Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Powiem Wam, ze tak mi sie mdlosci nasilily z zawrotami glowy ze az sie zastanawiam czy to mozliwe o_O
Chyba jest wszystko dobrze... Objawy coraz mocniejsze, testy coraz widoczniejsze...
Oby do 22.11 - wizyty u ginki -
Hmm ja dziś po południu zrobiłam z ciekawości test i pojawiła się baaaardzo blada kreska, ale zauważyłam ją dopiero jak wysechł test (czyl ide facto po czasie). Ale trzeba ją oglądać pod odpowiednim kątem itd Teraz jest dopiero 8 albo 9 dzień po owulacji, więc tak naprawdę to zobaczymy czy to nie zbieg okoliczności albo zwidy. Nie chce mi się wierzyć, żeby tak szybko pojawiła się druga kreska z popołudniowego moczu Powtórzę test rano za kilka dni.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Hmm ja dziś po południu zrobiłam z ciekawości test i pojawiła się baaaardzo blada kreska, ale zauważyłam ją dopiero jak wysechł test (czyl ide facto po czasie). Ale trzeba ją oglądać pod odpowiednim kątem itd Teraz jest dopiero 8 albo 9 dzień po owulacji, więc tak naprawdę to zobaczymy czy to nie zbieg okoliczności albo zwidy. Nie chce mi się wierzyć, żeby tak szybko pojawiła się druga kreska z popołudniowego moczu Powtórzę test rano za kilka dni.
Sama się zastanawiam czy jutro w 11dpo by beta wyszła, kusi mnie straszniezubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer zrobiłabym. ale już nie mam testu o czułości 10, został mi tylko 25, a na ten już na pewno za wcześnie... Jutro lub pojutrze muszę kupić, może z Rossmanna i powtórzę w piątek może. Jeśli chodzi o betę to do żadnego laboratorium nie mam po drodze, a pracuję od 8, więc odpada Muszę zadowolić się testami
Wydaje mi się, że spokojnie beta powinna wyjść 11dpo -
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Oluchna a Ty kiedy testujesz? Nie trzymaj nas w niepewnosci
W piątek Jak się uda zobaczyć dwie kreski, to śmiałam się, ze będzie to patriotyczne dziecko, a jak nie to patriotyczny test biało-czerwony tak akurat pod ten mecz Rumunia-PolskaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:57
-
Mania25 wrote:Dzisiejszy o czułości 25, 9dpo. Czy też widzicie drugą kreskę?
https://zapodaj.net/08d40458b037e.jpg.html
Widać! Super! Ale nam się te kreseczki mnożą w tym listopadzie
A ja jeszcze tyle czasu do testowania chyba zwariujezubii lubi tę wiadomość
-
Jestem e ciazy. Pęcherzyk ma 9 mm jest tez cialko żółte. Cisza starsza o 5 dni. Powiedzuial ze musialam zajść przed lub zaraz po miesiaczce. Kolejna wizyta za 2 tyg
dziś wg OM 4 tydz 2 dz a wg gina 5 tydzOluchna, bulkaasia, Dooti, malka, Ataga12, *Natka* lubią tę wiadomość
-
kotek87 wrote:Jestem e ciazy. Pęcherzyk ma 9 mm jest tez cialko żółte. Cisza starsza o 5 dni. Powiedzuial ze musialam zajść przed lub zaraz po miesiaczce. Kolejna wizyta za 2 tyg
dziś wg OM 4 tydz 2 dz a wg gina 5 tydz
Kotek wspaniale -
Aaa jestem po szybkiej owulce ! Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę...nie pamiętam żebym podczas starań miała taką szybka owulke ! Dodam ze owulka 16dc gdzie najszybciej mam w 21 dc. A więc testowanie o 5 dni wcześniej
Proszę o przepisanie na 19.11 (dzień przed tz urodzinami )Oluchna, malka, *Natka* lubią tę wiadomość