Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:Po tej zmianie czasu mi się wszystko poprzestawiało że mam ochotę ładować się do wyra już o 19
Ja dziś przysnęłam w pracy o 14... Chyba tego nic nie pobije Miałam podpartą głowę i naprawdę nie wiem kiedy, ale zamknęły mi się oczy i obudziło mnie takie "rozluźnianie mięśni" czy co tam się czasami dzieje, że człowiek się ruszy jakoś sam w półśnie. Generalnie masakra
Posiadaczkom dwóch kresek wielkie gratulacje Mam nadzieję, że przyniesiecie dobrą passę na ten rozpoczynający się miesiąc. -
Agniechaaaa wrote:Zaraz kładę sie spac ta @ nadal nie przybyła :p
Ja myślę że jeszcze coś może z tego być, trzymam mocno kciuki ☺Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDooti wrote:Iza, mogę wiedzieć jak dużą masz anemię? Bo ja też z nią od wieków walczę, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem
Ogólnie jestem anemiczna osoba hehe wiec pewnie cale życie z nią walczę. Hemoglobinę mialam zaniżona ostatnio przy badaniu 1
11 a norma 12. Nie wiem z czego to wynika,moze ze stresu. Teraz biorę sorfiber durules 1 raz dziennie. Mam niedługo powtórzyć badanie i oznaczyć żelazo, zobaczymy jak długo utrzyma się w normie. Niedawno też się w ten sam sposób leczyłam ale lek wybierała mi mama bp ja chorowałam i nie wiem jaki był wynik a Ty masz duza anemie? W ciąży trzeba ciągle żelazo kontrolować.... -
Izape91 wrote:Ogólnie jestem anemiczna osoba hehe wiec pewnie cale życie z nią walczę. Hemoglobinę mialam zaniżona ostatnio przy badaniu 1
11 a norma 12. Nie wiem z czego to wynika,moze ze stresu. Teraz biorę sorfiber durules 1 raz dziennie. Mam niedługo powtórzyć badanie i oznaczyć żelazo, zobaczymy jak długo utrzyma się w normie. Niedawno też się w ten sam sposób leczyłam ale lek wybierała mi mama bp ja chorowałam i nie wiem jaki był wynik a Ty masz duza anemie? W ciąży trzeba ciągle żelazo kontrolować....
Ostatnio w połowie września miałam 11,9 wcześniej w lipcu było 9,9. Aktualnie biorę 2 razy dziennie tardyferon ☺Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
bulkaasia wrote:Leżę w łóżku z synem, on ogląda bajki a ja złapałam jakiś dołek, że już nigdy się nie uda...
Uda się, na pewno się uda, tylko się nie poddawajbulkaasia lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
nick nieaktualny
-
Ja też się witam. U nas depresyjna pogoda, ale jakoś dziwnie dzisiaj mi humor dopisuje Jakiś spadek temperatury dzisiaj zanotowałam na wykresie. Agniechaaaa może tam @ w ogóle nie chce do ciebie przyjść. Mam tak samo z tym wtorkiem
-
CzeresniowaMama wrote:https://zapodaj.net/e24b83507a914.jpg.html35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od bladziochów, powtórzyłyście testy? Trzymam kciuki!
U mnie to raczej będzie kolejny cykl zakończony @.. tempka spadła dziś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jak byście zrobiły? Przepraszam, że wtrące. Do niedzieli mam brać luteine. Poniedziałek będzie 11dpo owulacji, więc test niekoniecznie wyjdzie prawdziwy. Odstawiłybyście luteine?2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
nick nieaktualny