Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrelcia, a dlaczego już jest wszystko przesądzone, może akurat wyhodujesz pęcherzyki do pęknięcia
Summer mnie też bolało i ciągneło bo mi wmówili że to pozamaciczna, ale to po prostu sie wszystko rozciąga, uwierz mi że Fasolinka będzie w macicy, zobaczysz!
-
nick nieaktualny
-
Aneczkaa87 wrote:Zamówiłam w sobotę mikroskop owulacyjny i termometr Jeśli nie mogę zrobić monitoringu, to może chociaż to mi pomoże w ustaleniu czy mam w ogóle owulację.. Poza tym umówiłam się na 6 listopada do (prawdopodobnie) najlepszego lekarza od leczenia niepłodności w moim mieście Jeśli on mi nie pomoże, to się już poddam całkowicie..
Co to mikroskop owulacyjny?
-
Frelcia wrote:Mam pytanie od koleżanki która też się leczy w Angeliusie. Czy z morfologia 4% jest duża szansa na dzidzia? Przy bardzo dobrych wynikach fragmentacji dna.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:Hej! Wraz z sfochowaną pannicą wysyłamy masę wiruskow ciążowych dla każdej z Was &&&&&
Łapię do mojego magicznego worka !!
Zdjecie bajeczne
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa, z przyjemnością dopisałam do listy. Cieszę się, że wracasz
Melevis, śliczne zdjęcie -
Bajkaaa aaaaaaaa super !!! Wracasz !!!
Sammer to czekam na twoją wizytę i wiem że jest dobrze !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLulame wrote:Co to mikroskop owulacyjny?
Działa podobnie jak testy, ale próbka jest ze śliny, wykrywa nadchodzącą owulacje Wielki plus, że jest wielokrotnego użytku, więc sporo zaoszczędzę Zobaczymy czy się sprawdzi. U mnie w aptece niestety nie mają tego, ale zamówiłam przez allegro. -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Dziewczyny jestem po wizycie u mojego ginekologa. Nie wiem czy moje listopadowe testowanie ma sens lekarz powiedział że szanse na naturalne poczęcie są małe i zalecił konsultacje w Invimedzie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia jak masz pytania co do lametty to odpowiem.
Na mnie clo nie działa dopiero letrizol/lametta zadziałała.
Jaka dawkę masz brać ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Frelcia jak masz pytania co do lametty to odpowiem.
Na mnie clo nie działa dopiero letrizol/lametta zadziałała.
Jaka dawkę masz brać ? -
Frelcia wrote:O skutki uboczne. Mam brać od 2 do 6dc. Po 1 tabletkę. Moja siostra po tym zamiast owu miała krwawienie
Takie krwawienia jak u twojej siostry mogły być spowodowane zaburzeniami estrogenów jak i u mnie
U mnie jutro ostatnia dawka estrogenów i modlę się oby to pomogło!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Summer dziękuję
Flowwer
Rozmawiałam z emkiem wczoraj i potwierdził że wracamy więc zobaczymy co z tego wyjdzie
Życzę dużo namiętności przy godzeniu się
Niech wypuści eMek ptaszka spod daszkaAnna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja miałam uderzenia gorąca.
Takie krwawienia jak u twojej siostry mogły być spowodowane zaburzeniami estrogenów jak i u mnie
U mnie jutro ostatnia dawka estrogenów i modlę się oby to pomogło!! -
Frelcia wrote:Ona akurat potem na Clo zaszła:) uderzenia gorąca to miałam też po Clo. Zobaczymy co z tego wyniknie. Może fasolcia na święta? Byłoby super.
Wszystko zależy od organizmu jedna zajdzie na clo a druga na letrizolu a trzeca na gonotropinach...
Życzę Ci świątecznej fasolki w zeszłym roku to tutaj się działo !! Istne szaleństwo
Ja zachowuje spokój w stylu Zen i cierpliwie czekam czasem mam wrażenie że ktoś wystawia mnie na próbę ale.się nie dam i podejdę do jednego IVF i koniec.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
W sumie grudzień jest dobrym momentem na staranie, dużo wolnego, relaks, święta, atmosfera, zimno, więc trzeba się dogrzać, nic tylko działać. Może i mi się poszczęści i juź w grudniu będę mogła się starać
A tak zupełnie z innej beczki na moim iPadzie nie potrafię serduszek robić. Pomożecie? -
nick nieaktualny