Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolaniunia wrote:Dziewczynki do mnie również zawitała wstrętna @ i się rozkręca także znikają wszystkie nadzieje. Od tego cyklu zaczynam przygodę z wiesiołkiem.
Jakie dawki Wy stosujecie? . 3x1 wystarczy?
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i łącze się w bólu z wszystkimi z @
ja biorę 3x2 i widziałam efekty
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Ja od tego cyklu zaczęłam brać wiesiołek i mój śluz jeszcze nigdy nie był tak widocznie płodny. I jest go bardzo dużo. Do wczoraj brałam dawkę 3 x2, ale dziś test owu pozytywny więc odstawiłam wiesiołek. Ale polecam:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Dziewczyny! Jak myślicie, czy dzisiejszy sluz różowy może oznaczać coś dobrego? Była go dosłownie odrobina ale nigdy wcześniej nic takiego nie zaobserwowalam:) dodam że w 15dc pęcherzyk wielkości 2,0cm, 17dc pęcherza już nie było, potwierdzone monitoringiem, prawdopodobnie pękł w nocy pobudzony współżyciem myślicie że te fakty się nakładają? Staramy się od stycznia więc może ten listopad będzie błogosławieństwem...
-
ann_w wrote:Dziewczyny! Jak myślicie, czy dzisiejszy sluz różowy może oznaczać coś dobrego? Była go dosłownie odrobina ale nigdy wcześniej nic takiego nie zaobserwowalam:) dodam że w 15dc pęcherzyk wielkości 2,0cm, 17dc pęcherza już nie było, potwierdzone monitoringiem, prawdopodobnie pękł w nocy pobudzony współżyciem myślicie że te fakty się nakładają? Staramy się od stycznia więc może ten listopad będzie błogosławieństwem...
Może to być coś pozytywnego albo nie koniecznie jedno co wiem to to, ze przy staraniach wszystko dzieje sie czego wcześniej nie było zycze ci aby to była ciąża -
Witam wszystkich. Od kilku dni przyglądam się forum i postanowiłam dołączyć. U mnie starania długie i bezefektowne od 3 lat. Mam już na szczęście moje wielkie szczęście - córka 5 lat (wtedy udało się w drugim cyklu). Teraz pierwszy cykl stymulowany aromek + pregnyl 28.10. 11.11 testuje, ale słabo to widze
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:Witam wszystkich. Od kilku dni przyglądam się forum i postanowiłam dołączyć. U mnie starania długie i bezefektowne od 3 lat. Mam już na szczęście moje wielkie szczęście - córka 5 lat (wtedy udało się w drugim cyklu). Teraz pierwszy cykl stymulowany aromek + pregnyl 28.10. 11.11 testuje, ale słabo to widze
Mimo wszystko trzymam kciuki ja pregnyl dostałam 29 także testować będziemy razemNadia83 lubi tę wiadomość
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
Nadia83 wrote:Witam wszystkich. Od kilku dni przyglądam się forum i postanowiłam dołączyć. U mnie starania długie i bezefektowne od 3 lat. Mam już na szczęście moje wielkie szczęście - córka 5 lat (wtedy udało się w drugim cyklu). Teraz pierwszy cykl stymulowany aromek + pregnyl 28.10. 11.11 testuje, ale słabo to widze
Kiedy po pregnylu zaczęliście się starać?
Jak się obecnie czujesz po zastrzyku?
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
Po pregnylu staraliśmy się dzień przed, dzień po i dwa dni po - wg wskazań gina. Dwa dni po miałam bóle jajnika i podbrzusza, chyba pęcherzyk pękł. Teraz jestem 9 dni po zastrzyku i właściwie nie czuję jego pozostałości, ale mialam małą dawkę na początek 5000. Jajniki czasem nie pobolewają, jak zwykle na @
Zobaczymy, czekanie najgorsze
Nadia83 wrote:Po pregnylu staraliśmy się dzień przed, dzień po i dwa dni po - wg wskazań gina. Dwa dni po miałam bóle jajnika i podbrzusza, chyba pęcherzyk pękł. Teraz jestem 9 dni po zastrzyku i właściwie nie czuję jego pozostałości, ale mialam małą dawkę na początek 5000. Jajniki czasem nie pobolewają, jak zwykle na @
Zobaczymy, czekanie najgorsze
Mnie bolą piersi ale ostatnio też tak miałam, chociaż nie wiem czy aż tak intensywnie jak teraz. Ile miałaś pęcherzyków? Miałaś kontrolę po pregnylu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 16:41
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
Mam nietypowe pytanie, może trochę nie w temacie ale czy któraś z was odczuwa w II fazie po ovu bol jajnika przy stosunku? Takie klucie jest po tej stronie po ktrej występuje w danym cyklu ovu. Nie wiem czy to normalne?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Mam nietypowe pytanie, może trochę nie w temacie ale czy któraś z was odczuwa w II fazie po ovu bol jajnika przy stosunku? Takie klucie jest po tej stronie po ktrej występuje w danym cyklu ovu. Nie wiem czy to normalne?
wydaje mi się normalne
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
Madzia_ wrote:Mnie bolą piersi ale ostatnio też tak miałam, chociaż nie wiem czy aż tak intensywnie jak teraz. Ile miałaś pęcherzyków? Miałaś kontrolę po pregnylu?
Pęcherzyki 3 ale właściwie 1 miał szansę. Chociaż czytałam, że różnie z tym bywa. A kontroli po nie miałam, nie wiedziałam że powinnam mieć. No cóż, w następnym cyklu będę mądrzejsza. Nie wiem dlaczego już spisałam ten na straty, chociaż iskierkę nadziei mam.
Trzymam kciuki Twój pozytywny wynik
Ja miałam 3 dominujące ale z jednego zrobiła mi się torbiel. Może na ttym cyklu zakończysz oby trzymam mocno kciuki
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
oeparol ale gal też jest ok i w korzystniejszej cenie
Ptysia lubi tę wiadomość
7 cykli CLO + pregnyl