Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja11 wrote:Agata po cichutku gratuluje .... ) ja dzis tez zrobilam test ten co w piatek. Kreska sciemniala leze wlasnie z lutka pod jezykiem i ogladam Psi patrol.. heh.
to już możesz świętować
Czuję, że u Was ten miesiąc za obfituje w mnóstwo pozytywnych testówKatja11 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualnyA ja padam na wykladach. Wieczor spedzony na sorze.. M wbil sobie opilek do oka ktory juz zaczol rdzrwiec ale juz jest lepeij leze w domu i dostal antybiotyk. Ja postaram sie jak najszybciej do niego jechac
Gratuluje kolejnych pozytywow i ciemniejacych kreseczekKatja11 lubi tę wiadomość
-
Witajcie w kolejnym mam nadzieję, że pozytywnym dla testujących dniu.
U mnie bez zmian. Okresu ciągle nie ma, temperatura tak jak wczoraj na 37,1 gdzie dwa dni temu było 36,9 i nie wiem co o tym myśleć. Może gdzieś złapałam infekcję czy cóś i tak sobie ze mnie kpi organizm? Objawów zero, tych na okres też raczej brak. W zeszłym cyklu miałam już delikatne plamienia przed okresem ;/ Chociaż ten poprzedni cykl był wyjątkowo krótki i okres skąpy, może to efekt przemęczenia. Standardowo miałam zawsze 25-26 dni zeszły cykl 24. Dziś OF zapowiedziało mi @, ale nie sądzę by to dziś nastąpiło. Zostaje mi czekać Wolałabym już ją mieć i zacząć kolejny cykl starań niż tak czekać bez sensu -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Witajcie w kolejnym mam nadzieję, że pozytywnym dla testujących dniu.
U mnie bez zmian. Okresu ciągle nie ma, temperatura tak jak wczoraj na 37,1 gdzie dwa dni temu było 36,9 i nie wiem co o tym myśleć. Może gdzieś złapałam infekcję czy cóś i tak sobie ze mnie kpi organizm? Objawów zero, tych na okres też raczej brak. W zeszłym cyklu miałam już delikatne plamienia przed okresem ;/ Chociaż ten poprzedni cykl był wyjątkowo krótki i okres skąpy, może to efekt przemęczenia. Standardowo miałam zawsze 25-26 dni zeszły cykl 24. Dziś OF zapowiedziało mi @, ale nie sądzę by to dziś nastąpiło. Zostaje mi czekać Wolałabym już ją mieć i zacząć kolejny cykl starań niż tak czekać bez sensu
A może by zrobić teścik kochana jak to mówią @ nie ma szansa jest!!!!!
U mnie dziś 3dc więc zaczełam brać clo 16.11 monitoring!!!! -
Hej dopiero dolaczam,zamierzam testowac w tym tyg. Teoretycznie sobota-niedziela powinna byc @ ale mam nadzieje ze wczesnniej zobacze dwie kreski. Mamy juz jedno dziecko I zaczeliamy staraniaa o drugie. Jak narazie cyce bola I tyle ale to standard przed @Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
A ja witam sie po dwudniowej przerwie:) dzisiaj na dobre zagiscila @ u mnie, dwa dni miałam śluz zabarwiony na różowo, niby to u mnie normalne, ale przez chwile iskierka nadziei sie pojawiła, ze to moze plamienie. Niech sie szybko kończy:/ jakby dobrze poszło to jeszcze z jednym testowaniem mogłabym załapać sie na koniec listopada. Wszystkim zaciazonym ogromnie gratuluje, a nam dziewczynki życzę kolejnych udanych cyklów:)
A może by... lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A może by zrobić teścik kochana jak to mówią @ nie ma szansa jest!!!!!
U mnie dziś 3dc więc zaczełam brać clo 16.11 monitoring!!!!
Robiłam wczoraj więc nie sądzę by coś się diametralnie zmieniło. Jeśli do wtorku nie przyjdzie @ to powtórzę. Mimo, że wczoraj widziałam wyraźnie brak nawet cienia na tym teście to ciągle gdzie tam na końcu głowy mam tą iskierkę nadziei a na @ czekam jak na wyrok Przykre to.
OF na dziś mi zaplanował @ ale wg moich wyliczeń i standardowego cyklu to zazwyczaj miałam jednak po 26 dniach, a nie 24 jak OF wyznaczył. Zastanawia mnie tylko czy owu dobrze zaznaczył. Jeszcze te wszystkie badanie objawów średnio mi idzie i może na tym polu gdzieś nastąpiła pomyłka, a jeśli tak to może serduszkowanie nie w tych dniach .
-
U mnie dzisiaj okres, więc można postawić minusik przy moim testowaniu z 4.11 Najblizszy miesiąc raczej z głowy - bo mąż przypuszczalnie nie wróci przed owulacją. To mnie dodatkowo dobija - MIESIĄC czekania, to przecież wieczność... Także łączę się w bólu ze wszystkimi, do których @ przyszła.
A tym z dwoma kreseczkami gratuluję, i pozarażajcie nas!!!Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
dziewczyny a w którym dniu można już testować?ja w poprzedniej ciąży testowałam w 27dc i miałam bladziutką kreskę, teraz niestety nie wiem kiedy był skok bo nie miałam jak mierzyć, temp jest wyżej więc skok był. W tej chwili mam 23dcPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
nick nieaktualnyJustya85 wrote:dziewczyny a w którym dniu można już testować?ja w poprzedniej ciąży testowałam w 27dc i miałam bladziutką kreskę, teraz niestety nie wiem kiedy był skok bo nie miałam jak mierzyć, temp jest wyżej więc skok był. W tej chwili mam 23dc
ja bym próbowała gdzieś tak 26-27 dzień cyklu, jakiś bladzioch może by wyszedł -
Izape91 wrote:ja bym próbowała gdzieś tak 26-27 dzień cyklu, jakiś bladzioch może by wyszedłPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
toto wrote:U mnie dzisiaj okres, więc można postawić minusik przy moim testowaniu z 4.11 Najblizszy miesiąc raczej z głowy - bo mąż przypuszczalnie nie wróci przed owulacją. To mnie dodatkowo dobija - MIESIĄC czekania, to przecież wieczność... Także łączę się w bólu ze wszystkimi, do których @ przyszła.
A tym z dwoma kreseczkami gratuluję, i pozarażajcie nas!!!
Nie mow hop ! Mój maz pojechał w rodzinne strony przed moją owulka 500km i akuratw wrócił na czas i sie udało ! Także liczę ze u ciebie będzie także ciąża z zaskoczenia ! :*
Gratuluje kolejnych II wreszcie coś ruszyło oby lawinowo !
toto lubi tę wiadomość
-
toto wrote:U mnie dzisiaj okres, więc można postawić minusik przy moim testowaniu z 4.11 Najblizszy miesiąc raczej z głowy - bo mąż przypuszczalnie nie wróci przed owulacją. To mnie dodatkowo dobija - MIESIĄC czekania, to przecież wieczność... Także łączę się w bólu ze wszystkimi, do których @ przyszła.
A tym z dwoma kreseczkami gratuluję, i pozarażajcie nas!!!
Toto przykro mi i łączę się w tej przykrej sytuacji. U mnie też @ na 100% zawita na dniach (tempka mocno w dół i zaczęło się plamienie), a kolejny cykl bez starań, więc zostaje nam grudzień i testowanie pod koniec roku.
Może owu się jednak przesunie u Ciebie? Ja w poprzednim cyklu tak się spinałam, bo owu miała być w trakcie mojej delegacji a się opóźniła i wyszła idealnie po moim powrocietoto, zubii lubią tę wiadomość
-
Zubii, Summer86 - dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia no właśnie mam jednak cichą nadzieję, że się ta owulka przesunie troszkę.. starczyłoby dzień - dwa, i jak tak patrzę na wykresy to w cyklu, kiedy brałam wit. B6 miałam ją najpóźniej - może wypróbuję znów... no ale żeby nie przedobrzyć, i żeby nie wypadła mi jednak wcześniej Przemyślę sprawę. Na razie potrzebuję ochłonąć, zebrać myśli, ogarnąć się jednym słowem.
Z pozytywów - w styczniu dołączy do nas pies, uznałam, że nie mogę rezygnować ze wszystkiego "bo co jak będę w ciąży". Dupa, a co jak nie będę jeszcze kolejny rok? Będę później żałować, że nie żyłam "normalnie".MrsKiss, zubii lubią tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
Też myślę o zwierzaku ale obecnie postanowiłam rozpieszczac koty sąsiadów które lubią biegać po moim ogródku.
U mnie ciągle brak jakichkolwiek objawów.. czuję się jak nowo narodzona. Okaz zdrowia.. wypoczeta nic mnie nie boli nic mnie nie męczy... generalnie żyć nie umierać tylko fasolki brak -
bulkaasia wrote:Dzień dobry, samopoczucie do bani
Mnie boli podbrzusze i jajniki, @ nadejdzie w ciągu 24h także złudzeń nie mamzubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki do mnie również zawitała wstrętna @ i się rozkręca także znikają wszystkie nadzieje. Od tego cyklu zaczynam przygodę z wiesiołkiem.
Jakie dawki Wy stosujecie? . 3x1 wystarczy?
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i łącze się w bólu z wszystkimi z @