Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety, dzisiaj juz nie widze cienia. Takze fałszywy alarm.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
justa. wrote:A robiłaś test tej samej firmy? Temperatura u Ciebie bardzo ładnie rośnie, tak więc jeszcze nie traciłabym nadzieji. Trzymam kciuki!
Leżałam jeszcze chwile i zmierzyłam po 15 min i była mniejsza i o 0,05. Ale ze juz troche sie wierciłem to zapisałam ta pierwsza zmierzona.
@ dopiero w srode wiec wiadomo, nadzieje jeszcze bede miec.
Fajnie było przez chwile poczuć ze sie udało piękne uczuciehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:No niestety, dzisiaj juz nie widze cienia. Takze fałszywy alarm.
Bertha jeszcze trochę czasu jest, także może jeszcze jest nadzieja. Chociaż ja swoją też powoli tracę. Obie mamy termin @ na środę. U mnie dzisiaj tempka lekko w dół i cycki mnie już chyba mniej bolą niż przez ostatnie dni. No i oczywiście kolejny test ujemny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Ptysia, dziękuję za pamięć! U mnie już lepiej i chyba po mału zaczynam godzić się z myślą, że synek nie doczeka się rodzeństwa.
Kochana uda się nawet nie będziesz wiedziała kiedy:) ale może czasem odpuszczenie sobie jest lepszym wyjściem, żeby coś się zadziało! -
nick nieaktualnya ja jak w zeszłym miesiącu o tej porze obudziłam się z tragicznym bólem karku, tak teraz cierpie na ból w łokciu, nic do ręki wziąć nie mogę... Starość nie radość...
Ten cykl ogólnie inny od zeszłych 3. Żadnych bólów przedowulacyjnych ani owulacyjnych. Nic. Wcześniej tydzień przed owu intesywnie bolał mnie prawy jajnik a teraz cisza. Dzisiaj 3 dpo wg owu. Według mnie 2 dpo. Przy owu nie miałam też typowego skoku temperatura tak jak w zesżłym cyklu, czyli z 36,66 skoczyła mi tempka na 36,99 tylko teraz tak stopniowoprzyrasta codziennie o 0,1 stopnia. Tempka z dzisiaj równe 37 stopni.
Czy to może być efekt łykania euthyroxu ? Wszystko takie jakieś łagodniejsze -zero bolów i ta temperatura tak powoli się pnie...
Niech ten tydzień do niedzieli szybko zleci ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Dziewczynki, łapcie świeże wiruski ciążowe
Anga1989 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Co tam u Was?
U mnie objawy ciążowe daje popalic mdlosci i zawroty glowy to u mnie normalka. Czekam jeszcze kiedy polece do lazienki bol na @ juz jest slabszy ale jest. Mierze sobie co kilka dni temp i jest ladnie wysoko co baaardzo mnie cieszy ja w poniedziałek ide do rodzinnej po L4 i bede grzecznie czekac na 22.11 - mam wtedy pierwsza wizyte u gin i mam nadzieje, ze zobacze na USG moje malenstwobertha lubi tę wiadomość