Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Frelcia, czym się tak opiłaś? 

My dziś byliśmy na obiedzie w knajpce i jak zawsze zamawiałam winko lub piwko, tak dziwnie dziś było siedzieć przy soczku.
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja leczę przeziębienie alkoholem   Flowwer lubi tę wiadomość
                                *starania od marca 2017 Flowwer lubi tę wiadomość
                                *starania od marca 2017

*iui x 3 - nieudane
 - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
 - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
 - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.

*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
 - I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
 11dpt- beta88,9, prog16,1
 13dpt- beta218,9, prog14,3
 19dpt -beta 2541, prog 16,6
 26dpt- ❤
 28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
 - II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
 6dpt- beta 0, prog 12,5
 11dpt -beta 0, prog 40,33

*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
 - I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
 - II FET 23.012023 - zarodek 4BB
 5dpt bladzioch
 7dpt negatyw
 10dpt beta 0
- 

a ja nie robie dziś nic 
 Frelcia to teraz na stanie alkoholowym w snach wizualizuj sobie maleństo ale swoje !!!

Kargo działa ? 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Zaskakująco dobrze działa. Po aspirynie było tylko gorzej, wiec wymienilam na czerwone wino. Dwa dni temu czulam się bardzo źle, teraz już jaies resztki kataru zostały i trche kaszlu.
 Polecam 
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 09:41  Flowwer lubi tę wiadomość
                                *starania od marca 2017 Flowwer lubi tę wiadomość
                                *starania od marca 2017

*iui x 3 - nieudane
 - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
 - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
 - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.

*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
 - I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
 11dpt- beta88,9, prog16,1
 13dpt- beta218,9, prog14,3
 19dpt -beta 2541, prog 16,6
 26dpt- ❤
 28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
 - II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
 6dpt- beta 0, prog 12,5
 11dpt -beta 0, prog 40,33

*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
 - I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
 - II FET 23.012023 - zarodek 4BB
 5dpt bladzioch
 7dpt negatyw
 10dpt beta 0
- 

Witam :)Chyba czas przerzucić się tutaj z jesiennego wątku 
 Ja dziś zaczynam 2 dc, od jutra Clo i w poniedziałek 23.10 umówiłam sie na monitoring zobaczymy czy coś rośnie. Zapewne dostane Ovitrelle i Dupka. Na pewno będe chciała umówić sie na sprawdzenie czy ładnie pękły.
 Miłego dnia 19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy 19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
 Starania od lipca 2016 r.
 Synuś ❤️ 11.2014 r.
- 

Witam się i ja 
 Mogę się przyłączyć?
 Do listy się póki co nie zapisuje bo tylko nie potrzebnie miejsce zajmuję.

Życzę powodzenia Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli... Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
 Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu 
 Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
 Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
 Udało się po 7 latach !!!
 ( cukrzyca ciążowa- insulina)
 Glukoza: Insulina
 na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
 godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
 dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

- 

Nie i co najlepsze bóle @ ustąpiły. Jakieś nowe doświadczenie, zawsze ból się zaczynał parę dni przed terminem @, i odpuszczał w 2 lub 3 dc.Meśka wrote:Jedna @ sie nie pojawiła ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 12:01 Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
 Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu 
 Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
 Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
 Udało się po 7 latach !!!
 ( cukrzyca ciążowa- insulina)
 Glukoza: Insulina
 na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
 godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
 dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

- 

Dzień Dobry dziewczyny, dołączam do Was i proszę o wpisanie mnie na 14.11. Mam 2-letniego synka i jednego aniołka - przeszłam niedawno poronienie samoistne w 8 tc. Jednak nie był konieczny zabieg i już w tym cyklu możemy się zacząć z mężem starać. W pierwszej ciąży z synkiem zaszłam w 2 cs, w drugiej ciąży poronionej - w 1 cs. Liczę, że teraz uda się równie szybko i będzie już wszystko dobrze  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja też bez męża chodzę, choć mój lekarz go raz zapraszał tzn. jeździ ze mną, ale czeka pod gabinetem. Nawet na tę wizytę nie chce wchodzić. tzn. jeździ ze mną, ale czeka pod gabinetem. Nawet na tę wizytę nie chce wchodzić.

Serena, witaj jesteś dopisana. jesteś dopisana.

Jedna_z_Wielu, dawaj datę bez marudzenia, bo siłą ją z Ciebie wyciągnę! Miejsce dla każdej się znajdzie i listopad ma być szczęśliwy.

Meśka, trzymam kciuki za piękne pęcherzyki!

Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość
- 

Cześć dziewczyny! Witam się na listopadowym wątku, bo niestety i do mnie @ zawitała .. Zaczęłam 6 cs, dziś 5dc. Chciałam iść na badania krwi, ale niestety ze względu na pracę nie udało się. Jest sens iść jutro? Nie wiem czy LH, FSH, progesteron i prolaktyna w coś powie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 19:54 
- 

Femine_ nie jestem pewna, ale jak dla mnie 5 dc to już trochę późno. Te badania tanie nie są, więc ja bym jednak zrobiła je w 2-3 dniu cyklu tak aby były wiarygodne.
 Życzę powodzenia w nowym cyklu, na kiedy wpisać Cię na testowanie?
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny