Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Ja rano zrobiłam betę. Czekam do wieczora na wynik. Oczywiście chodzę z kąta w kąt bo nie mogę się doczekać. Dodatkowo okropnie od wczoraj ciągnie mnie podbrzuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 13:58
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
olusia.a wrote:U mnie te temperatury takie ze średnią to 36.38 aż się boje czy to normalne. Większość ma 36.6 36.8 i więcej
Sprosta linie i w górę a u mnie est floresy
Cud niech stanie się cud ❤ -
olusia.a wrote:U mnie te temperatury takie ze średnią to 36.38 aż się boje czy to normalne. Większość ma 36.6 36.8 i więcej
Sprosta linie i w górę a u mnie est floresy
Cud niech stanie się cud ❤
Ja też mam niska temp. Przed owu około 35.95 a po owu nie przekracza 36.5. ale to chyba nie ma większego znaczenia, wazne że jest skok i widać że jest po owu. I w poprzednich cyklach też miałam takie zęby jak u Ciebie, w tym tylko jakoś wyjątkowo równo idzie.
-
Anga1989 wrote:Co tam u Was?
U mnie objawy ciążowe daje popalic mdlosci i zawroty glowy to u mnie normalka. Czekam jeszcze kiedy polece do lazienki bol na @ juz jest slabszy ale jest. Mierze sobie co kilka dni temp i jest ladnie wysoko co baaardzo mnie cieszy ja w poniedziałek ide do rodzinnej po L4 i bede grzecznie czekac na 22.11 - mam wtedy pierwsza wizyte u gin i mam nadzieje, ze zobacze na USG moje malenstwo
Na razie jeszcze te objawy Cię cieszą a za niedługo pewnie będziesz narzekać weź l4 i odpoczywają! Spokojnych 9mies życzę
-
olusia.a wrote:Hopeless czekam do poniedziałku
Wiem już bym poleciała po test ale chcę poczekać. W poprzednim cyklu cbiochemiczna w 5 tyg
Czekam na mój cud ❤
Oby sie stal!
Ja tez w poprzednim cyklu biochemiczna. Wczoraj test negatywny ale @ jeszcze nue ma....Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
Ja muszę jakoś wytrzymać do 20 listopada, a właściwie to do 21... Błędem było hurtowe zakupienie testów ciążowych bo pewnie od 7 dpo zacznę je zasikiwać i na 20 mi już nic nie zostanie:-p
kaha lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMavisDracula wrote:Ja muszę jakoś wytrzymać do 20 listopada, a właściwie to do 21... Błędem było hurtowe zakupienie testów ciążowych bo pewnie od 7 dpo zacznę je zasikiwać i na 20 mi już nic nie zostanie:-p
też mam testy, sztuk 6, zacznę robić od 20, po powrocie z delegacji, rano, żebym (jak coś wyjdzie) mogła mężowi powiedzieć Jakoś zawsze testuję w dni wolne, żebyśmy w razie czego mieli cały dzień dla siebie -
Karolina90 wrote:Czy test z krwi 11 dni po owulacji mógłby nie wykazać ciąży?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄