Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam szczęście,zostałam przyjęta do pracy i w trakcie wypełniania papierów okazało się,że zgubiłam dowód os.,dziś wyrobiłam nowe zdjęcia a wniosek o nowy dowód dopiero w pn,dziś urzędy były pozamykane,jak pech to pech,za to teraz sie relaksuję przy %,jak szaleć to szaleć.
-
Aksamitna i ja się dziś za Was pomodlę, jestem z Tobą, bądź dzielna, musi być dobrze!!!
Anna Stesia jeśli nie uda Ci się skontaktować z ginką, rozważ ta IP, lepiej dmuchać na zimne, a drugiej strony sprawdzą czy wszystko ok i na pewno Cię uspokoją.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna myślami i modlitwą jestem z Tobą.
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnyblue00 wrote:kochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
dlatego wiem co teraz czujecie dziewczyny. Ale do czekałam się synia, śpi teraz obok mnie bo oglądaliśmy jurassic World, fan dinozaurów i raczej dzisiaj nie zechcialby spać sam w pokoju.
-
blue00 wrote:kochana jak cie brzuch boli to nie czekaj,krwawienie krwawieniem ale bóli brzucha też nie można lekceważyć,zobacz sama ,ja krwawiŁam lekko,nic nie bolało a skończyło jak się skończyło,nie czekaj na odp lekarza tylko migiem na IP
Dzięki, właśnie za dużo znam sytuacji z forum, ale doktor mi odpisała, że mam wziąć nospe i poczekać 2-3 godziny. Zbliża się u mnie termin okresu, więc może to być powod. Jeśli się nie uspokoi ból czy plamienie w ciągu kilku godzin to jedziemy do szpitala. -
Anna Stesia daj znać po IP. Lepiej sprawdzić co jest grane.
Flowwer to teraz mąż niech wraca do sprawności, cieszę się że wszystko u Was wporządku
Bocianiątko cóż za wyniki - rewelacjatrzymam kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym.
Aksamitna - trzymaj siępomodle się dziś za Was! Musi być dobrze!
-
Aksamitna - tak jak napisały dziewczyny - mamy XXI wiek, lekaże potrafią cuda, to wierzę, że potrafią zawalczyć o Twoje (Wasze) dzieci!
Naprawdę w to wierzę...
Ps. Ale jak będziesz mogla to napisz nam prosze co dokladniej mówią Ci lekarze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 23:02
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Anna Stesia leki, szpital i no way! Nie wypuszczamy w listopadzie żadnych bobasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadzam się!
blue00, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia - jak się masz stresować to jedź na tą IP! Jeśli coś się dzieje to szybko zareaguja, a jak jest wszystko ok - to się uspokoisz!
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnyAksamitna u mnie też skracala się szyjka no i miałam regularne twardnienia brzucha. Doszło do tego że urodziłam dzień po terminie. Wiem że to żadne pocieszenie, ale jesteś przy całodobowe opiece w dobrych rękach, a niektórzy lekarze zakładają z góry czarne scenariusze tak jak u mnie... Jak tak można mówić pacjentce i ja dodatkowo straszyć, jakby ktoś miał mało problemów. Ale uwierz mi jesteś w dobrym miejscu.
Nie wiem ale ten listopad jest jakiś dobijajacy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny