X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatka_c wrote:
    A mnie bierze jakaś infekcja, siedzę w pracy i zaczynam się naprawdę nie za dobrze czuć, martwi mnie to tym bardziej iż zakłóci obserwacje temperatury :(

Nic się nie przejmuj - ja na tydzień przed pozytywnym testem też byłam przeziębiona ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Nic się nie przejmuj - ja na tydzień przed pozytywnym testem też byłam przeziębiona ;)
    I właśnie za to kocham to forum i Was dziewczyny, bo nawet w nieprzyjemnych sytuacjach potraficie znaleźć jakieś pulsy ;)

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plusy :)

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga, katja testy cudne :)

Ja w czwartek beta i progesteron.
    Ostatnio robiłam w 23dc i wyszło 31 ( norma 10-80).
    Jaki powinien być progesteron w 4/5 tc?

Katja11, Anga1989 lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • MavisDracula Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja troche podlamana... Wczoraj poznym wieczorem zaczęło mnie kłuć w jajniku, owulacja pełną parą, ale niestety przytulania nie było, mąż bardzo chory... Udało nam się przedwczoraj, ale nie wiem czy plemniki dotrwaly do owulki. Musialyby przezyc okolo 36 godzin. Ehhhh:-((

Piotr 29.08.2015r.
    Dominika 31.08.2017r.

Mam Was- mam wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az sie w oczach mieni od tych pozytywow :) tylko zazdroscic!!!

Katja11, Anga1989 lubią tę wiadomość

• Katja11 Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywna zazdrosc jest motywująca kochana :)

f2w33e3k0yyvbxsq.png
  • kotek87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam wcyoraj na becie tyle że w innym laboratorium i przyrost jest mały w sobote było 2150,8 a wczoraj 2225
    dzwoniłam do gina powiedział że progesteron bardzo ładny, i że mam bardzo wysoka bete jak na 26 i 28 dc pytał jak wyglądała ostatnia miesiączka bo może już wcześniej zaszłam w ciąże-takie jaja co prawda ostatni okres przyszedł po 24 dniach ale wyglądał normalnie. Dziś ide do niego na wizytę na 17:30 powiedział ze musi mnie zbadać
    a na bete na razie nie mam patrzeć bo robiłam w dwóch różnych laboratoriach.

a wczoraj moi teściowie mieli 30 rocznice ślubu, tak się obżarłam że zaczął mnie bolec żołądek i się zmyłam spać, ale oczywiście nie zasnęłam bo tak strasznie bolał, mąż podał mi krople żołądkowe i przeszło dopiero koło 4 więc zasnęłam o 5 obudziłam się na siku. Wstałam do pracy wzięłam prysznic i co żyganko zaliczyłam....

gratuluje zafasolkowanym :)

bertha lubi tę wiadomość

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja zobaczymy w grudniu ;) dzis 3dzien z clo wiec to juz 5dc. Za tydzień mam monitoring ;p na okrągło pije wino dzis na obiad ryba a podwieczorek migdaly

Katja11 lubi tę wiadomość

• Justya85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Dokładnie w którym dniu była owulacja ? bo u mnie ostatnia @ 15.10 a owulacja w 15/16 dc i się zastanawiam kiedy zrobić bete termin @ mam na niedziele/poniedziałek. Czekanie jest najgorsze
    Ogromne gratulacje !
    W ten sam dzien mamy ostatnia@ I owulka chyba tak samo. Kiedy testujesz? Bo ja juz nie wytrzymalam ale jedna krecha...

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • MavisDracula Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak myślicie? Jak owu była dziś w nocy a ostatnie przytulanie przedwczoraj to jest jakas szansa?

Piotr 29.08.2015r.
    Dominika 31.08.2017r.

Mam Was- mam wszystko.

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MavisDracula wrote:
    Dziewczyny jak myślicie? Jak owu była dziś w nocy a ostatnie przytulanie przedwczoraj to jest jakas szansa?

Patrząc na mój wykres to jak najbardziej ;) spokojnie plemniczki powinny przeżyć :)

zubii lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    W ten sam dzien mamy ostatnia@ I owulka chyba tak samo. Kiedy testujesz? Bo ja juz nie wytrzymalam ale jedna krecha...
    To ja dziewczyny tak jak Wy ostatnia @15/10 ale ja testuje pierwszy raz 11/11

• MavisDracula Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testować 21 bo wtedy wypada mi @. Ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje wcześniej, chociaż ten cykl spisuje na straty przez chorobę. Ale trzymam kciuki za was:-)

Piotr 29.08.2015r.
    Dominika 31.08.2017r.

Mam Was- mam wszystko.

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się chyba muszę przepisać z jutra 9.11. na piątek 11.11. :) Niech i będzie jak pokazuje mi OF :) Może się uda i będzie patriotyczny test na weekendzie ze znajomymi :D

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim? Ze mam najlepszy prezent urodzinowy bo urodziny mam 9.12 :) boje sie tylko o progesteron jaki wyjdzie... No i niedziele pewnie spedze jak na szpilkach...

tu macie zdjecie testu z dzisiaj. Quixx czulosc 25 wyszła blada kreseczka, więc chyba jest dobrze bo wczoraj pink o tej samej czułości wyszedł baaaaardzo blady

f018630e4bd6c098med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 11:25

bulkaasia, malka, Izape91 lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,podczytuje was i przez chwile udzielalam sie w pazdziernikowym watku.Dzis moj 9dpo ,rano robilam test i jest blada krecha:D sama nie wierze,to dopiero drugi cs.A kreska mimo ze blada to widoczna bez kombinowanua;) listopad jest szczesliwym miesiacem:D jutro chyba pojde na bete,troche sie boje ze za wczesnie ta radosc ale co tam,trzeba byc dobrej mysli;)
    Gratuluje pozostalym :)

Katja11, bulkaasia, malka lubią tę wiadomość

• justa. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotek87 wrote:
    byłam wcyoraj na becie tyle że w innym laboratorium i przyrost jest mały w sobote było 2150,8 a wczoraj 2225
    dzwoniłam do gina powiedział że progesteron bardzo ładny, i że mam bardzo wysoka bete jak na 26 i 28 dc pytał jak wyglądała ostatnia miesiączka bo może już wcześniej zaszłam w ciąże-takie jaja co prawda ostatni okres przyszedł po 24 dniach ale wyglądał normalnie. Dziś ide do niego na wizytę na 17:30 powiedział ze musi mnie zbadać
    a na bete na razie nie mam patrzeć bo robiłam w dwóch różnych laboratoriach.

a wczoraj moi teściowie mieli 30 rocznice ślubu, tak się obżarłam że zaczął mnie bolec żołądek i się zmyłam spać, ale oczywiście nie zasnęłam bo tak strasznie bolał, mąż podał mi krople żołądkowe i przeszło dopiero koło 4 więc zasnęłam o 5 obudziłam się na siku. Wstałam do pracy wzięłam prysznic i co żyganko zaliczyłam....

gratuluje zafasolkowanym :)
    Gin ma rację nie ma po co porównywać bety z dwóch różnych laboratoriów. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na dobre wieści.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • justa. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik gratulacje!!! Zielony mamy listopad w tym roku :) oby tak zostało.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to w końcu jest z tym śluzem bo już sama nie wiem. Jak podcieram to jest ciągnący żółty, a w środku jak włożę palec to jest dużo takiego kremowo-wodnistego.

‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ