Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Życzę dużo namiętności przy godzeniu się
Niech wypuści eMek ptaszka spod daszkaFlowwer, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:W sumie grudzień jest dobrym momentem na staranie, dużo wolnego, relaks, święta, atmosfera, zimno, więc trzeba się dogrzać, nic tylko działać. Może i mi się poszczęści i juź w grudniu będę mogła się starać
A tak zupełnie z innej beczki na moim iPadzie nie potrafię serduszek robić. Pomożecie?
< 3 bez spacjiKateKum lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Summer mnie też bolało i ciągneło bo mi wmówili że to pozamaciczna, ale to po prostu sie wszystko rozciąga, uwierz mi że Fasolinka będzie w macicy, zobaczysz!
Od godziny doszedł kolejny objaw charakterystyczny dla cp - drętwienie nogi.
Jeśli mnie to znów spotkało i to przy owu ze zdrowej strony to nie wiem jak ja się pozbieram. Jestem dziś całkiem rozbita i na niczym się skupić nie mogę. -
summer86 wrote:Od godziny doszedł kolejny objaw charakterystyczny dla cp - drętwienie nogi.
Jeśli mnie to znów spotkało i to przy owu ze zdrowej strony to nie wiem jak ja się pozbieram. Jestem dziś całkiem rozbita i na niczym się skupić nie mogę.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
summer86 wrote:Od godziny doszedł kolejny objaw charakterystyczny dla cp - drętwienie nogi.
Jeśli mnie to znów spotkało i to przy owu ze zdrowej strony to nie wiem jak ja się pozbieram. Jestem dziś całkiem rozbita i na niczym się skupić nie mogę.
Kochana proszę cię nie myśl tak!! Wszystko jest dobrze!! Beta pięknie rośnie duże wartości są to nie jest żadna pozamaciczna ciąża!
Włącz jakiś serial oglądnięcia coś spróbuj się skupić na czymś innym proszę cię -
Jeśli mnie to znów spotkało i to przy owu ze zdrowej strony to nie wiem jak ja się pozbieram. Jestem dziś całkiem rozbita i na niczym się skupić nie mogę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa, Flowwer jutro nie będę już smęcić, bo cały boży dzień jestem w pracy a w czwartek z samego rana wizyta.
Ale naprawdę jest dziwnie..
-
summer86 wrote:Bajkaaa, Flowwer jutro nie będę już smęcić, bo cały boży dzień jestem w pracy a w czwartek z samego rana wizyta.
Ale naprawdę jest dziwnie..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Od godziny doszedł kolejny objaw charakterystyczny dla cp - drętwienie nogi.
Wspomnisz nasze słowa.
To tak jak z objawami ciąży, masz wszystkie ale ciąży nie ma. Musisz się na czymś skupić żeby tak nie rozmyślać. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:< 3 bez spacji
Flo jak zwykle nieoceniona
Summer wiem, że trudno Ci się nie denerwować, wiem że ja pewnie też będę świrować jak uda mi się zajść kolejny raz. Ale musisz być dobrej myśli, wierzyć że będzie dobrze. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, wiec nie ma co się zadręczać. Głowa do góry. Ja trzymam mocno kciuki za Twoją wizytęFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wszystko zależy od organizmu jedna zajdzie na clo a druga na letrizolu a trzeca na gonotropinach...
Życzę Ci świątecznej fasolki w zeszłym roku to tutaj się działo !! Istne szaleństwo
Ja zachowuje spokój w stylu Zen i cierpliwie czekam czasem mam wrażenie że ktoś wystawia mnie na próbę ale.się nie dam i podejdę do jednego IVF i koniec.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dzień dobry i tutaj
Wiecie może ile się czeka na wyniki seminogram i mar ?
Buziaki dla Was!!! :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Daj nam znać co dalej !
-
Frelcia wrote:Kurcze.... lekarz mówił że nie będzie owulacji na 90% a ja czuję bóle owulacyjne.
Mi że dwa cykle temu też gin powiedział, że nie będzie i nie miałam owu, ale bóle owulacyjne czułam
Choć życzę aby u Ciebie było inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 12:27
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochana nasza, a wiesz już kiedy możesz podchodzić ?
Gdzieś za 3 tyg będę wiedzieć a na razie w zawieszeniu.
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry i tutaj
Wiecie może ile się czeka na wyniki seminogram i mar ?
Buziaki dla Was!!! :*
Po kilku godzinach lub 1 dzień.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄