Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam szczęście,zostałam przyjęta do pracy i w trakcie wypełniania papierów okazało się,że zgubiłam dowód os.,dziś wyrobiłam nowe zdjęcia a wniosek o nowy dowód dopiero w pn,dziś urzędy były pozamykane,jak pech to pech,za to teraz sie relaksuję przy %,jak szaleć to szaleć.
-
Aksamitna i ja się dziś za Was pomodlę, jestem z Tobą, bądź dzielna, musi być dobrze!!!
Anna Stesia jeśli nie uda Ci się skontaktować z ginką, rozważ ta IP, lepiej dmuchać na zimne, a drugiej strony sprawdzą czy wszystko ok i na pewno Cię uspokoją.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna myślami i modlitwą jestem z Tobą.
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnyblue00 wrote:kochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
-
blue00 wrote:kochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
Dzięki, właśnie za dużo znam sytuacji z forum, ale doktor mi odpisała, że mam wziąć nospe i poczekać 2-3 godziny. Zbliża się u mnie termin okresu, więc może to być powod. Jeśli się nie uspokoi ból czy plamienie w ciągu kilku godzin to jedziemy do szpitala. -
Anna Stesia daj znać po IP. Lepiej sprawdzić co jest grane.
Flowwer to teraz mąż niech wraca do sprawności, cieszę się że wszystko u Was wporządku
Bocianiątko cóż za wyniki - rewelacja trzymam kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym.
Aksamitna - trzymaj się pomodle się dziś za Was! Musi być dobrze!
-
Aksamitna - tak jak napisały dziewczyny - mamy XXI wiek, lekaże potrafią cuda, to wierzę, że potrafią zawalczyć o Twoje (Wasze) dzieci!
Naprawdę w to wierzę...
Ps. Ale jak będziesz mogla to napisz nam prosze co dokladniej mówią Ci lekarze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 23:02
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Anna Stesia leki, szpital i no way! Nie wypuszczamy w listopadzie żadnych bobasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadzam się!
blue00, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia - jak się masz stresować to jedź na tą IP! Jeśli coś się dzieje to szybko zareaguja, a jak jest wszystko ok - to się uspokoisz!
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnyAksamitna u mnie też skracala się szyjka no i miałam regularne twardnienia brzucha. Doszło do tego że urodziłam dzień po terminie. Wiem że to żadne pocieszenie, ale jesteś przy całodobowe opiece w dobrych rękach, a niektórzy lekarze zakładają z góry czarne scenariusze tak jak u mnie... Jak tak można mówić pacjentce i ja dodatkowo straszyć, jakby ktoś miał mało problemów. Ale uwierz mi jesteś w dobrym miejscu.
Nie wiem ale ten listopad jest jakiś dobijajacy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny