Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Bazylkove, piękna suknia! a może któraś chciałaby kupić suknię? zbieram się od trzech lat żeby sprzedać
Haha moja też wisi i czeka na nową właścicielkę7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
reset wrote:On ma już córkę (moje pasierbiątko !) i generalnie teraz też chce córkę
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Znalazłam takie gdzie mniej więcej ją widać, przepraszam za edycję ale to tak na szybko mój się śmieje że jestem różową plamą haha
https://zapodaj.net/625d3607c0212.jpg.html
https://zapodaj.net/15c6116041b6d.jpg.html -
Flowwer wrote:A M zbadany ?
Idzie w grudniu, jeśli teraz nam się nie uda. My z lekarzami zaczęliśmy działać dopiero od poprzedniego cyklu i wydawało nam się - po analizie mojej przeszłości ginekologicznej - że problem może być u mnie. Ale wiem, że nie ma reguły, a na dodatek M. na 35 lat, pali i prowadzi niezdrowy tryb życia informatyka, więc czas i jego zbadać.
Na szczęście podchodzi do tego z odpowiednim zrozumieniem i nie opiera się przed badaniami (choć i entuzjazmem nie tryska;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 21:20
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
A ja mam teraz 2 ginów do wyboru, nie wiem czy zasnę, jeśli nie podejmę jakiejś decyzji. Mąż uparł się, że tym razem nie idziemy do przystojnego, bo potem dziwnie wzdycham po każdej wizycie, a na wizyty musimy biec, bo za długo się szykuję... Ale mi serce mówi, że to powinien być jednak ten przystojniejszy (i droższy)... kurczaczki, ale jak mi ostatnio tak podpowiadało, to się okrutnie zawiodłam. Teraz to już nie wiem!
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Bazylkove piękna suknia ja żałuję że moja nie była trochę "mniejsza" bo miałam prawie księżniczkę
Bocku ja też sprzedaje ale od roku. Aczkolwiek teraz chyba rzadziej dziewczyny kupują używane suknie niestety -
MamaStasia wrote:cyce za duze
zazdro ja musiałam w swoją wszywać ekstra wkładki, bo biustu brakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 21:24
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
StaraczkaNika wrote:A ja mam teraz 2 ginów do wyboru, nie wiem czy zasnę, jeśli nie podejmę jakiejś decyzji. Mąż uparł się, że tym razem nie idziemy do przystojnego, bo potem dziwnie wzdycham po każdej wizycie, a na wizyty musimy biec, bo za długo się szykuję... Ale mi serce mówi, że to powinien być jednak ten przystojniejszy (i droższy)... kurczaczki, ale jak mi ostatnio tak podpowiadało, to się okrutnie zawiodłam. Teraz to już nie wiem!
Nika a wybór jest pomiedzy Piątkiem a Skwarką, tak? no to sprawa prosta blondyn czy brunet?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
nick nieaktualny
-
MamaStasia wrote:Teraz jest opcja ze mozna suknie wypozyczyc. I to jest wygodne na moje bo pozniej nie ma problemu zeby to sprzedac.W sumie chcialam kupic uzywana sukienke ale ta co mi sie podobała nie zmiescilam sie cyce za duze
No właśnie ja szyłam, bo u mnie też proporcje niestandardowe7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Izape Wracaj szybko !
Kochane, które mają pasek Św. Dominika - gdzie nosicie ?
Coraz częściej o tym myślę, ale odwagi brakCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziewczynki pomijając już te "plamy " na buziach to jesteście exrtra i suknie super :*
bazylkove, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
bazylkove wrote:Znalazłam takie gdzie mniej więcej ją widać, przepraszam za edycję ale to tak na szybko mój się śmieje że jestem różową plamą haha
https://zapodaj.net/625d3607c0212.jpg.html
https://zapodaj.net/15c6116041b6d.jpg.html
Bazylku, aż westchnęłam jak zobaczyłam Twoją suknię! Piękna! Szkoda, że ja już po ślubie Ja kupiłam pierwszą suknię ślubną, którą przymierzyłam. Była to suknia koleżanki koleżanki i wydałam na nią 1000 zł.bazylkove lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
bazylkove wrote:No właśnie ja szyłam, bo u mnie też proporcje niestandardowe
Wiecie co? takie ładne dziewczyny tu są że normalnie same ładne dzieci będąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 21:29
bazylkove, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d907c09f377.jpg
Oto cześć tego przez co musiała przejść ale warto dla pamiątkiblue00, Emiilka, Bocianiątko, bazylkove, pasiasta, Aksamitna, Flowwer, Yoselyn82, Czrna 81, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, MamaFabianka, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Amy333, Lejka, Karma88, Sarna84, Madżka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:No właśnie ja szyłam, bo u mnie też proporcje niestandardowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 21:38
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Bazylkove, piękna suknia! a może któraś chciałaby kupić suknię? zbieram się od trzech lat żeby sprzedać
Bociuś, wrzucaj fotki sukni! Może któraś się skusi:) Teraz to łatwiej za mąż wyjść, niż kropka wypracowaćBocianiątko, Czrna 81, Selina lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dziewczęta, dobrze że Was mam! Mogę powiedzieć Wam wszystko i zawsze znajdę zrozumienie!.
Dziś dowiedziałam się, że przedłużą mi umowę w pracy i będzie ona na czas nieokreślony i taaaaaak strasznie się cieszę, że możemy wrócić do staraniowej gry, że aż musiałam to komuś powiedzieć
Od następnego cyklu zaczynam badania, monitoring, żebranie o laparoskopię, wszystko co tylko mi do głowy przyjdzie
Chyyyyba, żeee ten cykl okaże się szczęśliwy. Czekam z testowaniem do 13.11, a dzień później obchodzimy z narzeczonym 8 rocznicę. Chyba nie muszę dodawać,że eksplodowałby mi mózg i serce ze szczęścia z takiego toku wydarzeń.
Idę pośpiewać pod prysznicemBocianiątko, MamaStasia, Emiilka, Flowwer, Cheresta, KateHawke, Lunaris, Koteczka82, Amy333, Karma88, Karolina90 lubią tę wiadomość