Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie "chcenie" na słodkie - jak w każdym cyklu przed @. Chociaż nie tracę nadziei bo dziś jajniki przestały być wyczuwalne, piersi jakieś takie pełne się zrobiły i też ich już nie czuję wcale. Sam anie wiem, pewnie się nakręcam
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:U mnie "chcenie" na słodkie - jak w każdym cyklu przed @. Chociaż nie tracę nadziei bo dziś jajniki przestały być wyczuwalne, piersi jakieś takie pełne się zrobiły i też ich już nie czuję wcale. Sam anie wiem, pewnie się nakręcam
Chcenie na słodkie jest najlepsze -
U mnie dzisiaj plamienie ustało zobaczymy testuje w piatek
Oluchna lubi tę wiadomość
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
nick nieaktualnyPtysia, bulkaasia, a może by.... dziękuję za wsparcie na szczęście wrócił i pokłóciliśmy się, ale potem się godziliśmy, więc nie taki ten mój mąż zły
dostałam dzisiaj album ze zdjęciami z wesela i sesji, co tu będę gadać, jest piękny!
U mnie chyba zbliża się owulka, bo 13 dc, zaraz zaczną się wzmożone starania
gratuluję kolejnych II
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam przed chwilą test i mam drugą delikatną kreskę, nawet nie taką ledwo widoczną a po prostu delikatną. Trochę zaczynam szaleć, bo to dopiero 12dpo i test robiony popołudniu. Powtórzę jutro rano i może wkleje zdjęcie, żeby sprawdzić czy ktoś poza mną widzi tą kreske
malka, zubii, koniczynka001 lubią tę wiadomość
-
Szyszka93 wrote:Zrobiłam przed chwilą test i mam drugą delikatną kreskę, nawet nie taką ledwo widoczną a po prostu delikatną. Trochę zaczynam szaleć, bo to dopiero 12dpo i test robiony popołudniu. Powtórzę jutro rano i może wkleje zdjęcie, żeby sprawdzić czy ktoś poza mną widzi tą kreske
Wklej ten test dzisiejszy
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Szyszka93 wrote:Zrobiłam przed chwilą test i mam drugą delikatną kreskę, nawet nie taką ledwo widoczną a po prostu delikatną. Trochę zaczynam szaleć, bo to dopiero 12dpo i test robiony popołudniu. Powtórzę jutro rano i może wkleje zdjęcie, żeby sprawdzić czy ktoś poza mną widzi tą kreske
Listopad obfituje w II kreseczki !! Gratuluję ! Jutro idź na Bete ona prawdę powie
Szyszka93 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Szyszka93 super! Powtarzaj jutro koniecznie i podeślij zdjęcie bo jesteśmy ciekawe tej twojej kreski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 19:43
Szyszka93 lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś tak sutki swędzą że zaraz chyba zwariuję ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 20:44
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Anga1989 wrote:Powiem Wam, ze tak mi sie mdlosci nasilily z zawrotami glowy ze az sie zastanawiam czy to mozliwe o_O
Chyba jest wszystko dobrze... Objawy coraz mocniejsze, testy coraz widoczniejsze...
Możliwe co ja bym dała za takie fasolkowe mdłości !!
Widzę ze @ miałaś tylko tydz przede mną. Lipiec będzie pięknym miesiącem na spacery ♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 20:40
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Możliwe co ja bym dała za takie fasolkowe mdłości !!
Widzę ze @ miałaś tylko tydz przede mną. Lipiec będzie pięknym miesiącem na spacery ♡
A myślałam, ze jeszcze dluga droga przede mna a tu taki Cud
Tobie tez sie uda, zobaczysz
I wszystkim innym staraczkom :*
Modle sie zeby przezyc te nocki...
One mnie wykoncza. Jak je zawsze lubilam i znosilam bardzo dobrze, tak teraz to dla mnie jakis horror...Flowwer lubi tę wiadomość