Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A kto to wieblue00 wrote:jeszcze nie dostałam pierwszej @,nie byłabym zła gdyby nie przyszła

może akurat !!

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Dziękuję Wam, kochane, poobserwuje się jeszcze ze 2 godziny i w razie czego pojadę na IP.
trzymaj sie, mam nadzieje ze szybko przejdzie i ze to nic powaznego..
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPewnie że przejdzie,takjakTwoja gin pisała nospa i pewnie zbliża się termin okresu stąd te lekkie plamienia.Anna Stesia wrote:Dziękuję Wam, kochane, poobserwuje się jeszcze ze 2 godziny i w razie czego pojadę na IP.
a teraz się prześpij
-
nick nieaktualnywooow,jest u nas znajomy,gra z moim chłopakiem na playstation,ja siedzę sobie na fb i co tam widzę?znajdź dwa wyrazy,które oznaczą co dziś mnie czeka wieczorem,a tam wyszło debet i trójkąt hehe
Lunaris, Flowwer, Agniechaaaa, Bunia86, Lejka, staraczka1111, KateHawke, pawojoszka, KateKum lubią tę wiadomość
-
- Doktorze Kukiełek, co pan robił w laboratorium z trzema asystentkami?
- Nic.
- A czemu królik patrzy na pana z takim szacunkiem?
blue00, Agniechaaaa, Lunaris, staraczka1111, KateHawke, pilik, pawojoszka, Barbarka1984, KateKum lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyTen trojkat jest obiecującyblue00 wrote:wooow,jest u nas znajomy,gra z moim chłopakiem na playstation,ja siedzę sobie na fb i co tam widzę?znajdź dwa wyrazy,które oznaczą co dziś mnie czeka wieczorem,a tam wyszło debet i trójkąt hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 23:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Dziękuję Wam, kochane, poobserwuje się jeszcze ze 2 godziny i w razie czego pojadę na IP.
Na razie obserwuj i może to jednorazowy incydenty nie każde krwawienie oznacza coś złego.
Ale jeśli będzie Cię niepokoić to lepiej sprawdzić na IP
Lepiej dmuchać na zimne

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja obstawiam jako laik 21 dcblue00 wrote:kochane moje,zapewne widziałyście mój wykres i aż korci mnie żeby przesunąć owu do przodu na 23dc albo na 20,no sama logika tak mówi,co o tym myślicie?
blue00 lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ale dziś stresy
Ania nie denerwuj się wszystko będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą, w razie czego jedź na IP i nawet się nie zastanawiaj
I pamiętaj wiele kobiet plami w ciąży i to nic poważnego. Trzymam kciuki zaciśnięte mocno
Aksamitna wierze ze jesteś w dobrych rękach i lekarze wiedzą co robią. Musi być dobrze, wszystkie w to wierzymy

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja bym obstawiala 20/21blue00 wrote:kochane moje,zapewne widziałyście mój wykres i aż korci mnie żeby przesunąć owu do przodu na 23dc albo na 20,no sama logika tak mówi,co o tym myślicie?
A tak swoją drogą To się skupić na wykresie nie mogłam tyle serduszek
pięknie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 00:24
blue00, Bocianiątko lubią tę wiadomość

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyMonika,wolałam nie gmerać przy szyjce,zresztą znów mam infekcję jak poprzednio,o i wprowadziłam zmiany na wykresie coby owu była jak najbardziej wiarygodna,system systemem a co ma być to i tak nie zmienię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 00:27
-
nick nieaktualnymasz rację czasu już się nie cofnie. A gmyrac nie trzeba żeby wprowadzić jakieś objawy.blue00 wrote:Monika,wolałam nie gmerać przy szyjce,zresztą znów mam infekcję jak poprzednio,o i wprowadziłam zmiany na wykresie coby owu była jak najbardziej wiarygodna,system systemem a co ma być to i tak nie zmienię.
czekamy na test.
Niech wkoncu pojawia się serduszka bo sammer się nudzi hihi
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna ❤ myslami jestem z Toba
Ja wlasnie wstalam bo syn chcial siku i na cale szczęście bo sie okazalo ze jestem cala zalana i nic nie czulam, rano byl miala morze czerwone na lozku... takze @ przyszla zaczynamy zabawe od nowa juz nawet nie wiem ktory to cykl ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.