Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kotek87 wrote:Dziewczyny dzis zrobilam test i wyszly 2 grube krechy. Jestem w ciazy. Dzis 26 DC
Gratulacje, mam nadzieję że spotkamy się na lipcówkachNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Kotek87, wiedziałam ze to tylko formalność! gratulacje!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
zubii wrote:Jakby nam się w tym cyklu udało to bym miała termin na 4 sierpnia a wiec 3 dni po moich urodzinach akurat będę testować o ile Bóg da po tz urodzinach ciekawe czy dam mu spóźniony prezent. Mój tz jest chyba jednym z nie licznych który chciałby drugą corke (nie mamy syna).
Jakby nam się jakimś cudem udało to termin by wypadł 3dni przed moimi 31 urodzinami. To byłby prezent! Ale dziś dopiero 3dpo więc nie ma się co nakręcać...zubii lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, ale nie wierze ze w 10dpo nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia. Rozumiem jakby sikańce wychodziły fałszywie ujemne, ale nie beta. Nie mam złudzeń, za pare dni przyjdzie @
Powiecie ile dni po odstawieniu dupka moge sie jej spodziewać? -
Kotek87 gratulacje i życzę spokojnej ciąży! Ekspresowa owulacja zakończona plusem
Zniecierpliwionym kobietkom radzę powtórzyć testy, Ewi ma rację-nadzieja zawsze jest, nawet jeśli wykres nie pozostawia złudzeń.
U mnie 8dpo o ile dobrze zaznaczona owu.
Okaże się w środę po pierwszym teście. -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Dzięki dziewczyny, ale nie wierze ze w 10dpo nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia. Rozumiem jakby sikańce wychodziły fałszywie ujemne, ale nie beta. Nie mam złudzeń, za pare dni przyjdzie @
Powiecie ile dni po odstawieniu dupka moge sie jej spodziewać?Wojcinka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
+
Dooti
Katja11
Kotek87
Planowane testowanie:
1.11 - czeresniowaMama, Ruda paskuda@, Agniechaaa@, Doot+, Ewi28@
2.11 - Ewcia88, Szyszuunia
4.11 - toto, Basik83
5.11 - Ptysia, agatas, Magoffi
6.11 - innamorata, jolaniunia, MalaMi*
8.11 - Kuchcinka, A moze by..., Katja11
9.11 - bulkaasia, Oluchna
10.11 - toreadorek
11.11 - labamba
12.11 - summer86, Karolina90, Anga1989, bertha
13.11 - Viola999, beatka_c
14.11 - Mania25
16.11 - Malka, Natka, nowa.mysza
17.11 - bebel_2016
18.11 - Izolda90 beta?
20.11 - MavisDracula
21.11 - Izolda90
24.11 - zubii, emi2016, Izape91
25.11 - elinkagd, -Monika-
27.11 - Nina_86
28.11 - Ewi28
30.11 - Ruda paskuda
? - Australijka
Katja11 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Bertha super !! Zrobilam sobie suwaczek. Musze myslec pozytywnie wlasnie moj Tato zrobil swoje popisowe danie - do ktorego dodaje cynamon. Niewiem czy przedobrzyl czy ja nie umiem tego ujesc, tak mi bardzo nachodzi tym cynamonem. Moze to to nawet sie ucieszylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 14:26
bertha lubi tę wiadomość
-
Katja11 wrote:Zubii ja bardzo chcialabym coreczke. Nawet na babyboom wyczytywalam jak zaplanowac corke , ale chyba w ten sposob stracilam trzy cykle i przestalam planowac tylko serduchowac na fulla
Ją tak serduszkowalam i się udało to były 2 dni przed owu teraz nie wychodzi więc będzie cały czas serducho. -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Też właśnie remontuję tylko nam przyszło mieszkać w remoncie niestety kwestie finansowe zadecydowały, że kończymy już mieszkając, ale mam serdecznie dość Życie bez łazienki i kuchni (tudzież z łazienką gdzie tynki są ściągnięte do gołej cegły) jest okropne. Teraz siedzę i wybieram kafle do łazienki, ale szczerze to tak jak ja nie mam koncepcji na swoją łazienkę to trudno sobie wyobrazić.
My póki co mieszkamy u moich rodziców, wiec na spokojnie, tymbardziej ze mam samochód u mechanika i musze pożyczać od rodziców bo do pracy mam daleko my juz łazienki mamy skończone na szczęście, czekamy na kuchnie i musimy zabrać się za konkretne zakupy. Poogladaj jakieś inspiracje z katalogów i pomysły same się pojawia mieszkanie w remontowanym mieszkaniu przerabialam, wiec wiem jakie to męczące, ale czego się nie robi, żeby mieć coś swojego !