka a nie lutke, ale mam go brać aż do 14dpo wtedy mam iść do kliniki gdzie miałam IUI na betę i dopiero jak wyjdzie ujemna mam odstawić dupka
-
Cześć dziewczyny w ten czwartek który i mnie wydaje się wtorkiem. Przez to przestawienie czasu czuje się okropnie zmęczona. Ledwie dziś wstałam ale i tak jest lepiej niż wczoraj.
Ja się nie spodziewam sukcesu w tym cyklu. Zero objawów. Trochę pobolewaja piersi ale to u mnie standard przed @. Jak do niedzieli nie przyjdzie @ to będę testować ale raczej nie nastawiam się na pozytywny wynik. Niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 09:12
-
U mnie tempka w dół także jutro pewnie @ Mój wylatuje na 3 miesiące do Stanów, więc akcja inseminacja przyśpieszona - w przyszłym tygodniu mrozimy ziarenka i przez te 3 miesiące nieobecności mojego będę sobie sama robić dziecko. ehhh dziwny jest ten świat.
Wojcinka, Milageros, Katja11, Ruda Paskuda, *Natka* lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie tempka w dół także jutro pewnie @ Mój wylatuje na 3 miesiące do Stanów, więc akcja inseminacja przyśpieszona - w przyszłym tygodniu mrozimy ziarenka i przez te 3 miesiące nieobecności mojego będę sobie sama robić dziecko. ehhh dziwny jest ten świat.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyINNAMORATA - mam do Ciebie pytanie. Jak poznać ze szyjka otwarta? No za Chiny nie potrafię.. Jestem 4 dni przed @, wachluję tam tym palcem i jedyne co to wyczuwam jakby dzióbek ( usteczka malutkie) i jak wyciągam palec to mam na nim dużo śluzu mleczno- białego.
Pomóż proszę ) -
nick nieaktualnyHej ! I ja dzis rano mogę sie z Wami przywitać. Z Mala u lekarza byłam ma zapalenie jamy ustnej cos okropnego w ogóle nie je, gorączka pod 40 stopni i tym sposobem wylądowałam na L4. Na testy sie pogniewalam nie robiłam, mąż mnie na betę wygonil czekam na wyniki, po 16 maja być. Nie wiem czy brzuch boli mnie z nerwów, czy na @...
-
Alisa wrote:INNAMORATA - mam do Ciebie pytanie. Jak poznać ze szyjka otwarta? No za Chiny nie potrafię.. Jestem 4 dni przed @, wachluję tam tym palcem i jedyne co to wyczuwam jakby dzióbek ( usteczka malutkie) i jak wyciągam palec to mam na nim dużo śluzu mleczno- białego.
Pomóż proszę )Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:RudaPaskudna Tulę... Ale może jeszcze się uda w listopadzie
Dzięki. Nie nastawiałam się na nic, ale kurde człowiek i tak siedzi i pielęgnuje w sobie te cholerna nadzieje, a potem dupa. I mam jakiś taki zjazd. Za 2 tygodnie stuknie mi 36, i kurde jakoś tak to wszystko mnie dobija. Myślałam że jak się zaczniemy starać to się ładnie uda i w ogóle. A tu za nic nie chce wyjść... Eh... trzeba wziąć się w garść. -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Hejka! No właśnie ten dziubek to szyjka. Postaraj się wycelować w jego środek:) jak będzie zaciśnięty tzn że zamknięta, jak uchylony to otwarta.
no chyba w tyłek
dzięki bardzoinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny