X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • toto Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tak z innej beczki. Znacie sposoby na przesuniecie okresu/wydluzenie pierwszej fazy cyklu...? Jak mi się dzisiaj lub jutro zacznie okres, to kolejna owulka wypadnie dzień-dwa przed powrotem męża z wyjazdu, a tego BARDZO chciałabym uniknąć, bo cykl byłby stracony... Dzisiaj nałykałam się wit. C bo słyszałam, że to pomaga - ale pewnie nie na tym etapie, jak już tak plamię. A jak już się zacznie okres - to co w pierwszej fazie mogłabym brać?

Starania od 2016
    3x IUI
    2x biochemiczna
    -
    FET 09/2020 :(
    FET 10/2020 :(
    Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
    ET 05/2021 :( słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
    FET 09/2021 :(
    końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?
  • MrsKiss Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w kółko Was czytam i zaczynam się już troszkę nieśmiało nakręcać na moje testowanie... wg mojego telefonowego kalendarzyka, to już trz dni po spodziewanym okresie. Ale ovu go planuje w poniedziałek (po pierwszym cyklu z zapisywanymi obserwacjami). Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie, nie wiem czy tesyować pon czy wt czynjeszcze trochę jedna odczekać... tak się boję kolejnego rozczarowania :(

Katja11 lubi tę wiadomość

lJ4Sp2.png
    tDtKp2.png
  • Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MrsKiss wrote:
    Dziewczyny, w kółko Was czytam i zaczynam się już troszkę nieśmiało nakręcać na moje testowanie... wg mojego telefonowego kalendarzyka, to już trz dni po spodziewanym okresie. Ale ovu go planuje w poniedziałek (po pierwszym cyklu z zapisywanymi obserwacjami). Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie, nie wiem czy tesyować pon czy wt czynjeszcze trochę jedna odczekać... tak się boję kolejnego rozczarowania :(

Ja zawsze kusze sie na wczesiejsze testowanie.

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja ;) Jaki ładny suwaczek już sobie dodałaś :) super!

Ja dziś wyszłam z domu, bo po porannym teście złapałam trochę doła. Teraz jeszcze muszę przygotować się do zajęć ;/ Jutro rano w kierat ;( Szkoda, że bez dobrych wieści.. Łatwiej by się wstawało, a tak dół to w niczym nie pomoże. :(

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze by ... zaczynam myslec w pozytywna strone a nie sie zamartwiac czy ok. Co ma byc to bedzie

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja11 wrote:
    A moze by ... zaczynam myslec w pozytywna strone a nie sie zamartwiac czy ok. Co ma byc to bedzie
    I słusznie :) Ja wierzę, że u Ciebie będzie ok! Szkoda, że dla siebie nie mam takiej dawki wiary :(. Ja myślę, że @ weźmie mnie niebawem. Objawów u mnie brak. Nawet zmęczenie już opadło a piersi ciągle te same wrażenia przy dotyku :(.

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspieram ... ❤️❤️

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja11 wrote:
    Wspieram ... ❤️❤️

Dziękuję :)

Szkoda, że się nie udało bo miałabym dzień przed Tobą termin porodu i miło by było iść razem przez ten czas w życiu wymieniając się doświadczeniami.. no nic innego nie zostaje jak cierpliwość ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 21:35

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 29dc a 9dpo. U mnie temp poszla w gore - 36,76 :) do @ jeszcze tydzien. A wedlug OF gdybym byla w ciazy to termin mialabym na 21 lipca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 05:10

l22nhdgen92nqanl.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę :)

Anga1989, bertha, justa., Katja11, Dooti, MrsKiss, zubii, i-feel-you, bulkaasia lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatas wrote:
    Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę :)

To po cichutku gratuluje :) i zycze Ci aby @ nie przyszla a druga kreska zrobila sie grubsza :)

l22nhdgen92nqanl.png
  • Jolaniunia Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, ja dziś zatestowalam ale niestety jednakreska :( może jest po prostu jeszcze za wcześnie. Dzis dopiero 23 dzień cyklu wiec jest jeszcze nadzieja.

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatas wrote:
    :) cudownie <3 trzymam kciuki;)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatas, gratulacje!! :) wstaw zdjęcie testu! :)

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatas wrote:

Gratulacje :)))

oluchna jaki Ty masz ładny wykres!! Tam bedzie kropka, na100 %!

• justa. Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratulacje! Niech kreseczka ciemnieje

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Gratulacje :)))

oluchna jaki Ty masz ładny wykres!! Tam bedzie kropka, na100 %!
    Mam nadzieję ;) dzisiaj temperatura wyskoczyła jak szalona;)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata po cichutku gratuluje .... :)) ja dzis tez zrobilam test ten co w piatek. Kreska sciemniala :) leze wlasnie z lutka pod jezykiem i ogladam Psi patrol.. heh.

Anga1989, zubii lubią tę wiadomość

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • Dooti Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata trzymam kciuki ☺

Katja super, oby tak dalej ☺

W ogóle dziewczynki życzę nam spokojnej niedzieli ☺

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
  • MrsKiss Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja11 wrote:
    Ja zawsze kusze sie na wczesiejsze testowanie.
    Katja, ja w poprzednim cyklu się skusiłam na wcześniejsze testowanie i widziałam tam jakiś cień kreski, a @ se przyszła jakby nigdy nic...

lJ4Sp2.png
    tDtKp2.png
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ