Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja11 wrote:Kotek grauluje !!! Mam wielka nadzieje ze zobaczymy sie na lipcówkach !!!!!!!! A moze ny... czekaj do wyorku, pojutrze nastepny test :* na spokojnie. Tempka tez ci to mowi dziekuje za rady. Staram sie odpoczywac ale w domu samo sie nie zrobi jedzenie ubieranie dziecka itp ) kotek jaki test robilas ?
Jeśli okres nie przyjdzie to będę testować jeszcze raz, ale nie bardzo sądzę by coś się zmieniło bo naprawdę u mnie objawów brak . Niby coś tam ale nie bardzo to widzę. Jak zobaczyłam tą tempkę jeszcze przed testem to miałam taki cień nadziei, ale niestety test nawet cienia nie chciał pokazać zostawiając mnie bez złudzeń. A tak sobie marzyłam skrycie jaki to by był dobry czas na posiadanie maluszka. Jak bym rodzinie na święta mogła oznajmić itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 09:21
-
A może by... wrote:Jeśli okres nie przyjdzie to będę testować jeszcze raz, ale nie bardzo sądzę by coś się zmieniło bo naprawdę u mnie objawów brak . Niby coś tam ale nie bardzo to widzę. Jak zobaczyłam tą tempkę jeszcze przed testem to miałam taki cień nadziei, ale niestety test nawet cienia nie chciał pokazać zostawiając mnie bez złudzeń. A tak sobie marzyłam skrycie jaki to by był dobry czas na posiadanie maluszka. Jak bym rodzinie na święta mogła oznajmić itd
-
nick nieaktualnyA ja się zbieram na mieszkanie,znowu cala sobota na remoncie, ale juz jesteśmy na ostatniej prostej myślę ze za 3 tygodnie się przeprowadzimy max za miesiąc, ale się cieszę! gdyby doszły do tego kreski na koniec miesiąca byłabym w 7 niebie! Coś się dzieje w tym cyklu z lewym jajnikiem moze to dobry znak bo przez 3 ostanie cykle tylko prawy dawał o sobie znać.
Kotek87 gratulacje !!!Katja11 lubi tę wiadomość
-
Izape91 wrote:A ja się zbieram na mieszkanie,znowu cala sobota na remoncie, ale juz jesteśmy na ostatniej prostej myślę ze za 3 tygodnie się przeprowadzimy max za miesiąc, ale się cieszę! gdyby doszły do tego kreski na koniec miesiąca byłabym w 7 niebie! Coś się dzieje w tym cyklu z lewym jajnikiem moze to dobry znak bo przez 3 ostanie cykle tylko prawy dawał o sobie znać.
Kotek87 gratulacje !!!
Też właśnie remontuję tylko nam przyszło mieszkać w remoncie niestety kwestie finansowe zadecydowały, że kończymy już mieszkając, ale mam serdecznie dość Życie bez łazienki i kuchni (tudzież z łazienką gdzie tynki są ściągnięte do gołej cegły) jest okropne. Teraz siedzę i wybieram kafle do łazienki, ale szczerze to tak jak ja nie mam koncepcji na swoją łazienkę to trudno sobie wyobrazić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 09:29
-
dziewczyny a znacie wspomagacze na zagnieżdżenie? czy tylko duphaston?
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Hej,
Nie wytrzymałam do 8.11. Moja beta w 10dpo - 1. Czekam na @ pierwsza IUI oficjalnie nieudana -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Hej,
Nie wytrzymałam do 8.11. Moja beta w 10dpo - 1. Czekam na @ pierwsza IUI oficjalnie nieudana
Przykro mi bardzo trzymam kciuki za grudzień :*
Trzymaj się mocno :*
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Nie wytrzymałam do 8.11. Moja beta w 10dpo - 1. Czekam na @ pierwsza IUI oficjalnie nieudana
Tulę mocno nie chcę robić niepotrzebnie nadziei, ale czy jest szansa, że to było za wcześnie na betę?
-
kotek87 wrote:A jak wrzuca się tu zdj?
A ja -odpukac - chyba przestalam plamic,moze to bylo jednorazowe ? Wrocil zwykly mleczno zolty sluz , poszlam nawet z moim maluchem na spacer po osiedlu. Ale ziiimnooo... termin mialabym na 19. Lipca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 11:52
zubii lubi tę wiadomość
-
Przykro mi ale może jeszcze nic straconego a na bete było za szybko skoro jeszcze 3 dni to jakaś szansa jest :* tule
Kotek gratulacje ! Wrzucają tescik
W tamtym cyklu w 14 dc miałam różowy śluz i dziś mam to samo dokladnie w tym samym dc czyżby szybsza owulka ? W tamtym cyklu akurat zachorowała a owu się przesunęła mam nadzieję ze w tym oznacza szybko owulkeKatja11 lubi tę wiadomość
-
Katja11 wrote:Wejdz na zapodaj.net i tam masz zaladuj zdjecie , wybierasz zdjecie i utworzy ci sie link. Ten link wklej nam turaj
A ja -odpukac - chyba przestalam plamic,moze to bylo jednorazowe ? Wrocil zwykly mleczno zolty sluz , poszlam nawet z moim maluchem na spacer po osiedlu. Ale ziiimnooo... termin mialabym na 19. Lipca.
Jakby nam się w tym cyklu udało to bym miała termin na 4 sierpnia a wiec 3 dni po moich urodzinach akurat będę testować o ile Bóg da po tz urodzinach ciekawe czy dam mu spóźniony prezent. Mój tz jest chyba jednym z nie licznych który chciałby drugą corke (nie mamy syna).Katja11 lubi tę wiadomość
-
Katja11 wrote:Wejdz na zapodaj.net i tam masz zaladuj zdjecie , wybierasz zdjecie i utworzy ci sie link. Ten link wklej nam turaj
A ja -odpukac - chyba przestalam plamic,moze to bylo jednorazowe ? Wrocil zwykly mleczno zolty sluz , poszlam nawet z moim maluchem na spacer po osiedlu. Ale ziiimnooo... termin mialabym na 19. Lipca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 12:16
Katja11 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37