Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja rozumiem, ale pójdziesz teraz to za chwile będziesz musiała iść znowu zobaczyć serduszko. Usg jest dopochwowe ja po każdym na poczatku ciąży plamilam i niepotrzebnie sie stresowałam. Zrobisz oczywiście jak uważasz, to takie tylko moje małe podpowiedzi
zubii, Katja11 lubią tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Katja11 - wczoraj, dzisiaj negatyw. W srode powtorka - 12dpo akurat bedzie a ostateczny wynik bedzie wiadomy przy sobotnim testowaniu akurat 15dpo. A w niedziele termin @
Anga1989 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Katja11 wrote:Po czym
Poznaje sie biochemiczna...? W badaniu u gin ?
Tak jak pisala Inna, mialam niska bete ale @ przyszla 8 dni po terminie. Bylam u gin i takie wyciagnela wnioski, po czym zrobila usg ktore wyszlo w porzadku takze nie bylo przeciwskazan do dalszych staranTermin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Inna, całusy i szybkiego powrotu do zdrowia :*
MrsKiss tulę cię mocno :*
U mnie dzisiaj temperatura w dół ;/ Coś mi się widzi, że test nie będzie raczej potrzebny w tym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 07:19
MrsKiss lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, potrzebuhę Waszej pomocy - bo postanowiłam sobie już wcześniej, że jeśli mi przyjdzie się mierzyć z kolejnymi staraniami to wprowadzam suple czytałam, że facetowo dobrze zrobi cynk i kwas foliowy, dla kobiet wiesiołek? Jakie ilości? Może coś jeszcze? Jakie są Wasze doświadczenia?