Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Dziewczyny, przyszly mi dzisiaj testy. Zrobilam przed chwila pink test... Az mi sie rece trzesa... Widze cien cienia. Ale jest za slaby aby wyjsc na foto. I wcale nie musze szukac kata aby ta kreske zobaczyc...
Trzymam kciuki Ale sie sypia te II kreseczki! super:)Anga1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Izape91 nie martw się, będzie dobrze, wróci. Jakby wszyscy chcieli po jednej kłótni sie rozstawać, to by nie było tylu małżeństw;p
-
Izape91 wrote:Obys miała racje zabrał laptopa do pracy, wiec spodziewam się ze nie wróci. Najgorsze jest to ze poprztykslismy się o pierdole... A on reaguje w ten sposób... Ehhh czemu on mi to robi...
Szczerze myślę, że wiele kłótni to są kłótnie o pierdoły. Myślę, że wtedy mniej uważamy i łatwiej to wychodzi. Spokojnie. Ochłonie to wróci i będzie dobrze. Czasami lepiej ochłonąć w odosobnieniu niż miałoby się powiedzieć o dwa słowa za wiele.
Pamiętaj, że Bóg stworzył kobietę bo zobaczył niedoskonałości w mężczyźnie i chciał je poprawić a już trzeciej płci nie ma bo kobieta była tym co sobie wymarzył Bóg i nie trzeba było nic poprawiać. Więc pozostaje tylko mieć wyrozumiałość do naszych nie całkiem doskonałych prototypówbertha, Kaczorka, Izape91, labamba lubią tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Dziewczyny, przyszly mi dzisiaj testy. Zrobilam przed chwila pink test... Az mi sie rece trzesa... Widze cien cienia. Ale jest za slaby aby wyjsc na foto. I wcale nie musze szukac kata aby ta kreske zobaczyc...
Trzymam kciuki, żeby była jutro ciemniejsza kreska! Należy Ci sie! Ściskam!Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Bulkaasia i Anga, gratulacje!!!! bulkaasia., a ty ile cykli sie starałas?
bulkaasia lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny, opisujcie jakie miałyście objawy inne ńiz zwykle!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Dziewczyny, opisujcie jakie miałyście objawy inne ńiz zwykle!
Przyłączam się do prośby -
U mnie pierwszym objawem że coś się może dziać było to że nie bolała mnie głowa. Zawsze ale to zawsze na kilka dni przed @ umierałam z bólu, potem 1-2 dni przerwy i przychodziła @. Spadający progesteron tak na mnie działa. A teraz nic, jedynie zaraz po owulce bolała mnie głowa ale mocna kawa pomogła.
Poza tym zawsze przed @ miałam ochotę zrobić krzywdę małżonkowi a tym razem nic, żadnych morderczych instynktów nie byłoNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Anga1989 wrote:Zrobiłam drugi test - nordtest czulosc 10 - wyszla ladna widzialna druga kreska
Dziewczyny, jestem w ciazy!
Gratulacje, oby jak najwięcej nas w tym lipcu było ściskamAnga1989 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Witam was w tym cyklu zapomniałam o staraniach do dzisiaj (19dc i 6dpo) bo pojawiły się dziwne plamienie nie takie ledwo widoczne tylko dość spore, cykle zwykle 28 dniowe więc do okresu daleko nie wiem co myśleć bo nie wiem jak duże są plamienia przy implantacji, nigdy nie miałam żadnych takich plamienie w środku cykluStarania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Gratuluję dziewczyny.
Anga, twój pamiętnik był pierwszym jaki przeczytałam jak się tu zarejestrowałam. Nie wiem czy kiedyś ci komentowałam. Niesamowite ile czasu już minęło od tamtej pory. W końcu ci się udało. Takie historie dają dużo nadziei nam wszystkim.
Mi zaraz w styczniu stuknie rok. Pamiętam jak odstawiałam tabsy i sobie wyobrażałam, że na święta zrobię sobie prezent w postaci bobika. A tu psikus.Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Do mnie to jeszcze nie dociera. Lzy mi sie same cisna do oczu nie wiem jak ja bede pracowac dzisiaj
Dziekuje kazdej z osobna i za Was również trzymam kciuki
Warto walczyc!Almanah, summer86, Dooti, i-feel-you, A może by..., zubii, bulkaasia, Alex7903, malka, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
madziura12 wrote:Witam was w tym cyklu zapomniałam o staraniach do dzisiaj (19dc i 6dpo) bo pojawiły się dziwne plamienie nie takie ledwo widoczne tylko dość spore, cykle zwykle 28 dniowe więc do okresu daleko nie wiem co myśleć bo nie wiem jak duże są plamienia przy implantacji, nigdy nie miałam żadnych takich plamienie w środku cyklu
Skoro nigdy wcześniej nie miałaś plamień, to trzeba czekać i obserwować. To może być implantacja, a może być też hormonalny psikus. Cykl rozregulować może absolutnie wszystko, więc nigdy nie wiadomo.