Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Bulkaasia i Anga, gratulacje!!!! bulkaasia., a ty ile cykli sie starałas?
Co do objawów to ból sutków i odrzucilo mnie w sobotę jak robiłam mielone, zapach antyperspirantu mojego mnie dusi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:50
-
Anga, ja w takim razie też muszę przecyztać Twój pamiętnik, bo strasznie jestem ciekawa Twojej historii. Strasznie się cieszę Twoim szczęściem! Należało Ci się skoro czekałaś na tą chwilę tak długo, chyba sama bym nie mogła w to uwierzyć tak jak piszesz:) Piękna chwila:) Ale pomyśl sobie, że dałaś nam starającym się taką nadzieję, że trudno to opisać Almanah, ja wiem co czujesz, bo jak z początkiem roku zaczęliśmy się starać, to nie pomyślałabym nawet, że mogą być jakieś problemy i dla mnie to jak kopniak porządny w tyłek. Na święta już sobie wyobrażałam, że będzie mały dzidziuś, a tu tak los potrafi spłatać figla. I tyle warte jest całe planowanie... Nie mniej jednak gratuluje Wam, którym się udało i bardzo się cieszę, dodajecie wiary:)
Martwię się trochę naszą Inną... kurcze nic się dzisiaj nie odzywa:( -
Anga1989 wrote:Na razie sie nie ciesze... 10 dpo dopiero... A @ w niedziele... Masakra jakas
Ogromne gratulacje !
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Też się witam Dzisiaj przypływ energii Słońce świeci, temperatura ciut, ciut w górę, bez szału, ale zawsze I rozpoczęłam wczoraj sezon świątecznych piosenek. Jakoś mnie tak pozytywnie nakręcają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 07:09
-
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj na wizytę kontrolna do lekarza, a w piątek zamierzam testować, nie umiem się już doczekać, staram się pozostać neutralna ale chyba się po prostu nie da, miłego dnia35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
A mnie bierze jakaś infekcja, siedzę w pracy i zaczynam się naprawdę nie za dobrze czuć, martwi mnie to tym bardziej iż zakłóci obserwacje temperatury35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok