Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Znacie sposoby na przesuniecie okresu/wydluzenie pierwszej fazy cyklu...? Jak mi się dzisiaj lub jutro zacznie okres, to kolejna owulka wypadnie dzień-dwa przed powrotem męża z wyjazdu, a tego BARDZO chciałabym uniknąć, bo cykl byłby stracony... Dzisiaj nałykałam się wit. C bo słyszałam, że to pomaga - ale pewnie nie na tym etapie, jak już tak plamię. A jak już się zacznie okres - to co w pierwszej fazie mogłabym brać?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Dziewczyny, w kółko Was czytam i zaczynam się już troszkę nieśmiało nakręcać na moje testowanie... wg mojego telefonowego kalendarzyka, to już trz dni po spodziewanym okresie. Ale ovu go planuje w poniedziałek (po pierwszym cyklu z zapisywanymi obserwacjami). Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie, nie wiem czy tesyować pon czy wt czynjeszcze trochę jedna odczekać... tak się boję kolejnego rozczarowania
Katja11 lubi tę wiadomość
-
MrsKiss wrote:Dziewczyny, w kółko Was czytam i zaczynam się już troszkę nieśmiało nakręcać na moje testowanie... wg mojego telefonowego kalendarzyka, to już trz dni po spodziewanym okresie. Ale ovu go planuje w poniedziałek (po pierwszym cyklu z zapisywanymi obserwacjami). Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie, nie wiem czy tesyować pon czy wt czynjeszcze trochę jedna odczekać... tak się boję kolejnego rozczarowania
Ja zawsze kusze sie na wczesiejsze testowanie.
-
Katja Jaki ładny suwaczek już sobie dodałaś super!
Ja dziś wyszłam z domu, bo po porannym teście złapałam trochę doła. Teraz jeszcze muszę przygotować się do zajęć ;/ Jutro rano w kierat ;( Szkoda, że bez dobrych wieści.. Łatwiej by się wstawało, a tak dół to w niczym nie pomoże.Katja11 lubi tę wiadomość
-
Katja11 wrote:A moze by ... zaczynam myslec w pozytywna strone a nie sie zamartwiac czy ok. Co ma byc to bedzie
-
Katja11 wrote:Wspieram ... ❤️❤️
Dziękuję
Szkoda, że się nie udało bo miałabym dzień przed Tobą termin porodu i miło by było iść razem przez ten czas w życiu wymieniając się doświadczeniami.. no nic innego nie zostaje jak cierpliwość ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 21:35
-
Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę
Anga1989, bertha, justa., Katja11, Dooti, MrsKiss, zubii, i-feel-you, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
agatas wrote:Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę
To po cichutku gratuluje i zycze Ci aby @ nie przyszla a druga kreska zrobila sie grubsza
-
agatas wrote:Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę
-
nick nieaktualnyagatas wrote:Witam się również. Obiecałam sobie, że odpuszczam testy i grzecznie czekam na @. Wczoraj był termin wg mnie na dzisiaj miałam wyznaczony przez owu. Temp dzisiaj poszła do góry, więc się skusiłam. Jest bardzo blada druga kreseczka - taką miałam na początku w ciąży z córeczkę. Zero objawów ciążowych i zero objawów @. Czekam grzecznie do jutra, jak temp nie spadnie, to powtórzę
Gratulacje ))
oluchna jaki Ty masz ładny wykres!! Tam bedzie kropka, na100 %! -
Agata trzymam kciuki ☺
Katja super, oby tak dalej ☺
W ogóle dziewczynki życzę nam spokojnej niedzieli ☺Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37