Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja idę zrobić sobie test ovu, może mi wyjdzie chociaż ten pozytywny do końca roku pracuję, więc prawdopodobnie jak w listopadzie, max w grudniu się nie uda, to porzucamy starania na niewiadomo ile:( Niestety ale bez pracy nie chcę się decydować na dziecko, za dużo nerwów i zamartwiania by mnie to kosztowało.
-
Katja11 wrote:A ja rozmawialam z moim przyjacielem ginem. Mam przyjsc na wizyte w poniedzialek przyszly potwierdzic. Czyli dzis dzien @, to mowi ze tydzien po
Katja ja do swojego zadzwonię zaraz we czwartek, wtedy akurat będzie pierwszy dzień po urlopie, ciekawa jestem co mi powie ☺ u mnie dziś mija tydzień od spodziewanej @Katja11 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dziewczyny, przyszly mi dzisiaj testy. Zrobilam przed chwila pink test... Az mi sie rece trzesa... Widze cien cienia. Ale jest za slaby aby wyjsc na foto. I wcale nie musze szukac kata aby ta kreske zobaczyc...
zubii, malka, bertha, Almanah, i-feel-you lubią tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Dziewczyny, przyszly mi dzisiaj testy. Zrobilam przed chwila pink test... Az mi sie rece trzesa... Widze cien cienia. Ale jest za slaby aby wyjsc na foto. I wcale nie musze szukac kata aby ta kreske zobaczyc...
Rano wyjdzie wyraźniejsza krechaAnga1989 lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Do lekarza najlepiej iść 2 tygodnie po planowanej miesiączce. Oczywiście tydzień po zobaczy się pęcherzyk ale raczej nic więcej. Zaleca się w 6 lub nawet początkiem 7 iść. Bo sam pęcherzyk powie Wam tyle że jest w macicy. Ale zarodek wykształca się później. Lepiej trochę poczekać i wiedzieć na czym się stoi . Bo czasami bywa puste jajo płodowe bez zarodka. Po co taki niepotrzebny stres. W 7 tygodniu to i serduszko jesz szansa zobaczyć. A dokładniej powiedzmy 6 tygodni i 2 dni np ☺ jeśli owulacja była w normalnym terminie ☺
zubii lubi tę wiadomość
-
Jaki wspaniały wysyp uprawnionych dwóch kresek wszystkim serdecznie gratuluję i po cichu zazdroszczę
Anga1989 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
nick nieaktualny