Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Emi, a w którym dniu powinnaś mieć owu? Polecam wino, ryby i migdały jak podrośnie do 8 mm to będzie już ok Bierzesz clo, prawda?
Tak, biorę clo. W poprzednim cyklu Endo bylo ladne... Owu powinnam miec 18 dc, no nic. Zobaczymy. W powiedział kontrola. Wiem o winie, orzechach, mogdalach i rybach... Jem ile mogę, ale jestem sceptyczna... Wiesiolek podobno tez dobrze działa.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWydaje mi się, że nie bardzo implantacja, skoro tyle testów Ci wychodzi pozytywnie Bierz luteinę, jak lekarz przykazał.
Z doświadczenia wiem, że Pink 25 jest jednym z najmniej czułych testów. Kiedy Quixx miał już mocną kreskę, na Pinku wciąż była cienka i blada.
Powiem Ci tak, szczerze, bez owijania w bawełnę: u mnie ponad 1,5 roku temu takie plamienie zapowiedziało najgorsze (ALE, ALE test nie wyszedł tak szybko, jak u Ciebie, tylko dopiero 18dpo, więc tamta ciąża rozwijała się źle od samego początku), natomiast u dwóch psiapsiółek z naszego Fasolkowego wątku poniżej plamienia ciągnęły się dość długo i absolutnie na rozwój ciąży nie wpływały
Jeśli masz możliwość - leż dupą do góry, za przeproszeniem, i odpoczywaj To może być krwiak, może być coś na/przy szyjce i tylko lekarz jest w stanie to stwierdzić.
Uff, się rozpisałam Nie panikuj na zapas, bo stres też niewiele pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 08:07
Katja11, summer86 lubią tę wiadomość
-
Dagn dziekuje ze sie tak rozpisalas !!!! Wlasnie leze dupa do gory ogladamy z moim 3latkiem peppe. Ale i tak wstac trzeba ubrac najesc itp ale planuje na spokojnie. Wczoraj przelecialam mu pol miasta za zabawka ktora sobie wymarzyl, chyba tez teoche przegielam z bieganiem doslownie. Ja w pierwszej ciazy dopiero tydzien po terminie @ mialam test wlasnie wuixx pozytywny. Te pinki tez mi sie wydaja koepskie. Niewiem wlasciwie czy jechac do alteki po kolejne czy co. Biore lutke dwa razy dziennie i ogolnie troche wyluzowalam. Dziekuje za wypowiedzi, wczoraj wieczorem zeszly ze mnie emocje /pozytywnego testu i plamienia ze az sobie poplakalam. Dzis juz spokojniej. Czuje lekki bol w brzuchu. Z lekarzem umowilam sie na kontakt w polowie tygodnia ,po terminie @ na spokojnie. Nie ma co sie wczesniej badac w tym przypadku. Czekam
Na kolejne testowania , kto dzis dziewczyny??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 08:12
-
summer86 lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Tak, biorę clo. W poprzednim cyklu Endo bylo ladne... Owu powinnam miec 18 dc, no nic. Zobaczymy. W powiedział kontrola. Wiem o winie, orzechach, mogdalach i rybach... Jem ile mogę, ale jestem sceptyczna... Wiesiolek podobno tez dobrze działa.
Emi no to jeszcze 8 dni masz, myślę, że Twoje endo ładnie podrośnie Powodzenia! -
Dagn_ wrote:Wydaje mi się, że nie bardzo implantacja, skoro tyle testów Ci wychodzi pozytywnie Bierz luteinę, jak lekarz przykazał.
Z doświadczenia wiem, że Pink 25 jest jednym z najmniej czułych testów. Kiedy Quixx miał już mocną kreskę, na Pinku wciąż była cienka i blada.
Powiem Ci tak, szczerze, bez owijania w bawełnę: u mnie ponad 1,5 roku temu takie plamienie zapowiedziało najgorsze (ALE, ALE test nie wyszedł tak szybko, jak u Ciebie, tylko dopiero 18dpo, więc tamta ciąża rozwijała się źle od samego początku), natomiast u dwóch psiapsiółek z naszego Fasolkowego wątku poniżej plamienia ciągnęły się dość długo i absolutnie na rozwój ciąży nie wpływały
Jeśli masz możliwość - leż dupą do góry, za przeproszeniem, i odpoczywaj To może być krwiak, może być coś na/przy szyjce i tylko lekarz jest w stanie to stwierdzić.
Uff, się rozpisałam Nie panikuj na zapas, bo stres też niewiele pomaga.
Implantacja nie trwa jeden dzień i już, może sie zagniezdzac kilka dni ją czułam ból przy zagniezdzanie przez 3 dni w 2 dniu bólu wyszedł mi taki test. Koleżanka teraz też miała zaraz po teście pozytywnym plamienia poszła do giną i mówi że to to.
Masz rację że to może być co kolwiek teraz tam wszystko mocno ukrwione moglo pęknąć naczynko itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 08:33
Katja11 lubi tę wiadomość
-
Katja11 wrote:Milego weekendu staraczkom i niecierpliwym. A moze by... kasia jak tam ??!! Ja zrobilam z rana pink test zwykly 25mlu, jest jasniutka kreska. Czy to koze byc dopiero implantacja ?
Niestety u mnie jedna kreska... ech tak trzymałam ten test w ręce wpatrując się w niego ale nic tam nie ma. Bielą vizira go nie nazwę bo się rozlała górna kreseczka, ale jeśli chodzi o drugą to na pewno jej tam nie ma. Dziś mi temp. poszła w górę. Wczoraj 36,9 dziś 37,1 więc nie bardzo wiem o co chodzi, no ale test nie pozostawia złudzeń. -
kotek87 wrote:Dziewczyny dzis zrobilam test i wyszly 2 grube krechy. Jestem w ciazy. Dzis 26 DC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 08:49
-
kotek87 wrote:Dziewczyny dzis zrobilam test i wyszly 2 grube krechy. Jestem w ciazy. Dzis 26 DC
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkich pozytywnych kistopadowych testów zamierzam do Was dołączyć
Katja11, martek88 lubią tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok